Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، علی زینی‌وند استاندار کرمان صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در ادوار و در دولت‌های مختلف در استان کرمان به عنوان پهناورترین و یکی از مهمترین استان‌های کشور کار‌های مهمی در حوزه توسعه و زیرساختی انجام شده است اظهار داشت: با این وجود استان کرمان از توسعه نامتوازن رنج می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به توسعه نامتوازن استان در بخش‌های اقتصادی بیان کرد: کرمان در توسعه معادن و فولاد پیشرفت خوبی داشته و در سطح دنیا حرف برای گفتن دارد با این وجود در بعضی از بخش‌ها از جمله کشاورزی، گردشگری، خدمات، مشاغل کوچک‌تر و صنایع واصل به جایگاه واقعی خود نرسیدیم.

استاندار کرمان با بیان اینکه ظرفیت‌های نهفته زیادی در استان کرمان وجود دارد که برای توسعه آن نیاز به افزایش فعالیت در این حوزه‌ها داریم ادامه داد: توسعه نامتوازن مناطق معضل دیگری است که استان کرمان از ان رنج می‌برد.

او با اشاره به اینکه برخی از مناطق استان کرمان بسیار محروم هستند و این محرومیت شایسته نام استان کرمان نیست و باید برای رفع آن آن‌ها برنامه‌ریزی شود افزود: هر چند تاکنون برنامه‌ریزی‌هایی هم انجام شده و امیدواریم با توجه به سند چشم انداز ۱۰ ساله و دیگر اسنادی که نوشته شده، به یک توازن قابل قبول در بخش‌های مختلف اقتصادی و جغرافیایی و مناطق برسیم.

زینی‌وند به چالش‌ها و نقاط ضعفی که در مسیر توسعه استان قرار دارد نیز اشاره کرد گفت: نباید استان را به صورت منطقه‌ای ببینیم و مسئولان استان نباید بین نقاط مختلف استان تبعیض قائل شوند و این نخستین چالشی که در استان با آن مواجه هستیم.

او با بیان اینکه باید به یک گفتمان واحد در راستای توسعه متوازن استان برسیم تصریح کرد: هر چند تاکنون به موفقیت‌هایی در این حوزه رسیدیم، اما هنوز گفتمان و اعتقاد واحدی در این حوزه شکل نگرفته است.

استاندار کرمان با اشاره به چالش‌هایی که در حوزه زیرساختی در استان وجود دارد، گفت: عدم وجود و کمبود راه آهن، بزرگراه، آب و برق در نقاط مختلف استان جزو چالش‌های اساسی ما است و اعتقاد داریم که باید به شیوه دانش بنیان و به شیوه روز استان را مدیریت کنیم و در مدیریت استان نباید نگاه سنتی داشته باشیم.

او فرهنگ کار و کارآفرینی، تقویت دانش بنیان‌ها و ... را از دیگر چالش‌ها و نقاط ضعف استان برشمرد و گفت: در این حوزه‌ها در سطح نام و آوازه استان کرمان نیستیم با این وجود همه این چالش‌ها احصا شده، بر روی آن کار و برای آن سند نوشته شده و استان کرمان آماده جهش است.

زینی‌وند با اشاره به مشکلاتی که در حوزه معادن و استفاده از ظرفیت سرشار معادن، گردش مالی و بازگشت سهم استان کرمان از معادن وجود دارد نیز اشاره کرد و افزود: اقدامات موثری در این حوزه انجام شده و برخی از شرکت‌ها بخشی از گردش مالی خود را به استان آورده‌اند.

او با بیان اینکه در حوزه سهم استان از حقوق دولتی اقدامات خوبی شده، اما قانون مجلس برای آن سقف گذاشته افزود: استان‌های معدنی از این موضوع متضرر می‌شوند با این وجود منابع مالی را هدایت و بخشی از آن را در بانک‌ها سازماندهی کردیم و از قِبَل آن به مشاغل کوچک وام ارزان قیمت می‌دهیم که امسال از این محل ۱۲ هزار شغل تعریف کردیم.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه شرکت‌های بزرگ را ملزم کردیم که در حوزه‌های تخصصی مانند گردشگری، شرکت و هلدینگ تأسیس کرده و بخشی از پول خود را به حوزه ظرفیت‌های نهفته استان آورده و در زمینه توازن توسعه در استان کمک کنند گفت: اقدامات زیادی در استان انجام شده، اما ناکافی نیست و باید افزایش پیدا کرده و تکمیل شود.

انتهای پیام/س

منبع : تسنیم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری کرمان توسعه اقتصادی استاندار کرمان استان کرمان انجام شده چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۹۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران

به گزارش خبرنگار مهر، محسن روحی، صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود گفت: طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران از برنامه‌های ترویجی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با موضوع فرهنگ کتاب و کتابخوانی است که با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: برنامه‌های هر شهر که در زمینه ترویج کتابخوانی با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی تدوین و با امضای شهردار، فرماندار و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه شود، قابلیت شرکت در طرح پایتخت کتاب ایران را دارد.

روحی، اهداف این برنامه را کمک برای دستیابی به توسعه پایدار و عدالت فرهنگی، تقویت و انسجام‌بخشی به توسعه فعالیت‌های اجتماعی محور فرهنگی در شهرها با محوریت کتاب و کتابخوانی، کشف، جذب، ساماندهی و بهره‌گیری از امکانات و ظرفیت‌های مادی و معنوی برای ترویج کتابخوانی، تقویت برنامه‌ریزی و نگاه به آینده و حمایت از فعالیت‌های داوطلبانه مشارکتی و جهادی در حوزه ترویج کتابخوانی عنوان کرد.

وی افزود: تناسب فعالیت‌ها با آئین‌های بومی و ارزش‌های دینی و ملی، طراحی برنامه‌ها به طور ویژه برای پایتخت کتاب ایران، تأثیر پایدار در ارتقای سطح فرهنگ کتابخوانی، مشارکت مردمی و پشتیبانی شرکت‌های تجاری و دستگاه‌های اجرایی، نوآوری در محتوا و شیوه اجرا و استفاده از فضای مجازی از ویژگی‌های کلی برنامه‌های ارسالی شهرها به دبیرخانه این جشنواره است.

روحی، با تأکید بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای اجرای برنامه‌های کتابخوانی و شبکه‌سازی گفت: مشارکت مردمی و استفاده از ظرفیت سرمایه‌های اجتماعی، فرهنگی، هنری و فکری موضوعی است که در انتخاب پایتخت کتاب ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کد خبر 6097248

دیگر خبرها

  • همایش معرفی فرصت های سرمایه گذاری در کرمان
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • کرمان میزبان همایش سرمایه‌گذاری آیدکس ۲۰۲۴
  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»
  • نگاه ویژه ایران به توسعه همکاری با آفریقا
  • حاکمیت نگاه ویژه‌ای در تأمین نیاز‌های حرفه‌ای ماماها داشته باشد
  • خدمت مسئولان به مردم باید به‌دور از تبعیض باشد
  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد
  • اعتراضات دانشجویی سیاست ما در منطقه را تغییر نمی‌دهد
  • اعتراضات دانشجویی سیاست ما در منطقه تغییر نمی‌دهد