Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-05@19:49:09 GMT

آیا صرع با جراحی درمان می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۸۶۵۰۲

آیا صرع با جراحی درمان می‌شود؟

در این موارد درمان جراحی ممکن است بتواند به بیمار کمک کند. اگر علت تشنج ضایعه مشخصی در مغز باشد مانند خونریزی، ضایعات عروقی، تومورها و ... در این صورت می‌توان با انجام نوار مغزی و تائید این‌که این ضایعات علت اصلی تشنج هستند با کمک جراحی و برداشتن آنها نسبت به درمان بیماری و جلوگیری از تکرار تشنج اقدام کرد البته در مواردی که ضایعه مشخص و قابل برداشتنی وجود ندارد مانند مشکلات مادرزادی گسترده در ساختار مغز، عوارض عفونت یا ضربه مغزی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. درمان جراحی برای کمک به بیمار محدودیت خواهدداشت.

در نهایت این مورد باید مد نظر بیمار باشد که انجام جراحی به معنی رهایی کامل از خطر تشنج و همین‌طور به معنی قطع داروها خصوصا در مراحل اول نیست؛ به عبارت دیگر انجام جراحی به‌معنی کمک به درمان دارویی است تا این‌که بتوان دوز مصرفی داروها را کاهش داد و با دوز و تعداد داروی کمتر تشنج بیمار را کنترل کرد.

اگر بعد از جراحی به این هدف دست یابیم درواقع جراحی موفقیت‌آمیز بوده و در موارد نسبتا ناشایع ممکن است انجام جراحی به بهبود کامل بیمار و حتی نیاز نداشتن وی به مصرف داروهای ضد تشنج بینجامد اما در هر دو حالت در مراحل اولیه پس از جراحی مصرف داروها کاسته نشده و به‌تدریج طی ماه‌ها و حتی سال‌های بعد، از دوز داروها و تعداد آنها کم می‌شود تا جایی که به بهترین حالت ممکن در کنترل بیماری با کمترین مصرف دارو برسیم.

در پایان باید بدانید در برخی موارد انجام جراحی موفقیت‌آمیز نبوده و تاثیری در کاهش دوز مصرفی داروها و کاهش بروز تشنج نمی‌گذارد؛ به این دلیل تصمیم‌گیری در مورد انجام جراحی برای درمان صرع بسیار مهم و حساس است؛ زیرا به هر حال هر عمل جراحی خطراتی دارد و لازم است میزان موفقیت و شانس بیمار در سود بردن از این عمل جراحی به دقت سنجیده شود.

دکتر علیرضا طبیب خوئى - متخصص جراحی مغز و اعصاب / روزنامه جام جم

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: صرع درمان صرع انجام جراحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۶۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس

معاون درمان دانشگاه گفت: با تلاش همکاران حوزه مامایی در سال گذشته، ۵۲ هزار و پانصد زایمان در بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شد.

مهرداد شریفی موفقیت‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز در زمینه کاهش آمار‌های مرگ و میر مادران باردار در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال ۱۴۰۱ را بیانگر ارتقای کیفیت و کمیت خدمات مامایی دانست و افزود: اداره مامایی معاونت درمان، مسوول تدوین و اجرای برنامه‌های ارتقای سلامت مادران، نوزاد سالم، رسیدگی به امور مامایـی و پاسخگویی به شکایات در این زمینه است.

او با اشاره به حضور بیش از ۱۰ هزار مادر باردار در کلاس‌های آمادگی برای زایمان در بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه با هدف فرهنگ سازی و ترویج زایمان طبیعی، ادامه داد: ایجاد کلاس‌های آمادگی دوران بارداری به روش‌های مختلف و آموزش مسایل مورد نیاز مادران باردار، می‌تواند راه حل مناسبی برای ارتقای سلامت مادران باشد و افزایش آگاهی و آمادگی در دوران بارداری، این امکان را به مادر می‌دهد که این مرحله از زندگی را با عوارض کمتر و به شکل خوشایندتری طی کند.

شریفی اضافه کرد: در قالب طرح جوانی جمعیت برای نخستین بار پنج مرکز درمان ناباروری در سطح دو، در شهرستان‌های داراب، لامرد، آباده، ممسنی و فیروزآباد پس از شهر شیراز، آغاز به کار کرد که می‌تواند گامی نو در عرصه خدمت به زوجین نابارور برای دسترسی آسان آنان به خدمات این حوزه باشد.

این مقام مسئول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز ارائه مراقبت‌های مامایی با کیفیت بالا و تلاش در بهبود مستمر آن را عاملی موثر در کاهش مرگ و میر و ابتلای مادران به انواع بیماری‌ها دانست و گفت: ارایه خدمات درمانی و مشاوره‌ای تخصصی در مرکز مشاوره ناباروری در بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز برای نخستین بار در کشور انجام شده است.

معاون درمان دانشگاه فعالیت مرکز مشاوره ناباروری بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز را در سطح سه، با بهره گیری از مشاوران و اساتید برجسته و بنام دانشگاه و ارائه خدمات مشاوره‌ای تخصصی پزشکی، فقهی، حقوقی و روانشناسی به زوجین نابارور اعلام کرد که می‌تواند در رفع چالش‌های این خانواده ها، نقش موثری داشته باشد.

پیگیری و اجرای ۱۷۰ مصوبه در کمیته‌های تخصصی جوانی جمعیت معاونت درمان از ابتدای ابلاغ سیاست‌های کلی جوانی جمعیت، پیگیری روند درمان بیش از ۲۵ هزار مادر باردار نیازمند مراقبت ویژه از سوی کارشناسان مامایی مستقر در مرکز پایش مراقبت‌های درمانی دانشگاه MCMC، حضور بیش از ۲ هزار ماما به عنوان مامای همراه در بلوک‌های زایمان مراکز خصوصی و دولتی با هدف خوشایند سازی مراحل زایمان برای مادر باردار، برگزاری بیش از ۲۰ دوره آموزشی برای کارکنان شاغل در مراکز درمانی با هدف آشنایی با فرایند‌ها و دستورالعمل‌های مرتبط با حوزه مامایی، از اقدامات انجام شده در اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه بود که دکتر شریفی به آن اشاره کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • انجام نخستین عمل جراحی نخاع در خرمشهر
  • جراحی نخاعی برای نخستین بار در خرمشهر
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • برگه‌های آزمایش الکی!
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • کمک فوری / نگذاریم این کودک بیمار بمیرد
  • ماه بر سلامتی کدام عضو بدن ما تاثیر می گذارد؟