Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، حضور و مداحی ۳ مداح ایرانی محمود کریمی، سیدمجید بنی‌فاطمه و میثم مطیعی در حسینیه داود العاشور بصره با هجمه بعضی جریان‌های رسانه‌ای غربگرا روبه‌رو شد. برخی از کاربران رسانه‌ای، این اقدام وحدت‌بخش مداحان را با حواشی کرونایی تغییر رویکرد دادند.

موثرترین راه وحدت ایران و عراق، مجالس اهل بیت است

احمد واعظی، مداح اهل بیت(ع) و رئیس کانون مداحان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار داشت: اگر برای ایجاد وحدت و ارتباط میان کشورهای ایران و عراق و یا ایران با هر کشور شیعی دیگر، ده‌ها راه وجود داشته باشد، موثرترین راه هیأت و مجالس اهل بیت(ع) برای عرض ارادت، توسل و ابراز محبت است که اثر وضعی بسیاری هم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه رفت و آمد مداحان عراقی و ایرانی به هر دو کشور و حضور در جلسات مختلف یکدیگر به قدری ضروری است که حتی دیر هم شده است، گفت: جا داشت متولی اصلی این کار اعتاب مقدسه عراق و حرم امام رضا(ع) و امامزادگان کشور باشند و از سال‌ها پیش این کار را برای ارتقای سطح وحدت و همدلی دو کشور اجرایی می‌کردند.

عراقی‌ها قائل به دستورالعمل بهداشتی برای عزاداری نیستند

واعظی با بیان اینکه حضور این ۳ مداح ایرانی در حسینیه داوودالعاشور بصره، تماماً برکات و اثرات دارد، تصریح کرد: در خصوص نحوه برگزاری این جلسه برخی شبهاتی مطرح کردند که چرا این جلسه بدون رعایت دستورالعمل‌ها برگزار شده است. اولاً عراقی‌ها قائل به این پروتکل‌ها نیستند و این ریشه در اعتقادات آن‌ها دارند. البته ما هم معتقد هستیم اما شرایط کشور ما متفاوت است. عراقی‌ها معتقدند در این مجالس و زیارت خطری آن‌ها را تهدید نمی‌کند و این هم دور از واقعیت نیست. امسال در عزاداری روز عاشورا میلیون‌ها نفر در قالب دسته عزاداری طویریج در کربلا به عزاداری پرداختند. این عزاداری زمانی بود که در کشور ما سخت‌ترین پروتکل‌های بهداشتی برای مجالس عزاداری وضع شده بود.

مهاجمان به مداحان ایرانی حاضر در عراق، مخالف وحدت دو کشورند

این مداح اهل بیت(ع) اضافه کرد: متاسفانه در جریان دینی و مذهبی کشور هرکاری صورت می‌گیرد، عده‌ای با هدف دلسرد کردن و ضربه زدن، حرف و حدیث‌هایی درست می‌کنند و این رفتارها نباید ما را دلسرد کند. کسانی که این هجمه‌ها را می‌کنند به دنبال خدشه‌ وارد کردن به این عزم وحدت آفرین هستند. در مجموع، حضور مداحان ایرانی در این هیأت عراقی جای خرسندی و خوشحالی دارد و آثار آن نیز قطعاً اتحاد و وحدت بیش از پیش دو ملت است.

ملزومات تصمیم‌گیری در خصوص اربعین

وی با بیان اینکه در خصوص پیاده‌روی اربعین نیز این روزها بحث‌هایی مشابه در میان است، گفت: مسئولین باید ارزیابی کنند و سپس تصمیم بگیرند. سال گذشته که زائران به زیارت اربعین نرفتند، واقعاً خسران بزرگ بود. یک روز دوری از زیارت امام حسین و کربلا ضرر و زیان فراوان دارد.

واعظی با اشاره به اینکه در این خصوص بارها مقام معظم رهبری فرمودند که متخصصان امر باید اظهار نظر کنند، گفت: در روایات و دستورات دینی آمده است که در فتنه‌های آخرالزمانی باید به اهل بیت پناه ببریم. نباید این موارد را فراموش کنیم و مسئولان باید با عنایت به بینات رهبری و روایات تصمیم‌گیری کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مداح اهل بیت احمد واعظی ماه محرم کانون مداحان محمود کریمی سید مجید بنی فاطمه حسینیه داود العاشور بصره عراق اهل بیت دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۹۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از آسوشیتدپرس، «غفران مهدی سوادی» معروف به «ام فهد» یکی از چهره‌های اثرگذار شبکه‌های اجتماعی تیک‌تاک و اینستاگرام بود و ده‌ها هزار کاربر او را دنبال می‌کردند.   به گفته یک مقام امنیتی عراق که خواست نامش فاش نشود، یک ضارب ناشناس روز جمعه «ام فهد» را در حالی که سوار بر خودروی شخصی‌اش بود با اسلحه هدف قرار داد و به قتل رساند.    این مقام امنیتی اعلام کرده که قاتل، گوشی «ام فهد» را ربوده و از محل متواری شده است.   این قتل در «زیونه» اتفاق افتاده است؛ همان محله‌ای که «هشام الهاشمی» محقق و کارشناس امنیتی برجسته عراقی در سال ۲۰۲۰ به ضرب گلوله کشته شد.   قبل از حمله آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳، این محله محل زندگی مسئولان نظامی بود و از مناطق معتبر و شاخص بغداد محسوب می‌شد.    «غفران مهدی سوادی» اولین شخصیت برجسته رسانه‌های اجتماعی نیست که در مرکز بغداد به ضرب گلوله کشته می‌شود. سال گذشته هم «نور السفا» یا «نور بی ام»، یکی از چهره‌های مجازی با طرفداران متعدد در شبکه‌های اجتماعی نیز در این شهر به ضرب گلوله کشته شد.   یکی از همسایگان «سوادی» درباره حادثه قتل این اینفلوئنسر عراقی می‌گوید: پس از شنیدن صدای شلیک دو گلوله به خیابان آمدم و دیدم که درِ ماشین باز است و «ام فهد» روی فرمان افتاده است.   به گفته این فرد که خود را «ابو آدم» معرفی کرده، زنی که در خودرو همراه «ام فهد» بود، بلافاصله پس از حادثه از صحنه فرار کرده است.   سال گذشته یک دادگاه عراقی «ام فهد» را به دلیل انتشار چندین فیلم و ویدئو حاوی اظهارات ناپسند و رفتار‌های ناشایست عمومی در رسانه‌های اجتماعی به ۶ ماه زندان محکوم کرد.   نقش تأثیرگذاران رسانه‌های اجتماعی در عراق، مدتی است از ترویج محصولات زیبایی و لباس، به پروژه‌ها و برنامه‌های دولتی گسترش یافته است.    این چهره‌های تأثیرگذار مجازی، در مراسم رسمی دولتی به عنوان چهره‌های تجاری کلیدی در حوزه‌های ورزشی، امنیتی و فرهنگی طبقه‌بندی می‌شوند.   چند روز پیش انتشار ویدئو‌هایی با حضور یک اینفلوئنسر برجسته در نود و سومین سالگرد تاسیس نیروی هوایی عراق با واکنش‌های شدیدی مواجه شد.   پس از انتشار این ویدئو‌ها بسیاری از صاحبنظران، از وزارت دفاع عراق به دلیل اجازه‌دادن به این افراد برای ضبط ویدئو از سایت‌های حساس نظامی و انتشار آنها انتقاد کردند.   این وزارتخانه از اقدام خود دفاع و اعلام کرد که در عصر رسانه‌های اجتماعی، عراق هم مانند دیگر کشور‌های جهان، از اینفلوئنسر‌ها در کنار رسانه‌های سنتی برای برقراری ارتباط با مردم استفاده می‌کند.

دیگر خبرها

  • مخالفان سوریه: موضع ترکیه در قبال ما ثابت است
  • شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد
  • استرداد بیش از ۱۹۰ خانواده عراقی از اردوگاه الهول سوریه به عراق
  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود
  • بازدید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند
  • جدایی کاپیتان تیم ملی عراق از تیم لیگ برترمس رفسنجان
  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • شرایط لیگ‌های والیبال کانون‌های رده سنی دختر کشور اعلام شد
  • پارلمان عراق قانون ممنوعیت همجنس‌بازی را تصویب کرد