Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمدعلی امیرفخریان رئیس اداره بازرگانی خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: در ۴ ماه اول امسال نسبت به سال قبل در زمینه صادرات زعفران با بسته بندی بالای ۳۰ گرم از لحاظ وزنی هیچ تغییری نداشتیم اما از نظر ارزشی ۵۲ درصد کاهش داشتیم که این کاهش به علت اصلاح نرخ گمرکی زعفران بنابر در خواست اتحادیه زعفران بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود:صادرات زعفران از نظر ریالی و از نظر وزنی افزایش پیدا کرده است از نظر دلاری کاهش داشتیم.

رئیس اداره بازرگانی خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی ادامه داد: در زعفران کمتر از ۳۰ گرم از لحاظ وزنی نسبت به سال گذشته ۲۰۶ درصد و از نظر ارزشی ۴۱ درصد رشد داشتیم لذا از نظر وزنی نسبت به سال گذشته افزایش هم داشتیم.

بیشتر بخوانید

علت تفاوت قیمت زعفران در داخل و خارج کشور چیست؟

امیر فخریان در خصوص قیمت گذاری زعفران بیان کرد: قیمت گذاری ریالی کالا‌های کشاورزی بر مبنای نظام عرضه و تقاضاست.

او تصریح کرد: بر اساس سیاست‌های بانک مرکزی صادرکنندگان به خاطر تامین نیاز ارزی واردات مورد نیاز کشور، باید ارز حاصل از صادرات را به شیوه‌های تعیین شده به چرخه اقتصادی کشور بر گردانند؛ که در این خصوص فاصله قیمتی بین ارز نیمایی و ارز سنایی مشکلاتی را برای صادر کننده ایجاد می‌کند.

امیر فخریان بیان کرد: کارت‌های بازرگانی یکبار مصرف تاثیر چندانی بر رقابت با صادر کنند گان ندارد.

انتهای پیام//ف. غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بانک مرکزی اتحادیه زعفران کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۱۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم کریم زاده بعدازظهر یکشنبه در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴- تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ظرفیت و پتانسیل‌های شیلاتی استان مازندران در پنج محور بررسی و در این نمایشگاه عرضه شده است، تصریح کرد: صادرات و توسعه بازار آبزیان از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه صادراتی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بخش شیلاتی مازندران یادآور شد: شیلات مازندران دارای ۳۹۰۰و احد آبزی پروری و ۱۱۴ تشکل صیادی است که سالانه ۱۳ هزار نفر در پروتئین جامعه تلاش می‌کنند.

کریم زاده با تاکید بر اینکه میزان تولید مازندران در بخش شیلاتی سالانه حدود ۱۳۰ هزار تن است و از این میزان تولید سالانه ۶ تا ۱۲ تن محصول صادر می‌شود، عنوان کرد: سالانه ۱۰ تا ۲۰ میلیون دلار از محل صادرات شیلاتی استان مازندران حاصل می‌شود که سال گذشته رقم صادرات استان مازندران ۸۰۳ میلیون دلار بود.
مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه ماهیان خاویاری محصول اصلی و ارزآور حوزه شیلاتی کشور و این استان است، گفت: سالانه ۲۶۰۰ تن ماهی خاویاری در مازندران تولید می‌شود که از این میزان ۹۰۳ تن خاویار استحصال می‌شود که ارزش اقتصادی آن هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.

وی با اعلام اینکه در این اداره کل، ۴۲ فرصت سرمایه گذاری شناسایی شده است، تاکید کرد: با به انجام رسیدن این فرصت‌ها، ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی استان افزایش خواهد یافت و همچنین ۱۷۰۰ شغل جدید در این مسیر ایجاد می‌شود.

کد خبر 6091153

دیگر خبرها

  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • ۲۰۰ میلیون یورو ارز حاصل از فعالیت کارت‌های بازرگانی در کردستان بازگردانده شد
  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • ۳۵۶ مورد کارت بازرگانی جدید در کردستان صادر شده است
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی