Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-05-04@03:12:31 GMT

ماجرای بازگشت علی کریمی به فوتبال

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۹۲۵۱۱

ماجرای بازگشت علی کریمی به فوتبال

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

حسین خبیری عضو هیات مدیره باشگاه سایپا در خصوص فرآیند انتخاب سرمربی تیم فوتبال این باشگاه و حضور علی کریمی گفت:

باشگاه سایپا از جمله باشگاه‌های پر افتخار و با قدمت زیاد در فوتبال ایران است که سقوط این تیم به لیگ دسته اول مطمئناً باعث ناراحتی همه اهالی فوتبال، پیشکسوتان، مدیران و زحمتکشان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل در هیئت مدیره تصمیم گرفته شد که امسال با تمام توان ضمن پیگیری ویژه پرونده اعتراض در دادگاه CAS، در صورتی که مجبور به حضور در لیگ دسته اول شویم با یک تیم قوی و با هدف صعود به لیگ برتر پا به این رقابت‌ها بگذاریم.

وی ادامه داد:

از آنجا که به تازگی به جمع هیئت مدیره باشگاه سایپا اضافه شدم و اهالی فوتبال از من انتظار دارند لذا هدفم، حداکثر تلاش برای موفقیت سایپاست. به همین منظور با همفکری اعضای محترم هیئت مدیره تصمیم گرفتیم تا در ابتدا با انتخاب یک مربی خوب و کادر فنی مقتدر بتوانیم روند خوبی را برای تیم سایپا در نظر بگیریم. در همین راستا ابتدا گزینه‌های مدنظر هیئت مدیره بررسی شد و با برخی مربیان نامدار و کاربلد مثل آقایان علی کریمی، سیروس پورموسوی، علیرضا مرزبان و …مذاکرات مقدماتی انجام شد و در نهایت موافقت ضمنی علی کریمی برای هدایت تیم سایپا به دست آمد که با توجه به اعتبار و توانایی ایشان و همچنین جایگاه خوب باشگاه سایپا، بتوانیم با قدرت و به عنوان مدعی وارد مسابقات لیگ دسته اول شویم. البته می‌دانستم که علی کریمی از چند تیم لیگ برتری پیشنهادهای خوبی دارد و حتی سال گذشته هم در میانه‌های فصل صحبت‌هایی مبنی بر حضور ایشان در باشگاه سایپا مطرح شد که من در آن زمان در باشگاه سایپا حضور نداشتم.

عضو هیئت مدیره باشگاه سایپا افزود:

به همین خاطر طی یک نامه رسمی خواهان مذاکره با آقای علی کریمی شدم و دعوت‌نامه رسمی باشگاه را برای ایشان ارسال کردیم. آقای کریمی هم با متانت پاسخ مثبتی به پیشنهاد باشگاه داد و به همین خاطر پیش‌نویس قرارداد را برای ایشان ارسال کردیم. بعد از مطالعه در خصوص بندهایی از قرارداد مذاکراتی انجام شد که مهمترین آن بحث میزان بودجه برای جذب نفرات و تقویت تیم سایپا بود. باید بگویم که واقعا علی کریمی با شجاعت پیشنهاد اولیه سایپا را پذیرفت و انگیزه زیادی داشت تا سایپا را به جایگاه واقعی خود در فوتبال کشور بازگرداند اما متاسفانه چند روز بعد از این مذاکرات مجمع باشگاه برخلاف انتظار بودجه‌ای به باشگاه سایپا اختصاص داد که باعث شد تا ادامه مذاکره با ایشان را متوقف کنیم. بودجه تخصیص یافته برای موفقیت کافی نبوده و من از علی آقای کریمی بابت همین موضوع عذرخواهی کردم. البته بعد از صحبت با آقای کریمی در تاریخ ۶ شهریور از ایشان ۴۸ ساعت فرصت خواستم تا تکلیف بودجه باشگاه مشخص شود تا مذاکرات ادامه پیدا کند. از آنجایی که بودجه مناسبی برای باشگاه تخصیص پیدا نکرد آقای کریمی هم اعلام کرد که دیگر علاقه‌ای به ادامه همکاری و مذاکرات ندارد. واقعاً حضور علی کریمی در سایپا یک فرصت خوب و ایده آل بود که می‌توانست نصیب باشگاه سایپا شود چرا که ایشان بواسطه تجربه و اعتبار ارزشمندی که برخوردار است انگیزه زیادی داشت تا بتواند سایپا را به موفقیت برساند. روحیه مبارزه و مقابله با فساد یکی دیگر از خصیصه های علی کریمی است که زبانزد و قابل تقدیر است و مطلوب ما بود. توجه ویژه به جوانان و بازیکنان مستعد و استفاده از آنها یکی دیگر از اهداف مشترک ما بود.

وی افزود:

من از بزرگواری و اشتیاق علی کریمی تشکر می‌کنم و معتقدم که فوتبال ما باید از تجربیات نسل جوان و مربیان بزرگ و با انگیزه همچون علی کریمی، مهدی مهدوی‌کیا، کریم باقری، جواد نکونام، حمید مطهری، وحید هاشمیان و … بیشتر و به نحو احسن بهره‌مند شود. فوتبال ما باید به این سمت برود تا بزرگان فوتبال وارد چرخه مربیگری شوند تا بتوانند توانایی‌های خود را به منصه ظهور بگذارند. جا دارد از آقایان مرزبان و پورموسوی هم تشکر کنم چرا که آنها هم گزینه‌های باشگاه ما بودند و مذاکراتی صورت گرفت که باید از بزرگواری آنها قدردانی کنم.

خبیری تصریح کرد:

مدیرعامل در تلاش است تا مجمع را متقاعد و بودجه باشگاه را بازنگری کنند. برای تحقق اهدافمان نیاز به حمایت بیشتری از گروه خودروسازی سایپا داریم. از آنجایی که من به تازگی به هیئت مدیره باشگاه اضافه شدم علاقه دارم که امسال با تلاش و برنامه‌ریزی خوب و با همراهی و همکاری مدیرعامل و هیئت مدیره و با تشکیل یک تیم قوی، دوباره تیم فوتبال سایپا به سطح اول فوتبال ایران برگردد. همچنین از مهندس سلیمانی عزیز مدیرعامل محترم گروه سایپا و مدیران ارشد کارخانه که پیش از این دلسوزانه حمایت‌های مالی و معنوی خوبی از باشگاه سایپا انجام دادند قدردانی میکنم و ناراحتی آنها را به خاطر سقوط تلخ سایپا درک می‌کنم اما انتظار دارم با تصویب یک بودجه مناسب و معقول مثل همیشه پشتیبان و حامی سایپا باشند.

عضو هیئت مدیرعامل باشگاه سایپا افزود:

سایپا ۳ سال قهرمان لیگ شده و بیش از ۱۰۰ بازیکن ملی را به فوتبال ایران عرضه کرده است که با همین پشتوانه‌سازی همواره در فوتبال ایران سرآمد بوده و به همین دلیل از مدیران دلسوز گروه خودروسازی سایپا می‌خواهم مثل همیشه از این تیم حمایت کرده تا سقوط باشگاه سایپا به لیگ دسته اول که یک اتفاق تلخ بود را به فراموشی بسپاریم و مجدداً به سطح اول فوتبال ایران برگردیم. در غیر اینصورت حضورمان بی ثمر است.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: عضو هیات مدیره باشگاه سایپا علی کریمی حسین خبیری عضو هیات مدیره باشگاه سایپا علی کریمی مدیره باشگاه باشگاه سایپا فوتبال ایران لیگ دسته اول هیئت مدیره آقای کریمی علی کریمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۲۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارده تغییر مدیریتی استقلال در یک دهه

به گزارش "ورزش سه"، علی خطیر به صورت ناگهانی و شبانه، از سمت خود در استقلال برکنار شد تا اتفاقی که از مدت ها پیش نیز قابل حدس بود، به وقوع بپیوندد. مدیرعامل آبی ها که از همان روزهای ابتدایی نشستن روی صندلی ریاست باشگاه با سرمربی تیم وارد چالش های شدید و بی پایان شده بود، با امضای سه عضو هیئت مدیره باشگاه، سمت مهمش را از دست داد.

این اتفاق در شرایطی رخ داد که پس از روی کار آمدن هلدینگ خلیج فارس و خریداری 85 درصد از سهام استقلال، شایعاتی پیرامون تغییرات مدیریتی در باشگاه به گوش می رسید ولی شاید اغلب علاقه مندان به فوتبال تصور می کردند که این اتفاقات در پایان فصل رخ دهد اما شب گذشته و به یکباره، خبر برکناری علی خطیر رسانه ای شد.

با کنار رفتن علی خطیر، هیئت مدیره استقلال در مقطع فعلی تصمیم گرفته است تا سکان مدیریت باشگاه را در اختیار فرشید سمیعی قرار دهد. نائب رئیس هیئت مدیره استقلال که از زمان مصطفی آجورلو و به عنوان مسئول حقوقی آبی ها وارد باشگاه شد و پس از آن نیز توانسته است که حضور خود در جمع مدیران باشگاه را حفظ کند.

خطیر که تیر ماه سال قبل به سمت مدیرعاملی باشگاه منصوب شد، اواسط اردیبهشت ماه به کار خود پایان داد. چنانچه به 10 سال اخیر و تغییرات مدیریتی در باشگاه نگاهی بیندازیم، مشخص می شود که با چهارده بار جابجایی مدیرعاملان در استقلال، دوازده فرد مختلف روی صندلی ریاست باشگاه نشسته اند.

علی فتح الله زاده که از خرداد 89 به عنوان مدیرعامل استقلال انتخاب شده بود، در اردیبهشت 1393 از این سمت کنار رفت. او با بیان اینکه خوشحال است فرد بزرگی مثل بهرام افشارزاده مدیرعامل این باشگاه شده است گفته بود: «نگران بودم که ایشان این سمت را قبول نکنند که خدا را شکر پذیرفتند و امیدوارم در کارشان موفق باشند.»

بهرام افشارزاده نیز دو سال و سه ماه صندلی ریاست استقلال را در اختیار داشت. در مرداد 1395 بود که او با حکم وزارت ورزش از سمتش برکنار شد. پس از او، رضا حسنی خو به این سمت منصوب شد که دوران مدیریت او فقط سه روز به طول انجامید و او با انتشار نامه ای، از قبول ریاست باشگاه خودداری کرد. حسنی خو دلیل تصمیمش را وجود افراد کارآمدتر برای این پست عنوان کرده بود.

در ادامه این رضا افتخاری بود که یک سال و یازده ماه به عنوان مدیرعامل استقلال مشغول فعالیت بود. پس از جنجال های پیرامون جدایی مامه تیام و سرور جپاروف، او هم مجبور به استعفا شد. افتخاری گفته بود: مشكل جسمی دلیل استعفای من نبود بلكه به دلیل نسبت دادن كم كاری مجبور به استعفا شدم.

پنجمین مدیرعامل استقلال از اردیبهشت 93 به بعد، امیرحسین فتحی بود. اخراج وینفرد شفر، نخستین تجربه مربیگری فرهاد مجیدی و آمدن و رفتن استراماچونی، همگی مهمترین رویدادها و اتفاقات دوران مدیریت او بود. 19 آذر ماه 98 مازیار ناظمی، سخنگوی وقت وزارت ورزش و جوانان درباره اینکه آیا امیرحسین فتحی از مدیریت استقلال استعفا کرده، گفت: ایشان استعفای خود را اعلام کرده است.

پس از فتحی، صندلی ریاست باشگاه استقلال به یک چهره جنجالی رسید. اسماعیل خلیل زاده که عضو هیئت مدیره آبی ها بود، 15 ماه مدیرعامل باشگاه بود. مدیری که مأمور بازگشت استراماچونی به ایران شد ولی هرگز در این امر موفق نبود و در نهایت نیز فرهاد مجیدی را به عنوان جانشین سرمربی ایتالیایی معرفی کرد. خلیل زاده پس از جنجال های فراوان، مشکلات شخصی و برخی مسائل دیگر، از سمت خود استعفا داد.

هفتمین تغییر مدیریتی در استقلال، بازگشت یک چهره آشنا بود. علی فتح الله زاده که یکی از اعضای هیئت مدیره بود، جانشین خلیل زاده شد ولی پس از ابتلا به کرونا و بهانه هایی مبنی بر فراهم نبودن زمینه ها، یک ماه بعد از سمت خود کناره گیری کرد تا صندلی لرزان مدیریت به احمد سعادتمند برسد.

این مدیر پرحاشیه نیز که طرح های اقتصادی خبرسازی مانند پفک آبی را مطرح کرد، با فرهاد مجیدی وارد اختلافات جدی شد و پس از شکست استقلال در فینال جام حذفی، از تلاش هایش برای بازگشت استراماچونی خبر داد اما عمر مدیریت او کم بود و خیلی زود با انتشار نامه ای از سوی هیئت مدیره باشگاه استقلال، از سمتش برکنار شد.

نهمین مدیر استقلال از اردیبهشت 93 به بعد، یک چهره جنجالی دیگر بود. احمد مددی که مخالفان زیادی میان هواداران داشت و رابطه اش با فرهاد مجیدی نیز شکراب شده بود، از سمت خود کناره گیری کرد. او در مهر ماه 99 آمد و پس از اعتراضات شدید به مدیریت، هواداران باشگاه استقلال در محل وزارت ورزش و جوانان تجمع کرده و خواستار برکناری احمدی از سمت مدیرعاملی استقلال شدند. پس از این تجمع، احمد مددی به ساختمان خیابان سئول رفت و جلسه‌ای را با معاون وزیر ورزش و جوانان برگزار و ساعاتی پس از این نشست، مددی از سمت مدیرعاملی استقلال استعفا کرد.

پس از آن، صندلی ریاست استقلال به یک نام آشنا رسید. مصطفی آجورلو به عنوان مدیرعامل آبی ها معرفی شد و این تیم توانست در نهایت قهرمان لیگ برتر شود. با جدایی مجیدی، مدیریت استقلال تصمیم گرفت تا ساپینتو را به عنوان جانشین سرمربی تیم قهرمان معرفی کند اما در نهایت نیز آجورلو در 23 مهر 1401 برکنار شد.

یکی از خبرگزاری های رسمی در آن زمان نوشت آجورلو به این دلیل از سمت خود در این باشگاه برکنار شده که همه تصمیمات را به صورت شخصی و بدون هماهنگی با هیئت مدیره باشگاه استقلال اتخاذ می‌کرد؛ اتفاقی که باعث دلخوری تعدادی از اعضای هیئت مدیره این باشگاه شد و در نهایت هم برکناری آجورلو را به دنبال داشت.

یازدهمین تغییر مدیریتی، بازگشت چندباره یک چهره آشنا و امتحان پس داده بود که در نهایت و مطابق پیش بینی ها، خیلی زود از سمتش کنار رفت. علی فتح الله زاده که جانشین آجورلو شده بود، در طول 6 ماه حضور در باشگاه استقلال، در بخش درآمدزایی ناتوان بود و به دلیل عدم پرداخت مطالبات استراماچونی و حذف استقلال از لیگ قهرمانان، مجبور به استعفا شد.

دوازدهمین تغییر مدیریتی استقلال، آمدن حجت کریمی بود. او توانست با دریافت وام از بانک شهر، طلب استراماچونی را پرداخت کند اما جنجال ها و اختلافات میان او و ساپینتو، منجر به از دست رفتن قهرمانی در هر دو جام شد. پس از آن، کریمی با طی کردن یک بازه زمانی طولانی و فرسایشی، توانست مجوز حضور جواد نکونام در استقلال را دریافت کند اما بلندپروازی های او برای جذب علیرضا بیرانوند و شکست بزرگ نقل و انتقالاتی سبب شد تا او هم تن به استعفا بدهد.

و بالاخره سیزدهمین مدیر استقلال از اردیبهشت 93 تاکنون، علی خطیر بود که همه در جریان ریز و درشت اتفاقات رخ داده در دوره مدیریتی وی هستیم. حالا و در شرایطی که فرشید سمیعی به عنوان سرپرست مدیرعاملی استقلال منصوب شده که او چهاردهمین مدیر استقلال در 10 سال گذشته است. باید دید که آیا حکم موقت سمیعی قطعی خواهد شد یا اینکه نفر پانزدهم روی صندلی ریاست باشگاه خواهد نشست.

دیگر خبرها

  • چهارده تغییر مدیریتی استقلال در یک دهه
  • بازگشت آجورلو به استقلال و یا انتخاب آذری چقدر صحت دارد؟
  • پشت پرده ماجرای برکناری خطیر از مدیرعاملی استقلال/ بازگشت آجورلو یا انتخاب آذری چقدر صحت دارد؟
  • گزینه اصلی مدیرعاملی استقلال مشخص شد
  • پشت پرده ماجرای برکناری خطیر از مدیرعاملی استقلال/ بازگشت آجورلو و یا انتخاب آذری چقدر صحت دارد؟
  • عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال: خطیر رسماً از مدیرعاملی برکنار شد
  • شوک به استقلال؛ خطیر برکنار شد | چه کسی مدیرعامل آبی ها شد؟
  • تأیید خبر برکناری مدیرعامل استقلال از سوی رئیس هیئت مدیره
  • علی خطیر از مدیرعاملی استقلال برکنار شد؛ ادعای یک خبرگزاری
  • اختصاصی| خطیر از مدیرعاملی استقلال برکنار شد