Web Analytics Made Easy - Statcounter

موزه ملی کار پروژه‌ای است که در اواخر دولت دوازدهم مطرح شد و برای آن هم با پیگیری‌های وزارت کار، سازمان تأمین اجتماعی بودجه و امکانات میلیاردی در نظر گرفت. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم،  با نزدیک شدن به پایان کار دولت روحانی، اصلاح‌طلبانی که مطمئن بودند دولت بعدی به دست نیروهای انقلاب خواهد افتاد، به صرافت افتادند که با ارائه طرح‌ها و پروژه‌های بودجه‌خوار، قبل از اتمام دولت، محل درآمدی برای خود فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این پروژه‌های بودجه‌خوار، موزه ملی کار بود. این طرح توسط عده‌ای از اصلاح‌طلبان فعال در حوزه کارگری مطرح شد و شریعتمداری وزیر کار هم به آن پیوست. درنتیجه، به شرکت‌های زیرمجموعه وزارت کار فشار وارد شد تا مبالغ کلان چند ده میلیارد تومانی برای راه‌اندازی موزه ملی کار در اختیار مدیران این موزه قرار دهند.همچنین از این شرکت‌ها خواسته شد که ساختمان بزرگ و متناسبی را برای راه‌اندازی موزه ملی کار در نظر گرفته و آن را به این موزه بدهند.

موسسان موزه ملی کار چه کسانی هستند؟

موضوعی که مطرح می‌شود این است که چه افرادی مالک و مدیر موزه ملی کار هستند که تلاش کردند بودجه‌های چند میلیاردی از شرکت‌های زیرمجموعه وزارت کار را به بهانه کار فرهنگی به این شرکت تازه‌تاسیس بدهند؟

آیا واقعاً هدف از تأسیس موزه ملی کار، نگهداری تاریخچه تحول صنعت و کار در کشور بوده یا اینکه قرار بوده محفلی برای بخوربخور تعدادی اصلاح‌طلب جامانده از دولت باشد؟ در آگهی رسمی که بابت تشکیل موزه ملی کار در روزنامه رسمی شماره 22125 تهران منتشر شده، موزه ملی کار در اسفند سال 1399 تأسیس شده است.

مرکز اصلی موزه ملی کار طبق آگهی آن: استان تهران - منطقه 13، شهرستان تهران، بخش مرکزی، شهر تهران، محله شهرک استقلال، خیابان سپاه اسلام 36، بزرگراه امیر سرلشگر شهید حسین لشگری، پلاک 0، طبقه همکف کد پستی 1389836131، ذکر شده است.

مدیران موزه ملی کار

طبق آگهی روزنامه رسمی، مدیران موزه ملی کار افراد ذیل هستند که قطعاً برای همه آشنا هستند، شماری از فعالان اصلاح‌طلب، مسئولان حزب اصلاح‌طلب خانه‌ کارگر و مدیران دولت روحانی:

آقای محمدتقی علی حسینی به شماره ملی 0032880537 و به سمت عضو هیات امناء - عضو اصلی به مدت نامحدود و به سمت مدیرعامل به مدت 3 سال و به سمت عضو اصلی هیات مدیره به مدت 3 سال

آقای محمد شریعتمداری به شماره ملی 0039293068 و به سمت عضو هیات امناء - عضو اصلی به مدت نامحدود

آقای علی‌اصغر مونسان به شماره ملی 0048498051 و به سمت عضو هیات امناء - عضو اصلی به مدت نامحدود

آقای علیرضا محجوب به شماره ملی 0321118375 و به سمت عضو هیات امناء - عضو اصلی به مدت نامحدود

آقای عباس تقی پور به شماره ملی 0519669398 و به سمت خزانه‌دار به مدت 3 سال و به سمت عضو اصلی هیات مدیره به مدت 3 سال

آقای سید عباس صالح شریعتی به شماره ملی 0930687418 و به سمت عضو هیات امناء - عضو اصلی به مدت نامحدود

آقای سید ضیاءالدین شجاعی برهان به شماره ملی 1378784480 و به سمت عضو هیات امناء - عضو اصلی به مدت نامحدود و به سمت رئیس هیات مدیره به مدت 3 سال

آقای روزبه کردونی به شماره ملی 1753565278 و به سمت عضو اصلی هیات مدیره به مدت 3 سال

آقای حسین کمالی به شماره ملی 4219332219 و به سمت عضو هیات امناء - عضو اصلی به مدت نامحدود

آقای شهریار احمدبیگی به شماره ملی 4519818451 و به سمت عضو هیات امناء - عضو اصلی به مدت نامحدود و به سمت دبیر به مدت 3 سال

آقای حسین سلاح ورزی به شماره ملی 4859202317 و به سمت عضو هیات امناء - عضو اصلی به مدت نامحدود

آقای ابراهیم صادقی فر به شماره ملی 4989491157 و به سمت نایب رئیس هیات مدیره به مدت 3 سال

بازرس: آقای علیرضا افکاری به شماره ملی 0022919562 به سمت بازرس اصلی به مدت 1 سال

روزنامه کثیرالانتشار کار و کارگر و اطلاعات جهت درج آگهی‌های موسسه تعیین گردید.

فشار به شستا

با فشار مدیران موزه ملی کار به مدیران شستا، قرار شد شستا 25 میلیارد تومان برای تأسیس موزه ملی کار پول پرداخت کند؛ اما مدیران شستا برای فرار از این فشارها، پرداخت این مبلغ را منوط به تصویب هیات امنای سازمان تأمین اجتماعی کردند تا زمان بخرند؛ اما نفوذ مدیران موزه ملی کار در هیات امنای سازمان تأمین اجتماعی موجب شد فوراً این مصوبه تأیید شود با این تفاوت که بودجه 25 میلیارد تومانی یک‌مرتبه دو برابر شده و به 50 میلیارد تومان افزایش یافت.

اما مدیرعامل شستا با پرداخت نقدی هرگونه وجه نقدی و مستقیم به موزه ملی کار مخالفت و اعلام کرد باید لیست تجهیزات و وسایل موزه به این شرکت ارسال شود و پس از قیمت‌گذاری توسط کارشناس، بودجه آن پرداخت شود.

لازم به ذکر است تا زمانی که رضوانی‌فر مدیرعامل شستا بود یک ریال هم بابت موزه ملی کار پرداخت نشد تا اینکه در روزهای آخر دولت دوازدهم، رضوانی‌فر برکنار شد و شجاعی برهان (از مدیران موزه ملی کار) سرپرست شستا شد تا گره یکی از پروژه‌های بودجه‌خوار اصلاح‌طلبان باز شود.

فرار به جلوی اصلاح‌طلبان

در حالی که موزه ملی کار تماماً در اختیار اصلاح‌طلبان قرار دارد، رسانه‌های اصلاح‌طلب در ماه‌های اخیر تلاش کردند این پروژه بودجه‌خوار را به رقبای خود نسبت دهند.

منبع: مشرق

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: موزه ملی کار اصلاح طلبان بودجه خوار اصلاح طلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۱۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد تند جهره شاخص اصلاح‌طلبان از سوپر افراطی حزب‌اللهی دیروز!

عضو مجمع روحانیون مبارز انتقاداتی را از مواضع مهدی نصیری، مدیر مسئول اسبق کیهان مطرح کرد.

آنگونه که جماران روایت کرده، سید محمد علی ابطحی فعال سیاسی اصلاح طلب در انتقاد از اظهارات اخیر، مهدی نصیری مدیرمسئول اسبق روزنامه کیهان نوشت:

آقای مهدی نصیری سوپر افراطی حزب اللهی دیروز حق دارد نظراتش تغییر کند و سوپر اپوزیسیون امروز شود. اما هم برای دیروزش و هم برای امروزش توهم مضر است.

نه بولتن نویسی واظهار نظرهای تند حزب اللهی اش در گذشته توانست ریشه اصلاح طلبی را برکند و نه مواضع فعلی اپوزیسیونی اش مورد قبول اپوزیسیونی قرار میگیرد که چهل سال است در تلاش براندازی هستند و نیازی به تازه وارد از راه دور آمده ندارند.

گفته اند شکاف تاجزاده و شاهزاده باید برداشته شود. خودش می داند نه شاهزاده می تواند به تاجزاده نزدیک شود و نه تاجزاده علاقه مند به همکاری با شاهزاده است.

مهندس موسوی و نرگس محمدی و فائزه هاشمی و تاجزاده هم که آقای نصیری از آنها یاد می کند در ایران باقی مانده اند و در زندان و حصر هستند.

بد پوست خربزه ای زیر پای آقای نصیری انداخته اند تا تمامش کنند. هم از داخل حاکمیت و هم از خارج و از درون اپوزیسیون.

دیگر خبرها

  • اصلاح طلبان در کدام حوزه های انتخابیه کاندیدا دارند؟
  • جوان: مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده
  • اولین واکنش یک روزنامه اصولگرا به موضوع مهدی نصیری: او مهره تاج زاده است
  • حمله شدید کرباسچی به نصیری: تعادل نداری و به درد تبلیغات بی‌بی‌سی می‌خوری | دنبال جذب جایگاه هست
  • کرباسچی: مهدی نصیری تعادل ندارد؛ او فقط به درد تبلیغات بی‌بی‌سی می‌خورد
  • مرغ آمریکایی‌ها غاز است!
  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • انتقاد تند جهره شاخص اصلاح‌طلبان از سوپر افراطی حزب‌اللهی دیروز!
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟