Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مصطفی طاهری امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: کمیسیون تحقیق و تفحص در مجلس برای بررسی وضعیت بازار خودرو تشکیل شده است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه خودروسازان معتقد هستند برای تولید هر خودرو بین ۱۵ تا ۲۰ درصد ضرر می‌کنند، عنوان کرد: این شرکت‌ها معتقدند هر چقدر کمتر تولید کنند کمتر ضرر می‌کنند و یکی از دلایل و استدلال‌ها برای تولید کم، همین موضوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه خودروسازان معتقد هستند زیان انباشته دارند، گفت: یعنی بخاطر قیمت دستوری در سال‌های قبل قیمت تمام شده بیشتر بوده و به دلایل سیاسی مجبور به فروش بودند.

طاهری با اشاره به اینکه زیان انباشته موجب می‌شود ضرر را از جیب آیندگان بگیرند، عنوان کرد: نمی‌توان از فروش قبلی درآمدی کسب کرد پس شرکت‌ها مجبور به افزایش قیمت در فروش مجدد هستند.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه باید راهکاری برای جبران زیان انباشته پیدا کرد و نباید این ضررها از جیب مردم دریافت شود، گفت: این شرکت‌ها می‌توانند زمین‌ها و اموال خود را به نقدینگی تبدیل کنند.

وی با اشاره به اینکه تامین نقدینگی از طریق بانک خود ضرر است، بیان کرد: شرکت‌های خودروساز می‌توانند از طریق اموال غیر استفاده خود زیان انباشته را جبران کنند البته این تنها یک راهکار است.

طاهری با تاکید بر اینکه یکی از راهکارهای کاهش ضرر انباشته افزایش تولید است، عنوان کرد: در دنیا تولید خودرو کمتر از یک میلیون به صرفه نبوده و موجب سوددهی نخواهد شد در حالی که در ایران شرکت‌های خودروساز چنین تولیدی ندارند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه واردات خوردوی نو در دولت امکان‌پذیر است و جزو خط قرمزها نیست، گفت: مشکل تامین ارز برای واردات خوردو است.

وی با اشاره به اینکه ارز محدودی برای تامین کالاهای قابل توجه وجود دارد و باید اولویت بندی شود و اولویت با واردات کالاهای اساسی است، ادامه داد: پس از تامین واجبات می‌توان به سراغ مستحبات رفت.

طاهری با اشاره به اینکه وضعیت ارزی در ۶ ماهه آتی سال‌جاری به نحوی نیست که بتوان برای واردات خودرو ارز هزینه کرد، اضافه کرد: می‌توان از طریق صادرات که جزو برنامه‌های وزرا است ارزآوری کرد تا در قبال آن واردات اتفاق بیفتد.

انتهای پیام/73009/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: خودرو خودروسازان افزایش قیمت عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی مصطفی طاهری زنجان نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۸۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت

سازمان کشور‌های صادرکننده نفت موسوم به اوپک گزارش داد که عراق و قزاقستان مازاد تولید نفت خود را که حدود یک میلیون بشکه در روز است تا پایان سال جاری میلادی به طور کامل جبران خواهند کرد.

براساس گزارش المیادین، اوپک اعلام کرد که یک کارگاه آموزشی سازنده با قزاقستان، عراق و منابع ثانویه در مورد طرح‌هایی برای جبران مازاد تولید برگزار کرده است.

این سازمان در بیانیه‌ای اعلام کرد: فرآیند مبادله موفق با هدف به اشتراک گذاشتن برنامه‌های جبرانی برای عراق و قزاقستان برای مقادیر مازاد تولید در ماه‌های ژانویه، فوریه و مارس ۲۰۲۴ که در مجموع حدود ۶۰۲ هزار بشکه در روز برای عراق و ۳۸۹ هزار بشکه در روز برای قزاقستان بود، انجام شد.

اوپک اعلام کرد که برنامه‌های مشترک بین دو کشور به تفصیل نشان می‌دهد که کل مقادیر اضافی تا پایان سال جاری جبران خواهد شد.

وزارت انرژی قزاقستان ماه گذشته اعلام کرد که این کشور به توافق اوپک پلاس متعهد است و به تدریج مازاد تولید را در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ در طول سال جبران خواهد کرد.

قزاقستان خاطرنشان کرد: در پی تصمیم پنجاه و سومین نشست کمیته نظارت وزرای مشترک، قزاقستان طرح جبرانی مفصلی را تهیه کرد که بر اساس آن در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ به تدریج مازاد تولید را جبران خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته
  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • ۱۵۰ شرکت دولتی در نیمه اول ۱۴۰۲ زیان‌ده بودند
  • تزریق۳۶همت‌ اعتبارشرکتهای دولتی در امورفرهنگی برای اولین بار
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • سرانه مصرف سیب زمینی به ۴۵ کیلو رسید
  • ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران
  • تجهیز خودرو‌ها به ردیاب برای جلوگیری از سرقت خودرو
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود