Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-طبق آخرین آمار جهانی در شب گذشته بیش از 623 هزار نفر در سراسر جهان به ویروس کرونا مبتلا شده و همچنین 9 هزار و 228 بیمار جان خود را از دست دادند.
به گزارش خبرگزاری آریا، بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا صبح امروز 219 میلیون و 287 هزار و 470 نفر در جهان به ویروس کرونا (کووید19) مبتلا شده‌اند که از این تعداد، 4 میلیون و 545 هزار و 522 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


از مجموع تعداد مبتلایان در جهان، تاکنون 196 میلیون و 76 هزار و 745 نفر بهبودیافته و توانسته‌اند این بیماری را شکست دهند.
کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان در جهان با افزایش 184 هزار و 420 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 40 میلیون و 330 هزار و 712 مبتلا رسیده است؛ تاکنون 659 هزار و 929 آمریکایی مبتلا به کووید19 در این کشور جان خود را از دست داده‌‌اند.
کشور هند پس از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد که با افزایش 45 هزار و 971 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 32 میلیون و 857 هزار و 937 مبتلا رسیده است. در این کشور تاکنون 439 هزار و 559 نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.
کشور برزیل به عنوان سومین کشور جهان با افزایش 26 هزار و 348 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 20 میلیون و 804 هزار و 215 مبتلا رسیده است. در این کشور تاکنون 581 هزار و 228 نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌‌اند.
کشورهای روسیه, فرانسه، انگلیس، ترکیه و آرژانتین نیز به ترتیب با 6 میلیون و 937 هزار و 333، 6 میلیون و 825 هزار و 74، 6 میلیون و 783 هزار و 329، 6 میلیون و 412 هزار و 227 و 5 میلیون و 190 هزار و 948 نفر مبتلا در رده‌های چهارم تا هشتم جهان قرار گرفته‌اند.
همچنین کشورهای ایران با 5 میلیون و 25 هزار و 233 مبتلا و کلمبیا نیز با 4 میلیون و 911 هزار و 82 نفر مبتلا در رده‌های نهم و دهم جهان قرار دارند

فوت 1400 آمریکایی بر اثر کرونا در شبانه روز گذشته
طبق جدیدترین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، با تسریع شیوع گونه دلتای ویروس کرونا، بیش از 140 هزار نفر در 24 ساعت گذشته در آمریکا به کرونا مبتلا شدند و 1400 نفر دیگر نیز جان باختند.
 جدیدترین آمار دانشگاه «جانز هاپکینز» نشان می‌دهد که در 24 ساعت گذشته با ابتلای دست‌کم 140 هزار و 704 مورد جدید، مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در ایالات متحده به 39 میلیون و 395 هزار و 666 نفر رسید.
آمار و ارقام دانشگاه جانز هاپکینز همچنین نشان می‌دهد که در 24 ساعت گذشته، دست‌کم یک هزار و 397 آمریکایی دیگر بر اثر کرونا جان خود را از دست دادند و مجموع قربانیان این ویروس در ایالات متحده را به 642 هزار و 72 نفر افزایش دادند.
روزنامه آمریکایی «یو اس ای تودی» گزارش کرد که تسریع شیوع گونه دلتای ویروس کرونا در ایالات متحده، ماه آگوست (ماه گذشته میلادی) را به یکی از بدترین ماهها در تمامی دوران شیوع کرونا در این کشور تبدیل کرده است.
طبق آمار و ا رقام منتشر شده، ایالات متحده تنها در یک ماه آگوست، ابتلای 4.22 میلیون مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا را گزارش کرد که موجب شد این ماه به چهارمین ماه با بالاترین میزان ابتلا به ویروس کرونا در ایالات متحده تبدیل کند.
طبق گزارش یو اس ای تودی، در ماه آگوست همچنین 26 هزار و 805 آمریکایی بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند که این رقم سه برابر آمار مرگ و میر مرتبط با کرونا در کل ماه جولای (ماه قبل از آگوست) است.
بر اساس این گزارش، هفته آخر ماه آگوست، مرگبارتر از کل ماه جولای بوده است به طوری‌که آمار و ارقام نشان می‌دهد که در جدیدترین سرعت مرگ و میر مرتبط با کرونا، در هر دقیقه و پنج ثانیه، یک آمریکایی بر اثر «کووید-19» جان خود را از دست می‌دهد و در هر دقیقه، آزمایش کرونای 111 آمریکایی مثبت می‌شود که به این مفهوم است که در هر ثانیه، دو آمریکایی به کرونا مبتلا می‌شوند که این به مفهوم آن است که در مقایسه با هفته آخر ماه جولای، 105 درصد موارد ابتلا به کرونا و 268 درصد مرگ و میر مبتلا به کرونا در هفته پایانی ماه آگوست در آمریکا افزایش داشته است.
در میان ایالات آمریکا که بیشترین موارد ابتلا به کرونا را از زمان شیوع این ویروس ناشناخته تاکنون داشته‌اند، می‌توان به ایالات آلاباما، فلوریدا، هاوایی، لوئیزیانا، می‌سی‌سی‌پی، اورگن و واشنگتن اشاره کرد.

سازمان جهانی بهداشت درباره تزریق دوز سوم واکسن کرونا هشدار داد
تدروس آدهانوم دبیرکل سازمان جهانی بهداشت (WHO) درباره برنامه ریزی زودهنگام برای استفاده از دوز سوم واکسن کرونا در برخی کشورها، به ویژه در شرایطی که برخی دیگر از کشورها هنوز برای دستیابی به دوز اول واکسن تلاش می کنند، هشدار داد.
این چندین بار است که دبیر کل سازمان جهانی بهداشت درباره توزیع نابرابر واکسن کرونا انتقاد می کند.
 تارنمای هیل نوشت: با سرعت گرفتن برنامه واکسیناسیون تقویتی همزمان با کاهش ایمنی بدن در برابر سویه دلتا ویروس، آدهانوم بار دیگر بشدت مخالفت سازمان متبوعش را با تزریق دوز سوم در شرایطی که سهم عمده ای از جمعیت جهان هنوز دوز اول واکسن کرونا را هم دریافت نکرده اند، ابراز کرد.
وی در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: به همین خاطر من از کشورها می خواهم دستکم تا پایان ماه جاری (سپتامبر) برای تزریق دوز سوم مهلت دهند تا کشورهایی که بسیار عقب تر هستند نیز به آنها برسند.
در آمریکا، مقام های بهداشت عمومی این کشور خواستار تزریق دوز تقویتی واکسن کرونا شده اند. در این کشور 52.6 درصد از جمعیت یا بیش از 174 میلیون نفر واکسینه شده اند.
دبیر کل سازمان بهداشت جهانی با توجه به این امر خاطرنشان کرد این در حالیست که در برخی از کشورهایی کم درامد در آفریقا تنها کمتر از دو درصد ازجمعیت به طور کامل علیه کرونا واکسینه شده اند.
این موضع دبیر کل سازمان جهانی بهداشت در مغایرت کامل با مواضع کارشناسان بهداشت عمومی آمریکا و افرادی همچون آنتونی فائوچی متخصص بیماری های عفونی ارشد این کشور است که از توصیه ها برای دریافت دوز سوم یا دوز تقویتی واکسن کرونا حمایت می کنند.
دیگر مقامات سازمان جهانی بهداشت نیز پیشتر گفته بودند که واکسن های تقویتی در کشورهای ثروتمند تر موضوعی جدا از دوزهای واکسن در برخی دیگر از کشورها و برنامه های به اشتراک گذاشتن واکسن از جمله از طریق طرح کوواکس نیست و برای غلبه بر همه گیری کرونا، توجه به این مساله مهم است.
هانس کلاگ رئیس بخش اروپایی سازمان جهانی بهداشت روز دوشنبه گفته بود که تزریق دوز سوم واکسن کرونا، تجملاتی نیست که تصور شود از سهم دیگرانی که هنوز در انتظار دریافت نخستین واکسن هستند، گرفته شده باشد و در واقع راهی برای ایمن نگهداشتن افراد با آسیب پذیری بالاست.

ادامه همه گیری کرونا در قزاقستان
آمار ابتلاء به ویروس کرونا در قزاقستان تا یکم سپتامبر (دهم شهریور) روزانه بیش از سه هزار و دویست نفر و مرگ بیش از یکصد و سی نفر بوده است.
 به گزارش ­­خبرگزاری صدا و سیما از آلماتی ؛ ویروس کرونا در قزاقستان همچنان با ابتلاء و مرگ همراه است.
آمار ابتلاء به ویروس کرونا در قزاقستان تا یکم سپتامبر (دهم شهریور) روزانه بیش از سه هزار و دویست نفر و مرگ بیش از یکصد و سی نفر بوده است.
باوجود اختلاف نظر‌ها درباره بازگشایی مدارس، سال تحصیلی جدید در همه مقاطع آغاز شد و تصمیم گیری برای آموزش حضوری یا آنلاین فقط با والدین است.
براساس تحقیقات انجام شده در قزاقستان، شصت و هشت درصد افرادی که براثر ویروس کرونا در این کشور جان خود را از دست داده اند به بیماری دیابت مبتلا بوده اند و انجمن مطالعات بیماری‌های دیابت قزاقستان از افرادی که به این بیماری مبتلا هستند خواست حتما دستورات بهداشتی و مقررات قرنطینه را رعایت کنند.
هم اکنون در قزاقستان فقط یک منطقه سبز؛ دو منطقه زرد و بقیه کشور در منطقه قرمز قرار دارد

ثبت رکورد تازه ابتلا به کرونا در هند
منابع خبری از ثبت رکوردی تازه در آمار مبتلایان روزانه به ویروس کرونا در هند خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری رویترز در گزارشی اعلام کرد هند در 24 ساعت گذشته بیش از 47 هزار مبتلای کرونایی اعلام کرده که این رقم، بالاترین میزان در 2 ماه گذشته در این کشور است.
بنابر بیانیه‌ای که از سوی دولت هند منتشر شده: «هند در 24 ساعت گذشته 47 هزار و 93 مبتلای جدید کرونایی داشت و این بالاترین میزان مبتلایان به کرونا در 2 ماه گذشته است.»
همچنین این کشور که جایگاه دوم را در میان کشور‌های جهان از لحاظ تعداد مبتلایان به کرونا دارد، تاکنون 32 میلیون 857 هزار و 937 مبتلای کلا به کووید-19 و 439 هزار و 559 جانباخته کل اعلام کرده است.
شب گذشته انگلیس نیز رکوردی از میران مرگ و میر کرونایی را ثبت کرد. این کشور با اعلام 207 مورد جانباخته ناشی از ویروس کووید-19 بالاترین آمار مرگ و میر کرونایی در 6 ماه گذشته را اعلام کرد. همچنین در هفته‌های اخیر شمار مبتلایان جدید به کرونا در انگلیس روزانه از مرز 30 هزار نفر نیز بالاتر رفته است.
بر اساس آمار سایت "ورلد او مترز" وابسته به سازمان جهانی بهداشت، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به بیش از 219 میلیون و 287هزار نفر رسیده است. همچنین تعداد جان‌باختگان به بیش از 4 میلیون و 545 هزار نفر افزایش یافته است.

تشدید قواعد کرونایی در ایتالیا
 در برلین اولین مرکز هشدار پاندمی‌های سازمان بهداشت جهانی برای اقدامات سریعتر در صورت بروز پاندمی‌های جدید در آینده افتتاح شده و ایتالیا هم قواعد کرونایی در این کشور را تشدید کرده است.
 کرونا و بخصوص نوع جهش یافته دلتا همراه با همه عواقب سیاسی، اجتماعی و اقتصادی آن همچنان در اروپا ادامه دارد.

تداوم روند افزایشی ابتلا به کرونا در آلمان
جدیدترین اخبار کرونا در اروپا حاکی از آن است که انستیتو رابرت کخ آلمان صبح امروز ازابتلای 13531 مورد جدید به کرونا در عرض 24 ساعت خبر داد که تعداد آن ها 1970 مورد بیشتر از چهارشنبه هفته گذشته بود. به این ترتیب نرخ مبتلایان جدید در این کشور در ازای هر 100 هزار نفر به 75.7 افزایش پیدا کرد. 23 نفر دیگر هم در این مدت در اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

لغو همه محدودیت ها در دستور کار ایرلند
ایرلند هم می خواهد همه محدودیت های کرونایی را در ماه اکتبر خاتمه دهد. این خبر را نخست وزیر این کشور اعلام کرده و گفت: از 22 اکتبر ارائه گواهی واکسیناسیون در بارها و رستوران ها دیگر الزامی نیست. همچنین دیگر محدودیتی در برگزاری تجمعات وجود نخواهد داشت.
پیش شرط این اقدام ایرلند این است که تا آن زمان حدود 90 درصد بزرگسالان کاملا علیه کرونا واکسینه شوند و شمار مبتلایان جدید هم پایدار باقی بماند.
در مجارستان هم سال تحصیلی جدید بدون محدودیت های کرونایی آغاز شده است. بر اساس دستور وزیر مسئول در این کشور استفاده از ماسک در مدارس دیگر اجباری نیست. همچنین فاصله گذاری ها در مدارس رعایت نشده و هیچ تست کرونایی هم داده نمی شود. نرخ مبتلایان روزانه به ازای هر 100 هزار نفر در این کشور به 11.6 رسیده است.
البته کارشناسان درباره وقوع موج چهارم کرونا در مجارستان هشدار داده اند. تا به حال حدود 60 درصد مجارها علیه کرونا کاملا واکسینه شده در گروه سنی 12 تا 18 سال هم تنها 14 درصد واکسینه شده اند.

درخواست معلمان و کارشناسان انگلیسی برای استفاده اجباری از ماسک در مدارس
در آستانه شروع سال تحصیلی جدید در انگلیس معلمان و کارشناسان علمی اجرای مجدد طرح استفاده اجباری از ماسک در مدارس را درخواست کرده اند.
فرانسه هم می خواهد به گفته یکی از کارکنان وزارت بهداشت تا اوایل سال 2022 حدود 18 میلیون نفر را برای سومین بار علیه کرونا واکسینه کند. بر اساس اطلاعات رسمی نهادهای بهداشتی در فرانسه تا به حال حدود 65 درصد مردم این کشور کاملا علیه کرونا واکسینه شده اند.

پایان طرح واکسیناسیون با واکسن روسی در اسلواکی
اسلواکی هم به استفاده از واکسن کرونای روسی اسپوتنیک وی را پایان می دهد. این خبر را وزارت بهداشت این کشور در روز سه شنبه خبر داد. اسلواکی بعد از مجارستان دومین کشوردر اتحادیه اروپا بود که از این واکسن روسی در کمپین واکسیناسیون خود استفاده کرد. این واکسن هنوز از طرف آژانس دارویی اروپا تایید نشده است.
یک سخنگوی وزارت بهداشت اسلواکی اعلام کرده که در مجموع بیش از 18500 نفر در اسلواکی با واکسن اسپوتنیک وی روسی واکسینه شده اند. این کشور در ماه مارس حدود 200 هزار دوز واکسن روسی را خریداری کرد.

آغاز مرحله سوم واکسیناسیون در فرانسه
فرانسه واکسیناسیون مرحله سوم علیه ویروس کرونا برای افراد بالای 65 سال و افراد دارای بیماری های زمینه ای را آغاز کرده است. کسی که واکسیناسیون کامل با واکسن بیون تک و فایزر یا مدرنا را انجام داده است می تواند حداقل 6 ماه بعد از دریافت دومین دوز واکسن سوم را دریافت کند.
کسانی که واکسن جانسون اند جانسون را دریافت کرده اند می توانند چهار هفته بعد واکسن مرحله سوم را دریافت کنند.

اعتراضات علیه قواعد واکسیناسیون در یونان
در یونان مهلت اجباری برای واکسیناسیون کارکنان بیمارستان ها روز چهارشنبه به پایان رسید. آتن این تاریخ را برای واکسیناسیون برای این گروه شغلی تعیین کرده بود و قرار شد کسی که تا این تاریخ واکسینه نشود از کار برکنار شده و دیگر هیچ پاداشی دریافت نکند.
برخی از مخالفان واکسیناسیون اجباری امروز مقابل ورودی بیمارستان های آتن و تسالونیکی در یونان تجمع کرده و علیه این قانون اعتراض کردند.

جدیدترین آمار کرونایی در کشورهای مهم اروپا
بر اساس جدیدترین آمارها در فرانسه طی 24 ساعت 19,425نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 136 نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.
در انگلیس هم طی 24 ساعت 32,181نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 50 نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.
در ایتالیا هم طی 24 ساعت 5,498نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 47 نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.
در اسپانیا هم طی 24 ساعت 7,767نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 47 نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.
به این ترتیب بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در فرانسه 6,765,708نفر از آغاز شیوع کرونا به آن مبتلا شده‌اند و 114,444هم بر اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.
در انگلیس هم تاکنون 6,789,581نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 132,535نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.
در ایتالیا هم بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال 4,539,991نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 129,221هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.
آمارها نشان می‌دهد که در اسپانیا هم تا به حال 4,855,065نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 84,340نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.
در آلمان هم تا به حال 3,955,418نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 92,730نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.



منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کرونا واکسن اروپا چین کرونا مبتلا شده اند جان خود را از دست دادند سازمان جهانی بهداشت علیه کرونا واکسینه اثر ابتلا به کرونا کرونا در قزاقستان ویروس کرونا نشان می دهد واکسینه شده اند ایالات متحده 24 ساعت گذشته جدیدترین آمار شمار مبتلایان دوز سوم واکسن تزریق دوز سوم واکسن کرونا داده اند اعلام کرده کل سازمان 6 میلیون ماه آگوست ماه گذشته مرگ و میر طی 24 ساعت تا به حال هزار نفر 4 میلیون بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۰۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ها در غزه از دست مقامات در رفته است

همزمان با تداوم جنگ غزه و جنایات‌ بی‌امان رژیم صهیونیستی در این باریکه، مقامات وزارت بهداشت غزه می‌گویند دیگر نمی‌توانند تعداد شهیدان را محاسبه کنند. خدمات اضطراری، بیمارستان‌ها و ارتباطات در غزه به سختی می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند و خارج‌سازی اجساد از زیر ساختمان‌های ویران‌شده کار بسیار سنگینی است و البته در حالی که جنگ ادامه دارد، این اقدام اولویت محسوب نمی‌شود.

به گزارش ایسنا، تقریبا هفت ماه از جنگ بی‌امان رژیم صهیونیستی می‌گذرد و این جنایات تلفات وحشتناکی در این باریکه بر جای گذاشته است. مقامات وزارت بهداشت غزه تاکنون تعداد شهیدان را بیش از ۳۴ هزار نفر اعلام کرده و این رقم حدودا ۱.۵ درصد از جمعیت کل غزه پیش از جنگ است اما معلوم نیست چه تعداد از آنها نظامی بوده‌اند.

روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی می‌نویسد: «مقیاس و آمار کشته‌شده‌های فلسطینی که در ابتدای جنگ برخی نسبت به آن شک داشتند، اکنون به طور گسترده‌ای توسط کارشناسان سازمان ملل، مقامات آمریکایی و برخی مقامات ارتش اسرائیل پذیرفته می‌شود. اما مقامات فلسطینی می‌گویند این ارقام در ماه‌های اخیر به دلیل دشواری در جمع‌آوری داده‌ها، از دقت کمتری برخوردار است.»

«مدحت عباس» یکی از مسئولان وزارت بهداشت غزه گفت: «در ابتدا ما سیستم‌ها و بیمارستان‌هایی داشتیم. تیم‌های دفاع غیرنظامی ما می‌توانستند مردم را از زیر آوار بیرون بکشند اما تمام این سیستم فروپاشیده است.»

وی افزود: برای تخمین تعداد تلفات، وزارت بهداشت اکنون شدیدا به منابع اطلاعاتی دیگر مانند اطلاعیه بستگان شهیدان، ویدئو از پیامدهای حملات و گزارش‌های سازمان‌های رسانه‌ای متکی است.

مجاورت بیمارستان الشفا در نوار غزه - اوایل ماه آوریل

به گفته مقامات وزارت بهداشت، شاهدان عینی و سازمان ملل، تصویر واقعی تلفات انسانی جنگ زمان زیادی طول خواهد کشید تا خود را نشان دهد زیرا تخمین زده می‌شود که هزاران نفر زیر آوار و در گورهای بی نام‌ونشان مدفون باقی مانده‌اند.

وال استریت ژورنال هشدار می‌دهد: «یک عملیات قریب‌الوقوع در شهر جنوبی رفح – جایی که بیش از یک میلیون فلسطینی در آن پناه گرفته‌اند – خطر افزایش کشته‌شده‌ها را به همراه خواهد داشت.»

«ریک پیپرکورن» نماینده سازمان بهداشت جهانی در کرانه باختری و غزه درباره شمار شهیدان در نوار غزه می‌نویسد: «ما فکر می‌کنیم متاسفانه این ارقام ارائه‌شده قابل اعتماد باشند. البته تعجب نمی‌کنم اگر گفته شود این آمار کمتر از حد واقعی تخمین زده شده باشد.»

چنین مقام رسمی سازمان ملل این اظهارات را در حالی عنوان می‌کند که برخی اعضای کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی هستند آمار وزارت بهداشت غزه «نامعتبر» است.

بررسی‌هایی که در ماه ژانویه برای «موسسه سیاست خاور نزدیک» مستقر در واشنگتن دی‌سی انجام شده، نشان می‌دهد که آمار و ارقام ثبت شده درخصوص مردان شهید غزه کمتر است و احتمالا باید بیشتر از اینها باشد.

گورهای دسته‌جمعی - نوار غزه

وال استریت ژورنال به نقل از مقامات صهیونیستی و جنبش حماس می‌نویسد: «مقامات ارتش اسرائیل تعداد کشته‌های نیروهای حماس را بین ۱۱ هزار الی ۱۳ هزار نفر تخمین می‌زند درحالیکه خود حماس تعداد کشته‌های نیروهایش را بین ۶۰۰۰ الی ۸۰۰۰ اعلام کرده است. مقامات اطلاعاتی آمریکایی و مصری گمان می‌کنند که تعداد واقعی کشته شده‌ها میان آن چیزی باشد که حماس و اسرائیل می‌گویند.»

«مصطفی حمدان» شهروند ۳۸ ساله در نوار غزه که پنج تن از اعضای خانواده‌اش را در جنگ از دست داده و هیچکدام از آنها رسما به عنوان افراد کشته‌شده ثبت نشده‌اند، می‌گوید: «‌من از برگه معرفی شده توسط وزارت بهداشت آگاهم، اما سرعت اینترنت مناسبی برای اضافه کردن اعضای خانواده‌ام ندارم.»

او با اشاره به سختی‌ها و دشواری‌هایی که به فلسطینیان تحمیل شده است، می‌افزاید: «ماشین‌آلات سنگین کافی برای پاک‌سازی آوارها و سوخت کافی برای راه‌اندازی این ماشین‌آلات وجود ندارد. امدادگران اغلب مجبورند با دست خود یا ابزارهای اولیه مانند تبر و بیل برای بیرون آوردن افراد استفاده کنند. وقتی هیچ شانسی برای نجات کسی وجود نداشته باشد، اجساد معمولا دست‌نخورده زیر آوار باقی می‌مانند.»

بر اساس تجزیه و تحلیل داده‌های ماهواره‌ای که توسط کارشناسانی در دانشگاه شهری نیویورک و دانشگاه ایالتی اورگن بررسی شده‌اند، حدود ۵۷ درصد از ساختمان‌های غزه از آغاز جنگ آسیب دیده یا ویران شده‌اند.

وال استریت ژورنال به نقل از سازمان ملل می‌نویسد: «سطح ویرانی به خصوص در شمال غزه بسیار بالا است. هم‌چنین سالهای زیادی طول خواهد کشید و به صدها میلیون دلار بودجه نیاز است تا آوارهایی که تاکنون روی هم انباشته‌شده را جابه‌جا کنند.»

حدود ۱۰ هزار نفر از افرادی که در آمار رسمی شهیدان وزارت بهداشت غزه ثبت شده‌اند هنوز شناسایی نشده‌اند. مقامات وزارت بهداشت غزه غزه چند روز پیش اعلام کردند از میان افرادی که شناسایی شده‌اند، حدود ۴۰ درصد مردان بزرگسال، ۲۰ درصد زنان بزرگسال و ۳۲ درصد کودکان هستند. بقیه آمار به مردان و زنان مسن تعلق دارد.

مرد جوان فلسطینی هفته گذشته بر پیکر برادرش در بیمارستان شهدای الاقصی عزاداری کرد

«ظاهر سهلول» پزشک مراقبت‌های ویژه در شیکاگو، طی ماه ژانویه دو هفته را در بیمارستان ناصر در شهر جنوبی خان یونس گذراند؛ جایی که رژیم صهیونیستی اوج حمله و جنایت خود را نشان داد.

این پزشک از تجربیات خود چنین می‌گوید: «زمانی که در خان یونس درگیری شدید بود، مردم تقلا می‌کردند خود را از لابه‌لای آوار بیرون بکشند. هیچ ماشینی نبود و مکان برای آنان که قصد داشتند آوار را کنار بزنند، امن نبود. اولویت با درمان و مداوای افراد زخمی بود؛ اینکه اطمینان حاصل شود آنها فرصتی برای زنده‌ماندن دارند و خارج‌سازی افراد کشته‌شده اولویت آخر بود.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ها در غزه از دست مقامات در رفته است
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور