Web Analytics Made Easy - Statcounter

افشن آخوندزاده گفت: بر اساس تصمیمات ستاد مقابله با کرونا به شکل غیر مجازی اقدامات برای تحصیل دانشجویان خارجی انجام می‌شود.

به گزارش برنا؛ افشین آخوند زاده، مسئول دانشجویان غیرایرانی در سازمان امور دانشجویان درباره استقبال دانشجویان خارجی برای حضور در کشور برای تحصیل در ایام کرونا به خبرنگار برنا گفت: هم اکنون ظرفیت پذیرش دانشجو جدید  از کشورهای خارجی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بر اساس تصمیمات ستاد مقابله با کرونا به شکل غیر مجازی اقدامات برای تحصیل دانشجویان خارجی انجام می‌شود.

مسئول دانشجویان غیر ایرانی در سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: هنوز هیچ مجوزی برای حضور فیزیکی و آموزش‌های حضوری در دانشگاه‌های کشور صادر نشده است.

آخوندزاده ادامه داد: دانشجویان غیر ایرانی که ترم‌های گذشته در دانشگاه‌های کشور تحصیل کرده در صورت خروج از کشور می‌توانند دوباره به کشور مراجعه کنند البته حضور آنها در کشور منوط به گذراندن ایام قرنطینه و پروتکل های ستاد مقابله با کرونا است.

او تاکید کرد: اقدامات برای حضور این افراد در دانشگاه‌ها بر اساس پروتکل‌های کرونا انجام می‌شود.

مسئول دانشجویان غیرایرانی در سازمان امور دانشجویان درباره روند جذب دانشجو غیر ایرانی در سال تحصیلی جاری گفت: هنوز برای دانشجویان غیر ایرانی جدید اقدامات برای ثبت نام  و شرکت در کلاس‌ها برنامه ریزی نشده است.

آخوند زاده درباره روند واکسیناسیون دانشجویان خارجی افزود: هم ‌اکنون روند واکسیناسیون دانشجویان داخلی و خارجی امکان‌پذیراست. برای دیگر دانشجویان هم  اقدامات برای واکسیناسیون در حال انجام است.

//انتهای پیام: 3

آخوندزاده درباره روند استقبال دانشجویان خارجی از دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور ادامه داد: کشورهای همسایه همچون افغانستان، عراق، لبنان، سوریه ترکیه و به ویژه چین جمعیت انبوهی از دانشجویان کشور را تشکیل می‌دهند. برای مثال شاهد رشد قابل توجهی از دانشجویان چینی برای تحصیل در کشور هستیم.

مسئول دانشجویان غیر ایرانی در سازمان امور دانشجویان گفت: بر اساس آمار رسمی 56 هزار دانشجو در رشته‌های مختلف و  114 کشور در ایران تحصیل می‌کنند. البته تعداد دانشجویان غیر رسمی هم بیش از این تعداد هستند، چون هنوز اقدامات اقامتی این افراد انجام نشده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا دانشجو دانشجو واکسیناسیون واکسیناسیون واکسیناسیون ترکیه چین رشد دانشجو ایران زهرا سلیمانی دانشجویان غیر ایرانی ایرانی در سازمان امور دانشجویان دانشجویان غیر ایرانی دانشجویان خارجی برای تحصیل بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۷۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازدیلی میل، به زودی وصله هایی کوچک جایگزین تزریق واکسن برای کودکان می شود. پزشکان امیدوارند این گزینه های بدون درد جایگزین تزریق واکسن با سرنگ شوند تا به این ترتیب والدین بیشتری به واکسینه کردن فرزندانشان ترغیب و از شیوع بیماری های مذکور جلوگیری شود. نیازی نیست وصله های گفته شده توسط پرسنل پزشکی آموزش دیده به بدن کودکان منتقل شوند.

آنها به نام وصله های میکروآرایه نیز معروف هستند به وسیله مجموعه ای از برجستگی های میکروسکوپی که به لایه رویی پوست نفوذ می کنند، دارو را به بدن می رسانند و دیگر نیاز به تزریق نیست.

از سوی دیگر واکسن های مایع حتما باید در یخچال نگهداری شوند و پرسنل آموزش دیده آنها را تزریق کنند و در کنار این موارد باید ایمنی و دور انداختن سرنگ ها نیز در نظر گرفته شود. اما وصله های جدید در مقابل حرارت مقاوم هستند، حمل ونقل آنها ساده تر است و انتقال آنها به بدل به آموزش کمی نیاز دارد. طبق نتایج تحقیق که در نشریه لنسنت منتشر شده، این امر سبب می شود انتقال واکسن به مناطق دور افتاده در انگلیس و همچنین سراسر جهان ساده تر باشد.

در آزمایش مذکور ۱۲۰ کودک ۹ تا ۱۰ ماهه، ۱۲۰ کودک نوپا ۱۵تا ۱۸ ماه و ۴۵ بزرگسال ۱۸تا ۴۵ ساله در گامبیا شرکت کردند. وصله ریز سوزن که روی بازوی آنها قرار گرفت واکنش ایمنی در بدنشان ایجاد کرد به اندازه واکنش ایمنی حاصل از تزریق واکسن های معمول قدرتمند بود.

آزمایش انتقال یک دوز از واکسن به وسیله وصله ریز سوزن نشان داد از هر ۱۰ کودک بیش از ۹ نفر در مقابل ابتلا به سرخک محافظت و تمام نوزادان پس از دریافت درمان در مقابل سرخجه نیز ایمن شدند.

کد خبر 6093759 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • سفیر ازبکستان: از داروسازان ایرانی استقبال می‌کنیم
  • استقبال کم‌سابقه سرمایه‌گذران ۱۰۳کشور از ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان