Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-09@02:04:23 GMT

ظهور کرونای جدید، کووید ۲۰۲۲

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۹۱۳۴۱

ظهور کرونای جدید، کووید ۲۰۲۲

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ گزارش‌های جدید در مورد متغیر و سویه‌های کرونا که ممکن است در سال ۲۰۲۲ ظهور کند، نگرانی جهانی را برانگیخته است. به گفته پروفسور متخصص ایمونولوژی در یکی از برجسته‌ترین موسسات علمی سوئیس، ETH زوریخ، باید آمادگی‌ها و اقدامات احتیاطی دقیقی برای گونه‌های جدید کرونا وجود داشته باشد، زیرا می‌تواند خطرات قابل توجهی را به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش العربیه، نوع بالقوه این ویروس به نام Covid-۲۲ شناخته و گفته می‌شود که از نوع دلتا کشنده‌تر است، با این حال، باید توجه داشت که COVID-۲۲ یک بیماری واقعی نیست و فقط یک احتمال در آینده است، که این ایمونولوژیست پیش بینی می‌کند.

هیچ چیز به طور رسمی تایید نشده است

واژه COVID-۲۲ توسط دکتر Say Reddy، استاد سیستم‌های مصنوعی و ایمونولوژی در موسسه فناوری فدرال سوئیس در زوریخ ابداع شد، اما سازمان بهداشت جهانی و مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده (CDC) به طور رسمی این موضوع را تایید نکرده اند و فقط به هشدار‌های کارشناسان مبنی بر اینکه نوع جدیدی در سال ۲۰۲۲ ظاهر می‌شود و می‌تواند خطری بزرگ باشد، محدود می‌شود.

به گفته دکتر ردی، وضعیت به احتمال زیاد به شرح زیر است:

• کووید -۲۲ بدتر از کووید -۱۹ خواهد بود.

• به دلیل ظهور انواع جدید در چند سال آینده به بیش از یک واکسن نیاز خواهد داشت.

• واکسن‌های موجود فورا باید به روزرسانی شوند.

• به سرعت گسترش می‌یابد، که می‌تواند به همه گیری شدیدتری منجر شود.

• نسخه جدید می‌تواند محیطی را ایجاد کند که در آن نمی‌توان به واکسیناسیون تکیه کرد.

• این وضعیت می‌تواند مشابه انتظارات تعدادی از دانشمندان و متخصصان بهداشت در مورد ظهور Covid-۲۱ باشد که در حال حاضر متغیر دلتا نامیده می‌شود.

COVID-۲۰ و COVID-۲۱

از آنجا که همه انواع مختلف ایجاد شده در طول همه گیری COVID-۱۹ از نسب یا خانواده مشابه SARS-CoV-۲ اصلی بودند، آلفا، بتا، دلتا، دلتا-پلاس، گاما، لامبدا و سایر انواع نگران کننده هستند و نتیجه جهش‌های پیشرونده درژنتیک ویروس اصلی SARS-CoV-۲ هستند.

پیش از این، بسیاری از کارشناسان بهداشت عمومی معتقد بودند که این همه گیری تا سال ۲۰۲۲ پایان خواهد یافت، مشابه همه گیری آنفولانزای ۱۹۱۸، که به مدت سه سال ادامه داشت. اما این انتظار وجود دارد که انواع عفونی بیشتری در سال ۲۰۲۲ ظهور کند، زیرا تا زمانی که ویروس همچنان در حال تکثیر است، انواع جدیدی که می‌توانند شدیدتر باشند به احتمال زیاد ظهور می‌کنند.

نظرات انتقادی و مخالف

در مقابل، بسیاری از متخصصان بهداشت از این گمانه زنی دکتر ردی انتقاد و تأکید کرده اند که نمی‌توان پیش بینی کرد که در آینده در مورد ویروس SARS-CoV-۲ به ویژه با توجه به ماهیت غیر منتظره آن چه اتفاقی خواهد افتاد.

کارشناسان افزودند که مقامات بهداشتی در سراسر جهان فقط می‌توانند وجود انواع جدیدی از کووید -۱۹ را پیش بینی کرده و پیش بینی کنند که برخی از این متغیر‌ها بهتر یا بدتر خواهند بود و صحت هرگونه پیش بینی فقط در طول زمان تأیید می‌شود.

از زمان ظهور اپیدمی کرونا در چین در دسامبر ۲۰۱۹، بیش از چهار میلیون و ۵۰۰ هزار مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ به طور رسمی در جهان ثبت شده است.

در حال حاضر روزانه حدود ۱۰ هزار مورد مرگ بر اثر ویروس در سراسر جهان ثبت می‌شود که بسیار کمتر از اوج ثبت شده در اواخر ژانویه (۱۴۸۰۰ مرگ روزانه) است، اما حدود ۳۰ درصد بیشتر از تعداد ثبت شده در ابتدای تابستان (روزانه ۷، ۸۰۰ نفر) است.

ایالات متحده آمریکا با میانگین ۱۲۹۰ مورد مرگ روزانه در هفت روز گذشته، کشوری است که بیشترین تعداد مرگ و میر جدید را در سراسر جهان دارد.

پربیننده ترین سویه جدید کرونا از راه رسید احتمال تاثیر سم نوعی افعی بر ویروس کرونا از شایعه تا واقعیت، خطر ایجاد لخته خون با تزریق واکسن کرونا شایع ترین علائم دلتا پلاس در کودکان ترس از کرونا ، عامل اصلی ابتلا به کروناست

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کرونا پلاس همه گیری پیش بینی سال ۲۰۲۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۱۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم

رئیس‌ کل سازمان نظام پرستاری گفت: سازمان نظام پرستاری پیشنهاد ویژه‌ای در خصوص به‌کارگیری و استخدام نیروهای دوران کرونا داشته است و مجدانه پیگیر این موضوع مهم هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نظام پرستاری، محمدتقی جهان‌پور اظهار کرد: پیش‌نویس لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران که در ۳۱ ماده تنظیم و پیشنهادات سازمان نظام پرستاری مضاف بر مواد پیشنهادی معاونت پرستاری در ۱۲ ماده ارائه شده است که مهم‌ترین محورهای آن استخدام پرستاران همگام با توسعه تخت‌های بیمارستانی و نیاز کشور، تأمین معیشت و رفاه پرستاران و حمایت‌های گسترده جهت جبران خدمت، آینده‌سازی حرفه‌ای و تخصصی پرستاری، تکریم از بازنشستگان و اجرای صحیح قوانین حوزه پرستاری مانند قانون مشاغل سخت و زیان‌آور با مشارکت همه ذی‌نفعان مورد ویرایش و تدوین قرار گرفته است.

وی افزود: سازمان نظام پرستاری پیشنهاد ویژه‌ای در خصوص به‌کارگیری و استخدام نیروهای دوران کرونا داشته است و مجدانه پیگیر این موضوع مهم هستیم، نسبت پایین پرستار به تخت در مقایسه با استانداردهای حداقلی، علاوه بر کاهش کیفیت خدمات درمانی و مراقبتی، اهمیت جذب و استخدام نیروهای جدید، به خصوص بازجذب نیروهای باتجربه دوران کرونا را بیشتر می‌کند.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: تدوین این لایحه گامی مهم در جهت حمایت از حقوق پرستاران و ارتقای جایگاه این قشر فداکار در نظام سلامت کشور محسوب می‌شود و می‌توانیم، شاهد بهبود کیفیت زندگی و کاری پرستاران و افزایش انگیزه و رضایت شغلی آنها و در جهت ارتقای سلامت مردم باشیم.

جهان‌پور گفت: ظرفیتی که سازمان نظام پرستاری دارد، یک شبکه بزرگ اجتماعی است که دارای ۱۵۹ هیئت‌مدیره در سراسر کشور است، مجموعه این هیئت‌مدیره‌ها و سازمان مرکزی می‌تواند واسط بین مردم و حِرَف با حاکمیت باشد، بنابراین ارج نهادن به مجموعه‌های گروه صنفی و حرفه‌ای و انجمن‌های علمی از دغدغه‌های مهم ما است و می‌تواند در سیاست‌گذاری‌ها به ما کمک کند.

وی خاطرنشان کرد: به دنبال منویات مقام معظم رهبری در خصوص جایگاه پرستاران و درخواست مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی نهاد ریاست‌جمهوری مبنی بر پیگیری مطالبات این قشر زحمت‌کش، سازمان نظام پرستاری کل کشور پیشنهادات خود را جهت غنای بیشتر لایحه حمایت مادی و معنوی به وزارت بهداشت ارائه داده است.

کد خبر 751700

دیگر خبرها

  • آسترازنکا واکسن کرونای خود را از بازار جمع می‌کند
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • تهرانی‌ها پیشتاز ظهور دروازه‌بانان جدید در فوتبال ایران
  • تهرانی‌ها پیش تاز ظهور دروازه‌بانان جدید در فوتبال ایران
  • اسب تروجان
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند