Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین بیگلری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، با اشاره به آمار بالای بیماری‌هایی که با خاطر کرونا کمتر به آن‌ها اهمیت داده می‌شود، اظهار داشت: به خاطر همه‌گیری سنگین بیماری کرونا خیلی از اولویت‌های مهم سلامت و بیماری غیرواگیر در سایه رفته، از جمله آن بروز بیماری قلبی عروقی، دیابت، سرطان‌ها، کبد چرب، آرتروز و پوکی استخوان، بیماری روحی و روانی، اضطراب، وسواس و افسردگی است که متأسفانه در سال‌های آینده تبعات آن را خواهیم دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در توضیح عوامل خطرساز این بیماری‌ها، گفت: نداشتن رژیم غذایی مناسب و عدم دسترسی به غذای سالم، نداشتن فعالیت بدنی کافی و کم‌تحرکی، چاقی، فشار خون و کلسترول خون بالا، استرس و استعمال دخانیات از عوامل تهدید کننده بیماری قلبی و عروقی است که اگر چند عامل خطر در کنار هم باشد سبب ایجاد بحران در زندگی می‌شود.

دبیر کارگروه سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یکی از مهمترین عوامل بروز بیماری‌ها غیرواگیر را فشار خون بالا دانست و از آن به عنوان بیماری خاموش یاد کرد و افزود: فشارخون بالا زمینه‌ساز بیماری قلبی و عروقی و همچنین سکته قلبی و مغزی می‌شود.

وی عدم توجه به کبد چرب را با عوارضی همچون احساس خستگی زودرس، خواب آلودگی عنوان کرد و گفت: کبد چرب علاوه بر اختلال در زندگی روزمره نارسایی کبد و به دنبال آن سرطان کبد را به همراه دارد.

بیگلری ۴۰ درصد سرطان‌ها را قابل پیشگیری دانست و خاطرنشان کرد: بروز سرطان به سبک زندگی غلط برمی‌گرد؛ نداشتن رژیم غذایی مناسب، استعمال دخانیات و مصرف الکل، آلایندگی ناشی از افزایش سموم در محصولات کشاورزی، عوامل زیان‌بار محیطی و یک سری میکروب‌ها را می‌توان به عنوان عوامل دخیل در این رابطه بیان کرد.

وی با تأکید بر اصل مهم پیشگیری، گفت: تمرکز و اصول اصلی ما برای یک زندگی سالم باید براساس پیشگیری باشد، داشتن رژیم غذایی مناسبی، کنترل استرس و عدم استعمال دخانیات مواردی از پیشگیری اولیه هستند و پیشگیری ثانویه هم بعد از مبتلا شدن با مراجعه به موقع به پزشک و کنترل بیماری در مرحله اولیه تعریف می‌شود تا مواجهه با خطر را کاهش دهیم.

بیگلری در پایان، گفت: سامانه سیب در دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌ها طراحی شده که سیمای سلامت افراد در این سلامت ثبت و از طریق سیستم بهداشتی به منظور کاهش آسیب‌ها به عوامل بیماری ثبت شده رسیدگی می‌شود.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه سلامت بیماری دانشگاه علوم پزشکی فارس فشار خون بالا سایه بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۸۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد

رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: این صندوق بر دانش‌بنیان شدن حوزه سلامت کشور و در نتیجه انتفاع بیماران سرطانی از طریق تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت تمرکز دارد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدصادق خیاطیان در نشستی با اعضای شورای راهبری کنگره کنسر ژنومیکس با اعلام حمایت صندوق نوآوری از برگزاری رویدادهای علمی و فناوری در حوزه سلامت از جمله کنگره کنسر ژنومیکس، اظهار کرد: شکل‌گیری کمیته تجاری‌سازی در این رویداد، در کنار توجه به توسعه علمی اتفاق قابل ملاحظه‌ای است که می‌تواند در شکل‌گیری زیست بوم پیشگیری و درمان سرطان و سلامت کشور اثربخش باشد و این صندوق آماده تقویت و حمایت از استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان مرتبط با موضوع پیشگیری و درمان سرطان از طریق ارائه تسهیلات و حمایت‌های لازم و نیز اهدای جوایز به گروه‌هایی است که مورد تایید کمیته تجاری‌سازی در نمایشگاه یا جشنواره ایده تا استارت‌آپ قرار می‌گیرند.

وی «سلامت» را از موضوعات راهبردی صندوق نوآوری و شکوفایی دانست و تاکید کرد: معاونت توسعه این نهاد را مسؤول همکاری‌های لازم با کمیته تجاری کنگره کنسر ژنومیکس معرفی کرد.

در این نشست همچنین دکتر مصطفی زمانیان، عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه بر اساس بررسی‌های انجام شده در دنیا طیف مختلفی از خیرین حوزه سلامت و حتی کسانی که با نیت انتفاع اقتصادی قصد مشارکت در بخش سلامت را دارند، می‌توانند در مدل‌های تامین مالی پروژه‌های اجتماعی مشارکت کنند، افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از برخی از این مدل‌ها می‌تواند انگیزه‌ای را برای مشارکت خیرین و سرمایه‌گذاران حوزه سلامت به‌ویژه در زمینه پیشگیری و درمان سرطان فراهم کند.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، دومین کنگره کنسر ژنومیکس با محورهای تشخیص مولکولی، پزشکی شخص محور، درمان هدفمند و بیومارکرهای سرطان، از ۲ تا ۴ آبان ماه ۱۴۰۳ در سه بخش علمی، تجاری‌سازی و مسؤولیت‌پذیری اجتماعی در تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پزشکان می‌گویند آسانسورسواری عمر را کوتاه می‌کند؛ جایگزین استفاده از راه‌پله!
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • اعلام عوامل کاهش سرقت در کرمان
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!
  • پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد