Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ، آیت قیصربیگی مدیرکل مدیریت بحران استانداری ایلام از ابلاغ تصویب نامه هیئت وزیران به دستگاه‌های اجرایی درخصوص کمک به آسیب دیدگان بخش کشاورزی ناشی از خشکسالی خبر داد و گفت: بر اساس مصوبه هیئت محترم وزیران در جلسه مورخ ۱۶ تیرماه ۱۴۰۰ کارگروه موضوع بند (خ) ماده (۳۳) قانون موظف است در شهرستان‌هایی که در سال زراعی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ تحت تاثیر خشکسالی قرار گرفته است و توسط سازمان مدیریت بحران کشور اعلام گردیده مشمولان واجد بهره‌مندی از امهال تسهیلات موضوع این تصویب نامه را به بانک‌های عامل معرفی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل مدیریت بحران استان ایلام اظهار کرد: بانک‌های عامل موظف هستند طبق این بخشنامه ضمن بخشودگی سود، کارمزد و جرائم تسهیلات دریافتی خسارت دیدگان بخش کشاورزی که در سال زراعی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ دچار خشکسالی شده‌اند و سررسید بدهی آن‌ها در سال ۱۴۰۰ است اصل تسهیلات دریافتی را به مدت سه سال امهال کنند.

او با عنوان این مطلب که بخشنامه اخیر برای طی کردن فرایند قانونی و اجرا به فرمانداری‌های استان، جهاد کشاورزی و بانک‌های عامل استان (کارگروه بند خ ماده ۳۳) ابلاغ شده است، افزود: بر اساس بخشنامه مذکور مشمولین تصویب نامه‌های قبلی در خصوص امهال تسهیلات بند (خ) ماده (۳۳) از شمول این تصویب نامه خارج‌اند.

قیصربیگی در خصوص عدم اجرایی شدن این بخشنامه توسط بانک‌های عامل بیان کرد: بر اساس گزارش‌های دریافتی از مردم نشستی در این خصوص با حضور مسئولان جهاد کشاورزی استان و بانک‌های عامل برگزار شد.

او اضافه کرد: در این نشست عنوان شد که شیوه نامه اجرایی این بخشنامه از طریق بانک مرکزی به بانک‌های عامل ابلاغ نشده است از این رو جهت تسریع در کار نامه‌ای با امضای استاندار محترم به سازمان مدیریت بحران کشور ارسال گردید.

مدیرکل مدیریت بحران استان ایلام در ادامه با عنوان این مطلب که بر اساس پیگیری‌ها و برآورد‌های انجام شده استان ایلام در صدر استان‌های آسیب دیده از خشکسالی در کشور قرار گرفته است، تاکید کرد: در این راستا برای تسریع در کار مصوب کرده‌ایم کارگروه بند (خ) ماده (۳۳) به ریاست فرمانداران و با دبیری جهاد کشاورزی و با حضور بانک‌های عامل نسبت به تعیین ذینفعان براساس مصوبه جدید هیئت وزیران مورخ ۱۶ مرداد ماه ۱۴۰۰ و بر طبق روال شیوه نامه‌های قبلی کارگروه مذکور اقدام شود تا به محض ارسال شیوه نامه از طرف بانک مرکزی نسبت به بخشودگی سود، کارمزد و جرائم و امهال تسهیلات بدون فوت وقت اقدام شود.

 

انتهای پیام/ د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت بحران تسهیلات بانکی امهال تسهیلات بانک های عامل مدیریت بحران تصویب نامه بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۲۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از 543 میلیارد تومان برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی  رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان  با بیان اینکه سیل اخیر خسارت سنگینی را به بخش کشاورزی استان وارد کرده است، گفت: براساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان ها، بالغ بر ۵۴۳ میلیارد و 300 میلیون تومان  برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است .
مهدی جعفری افزود: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیرساختهای بخش‌های کشاورزی استان از جمله قنوات، باغات، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.
وی با بیان اینکه گروه‌های تعیین و ارزیابی خسارات پس از سیل در سطح مراکز بخش سازماندهی و تمام مناطق خسارت‌دیده نیز فهرست‌برداری شد، گفت: جبران خسارات سیل به کشاورزی این استان قدری دشوار است و براساس برآورد‌های اولیه برای جبران این خسارات  به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.
وی با بیان اینکه اکیپ‌های راهسازی در مراکز جهاد کشاورزی مستقر بوده و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهسنانی هستند، گفت: همکاران مدیریت در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغات استان را انجام می‌دهند.
جعفری گفت: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بند‌ها انجام خواهد شد تا پیش از فصل آبیاری باغات زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.
وی با بیان اینکه  شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت راداشتند، افزود:  این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی در خصوص خسارات وارد شده به قناتهای استان گفت: طبق گزارش‌های اولیه  سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ راس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده که البته تاکید میگردد که گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد. 


دیگر خبرها

  • تشکیل هیئت ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • نامه مهم قالیباف به رئیسی
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • بیش از 543 میلیارد تومان برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • ابلاغ آئین نامه اجرایی جشنواره شنای آب‌های آزاد کیش
  • بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس
  • آیین نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند