Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@03:37:37 GMT

شبکه سازی هیئت های مذهبی ضروری است

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۹۲۶۸۲

شبکه سازی هیئت های مذهبی ضروری است

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام مجید باباخوانی ظهر پنجشنبه در جلسه با مداحان و اعضای اصلی شبکه‌های هیأت و مراکز فرهنگی استان کرمان در مسجد امیرالمومنین کرمان، گفت: هدف از تشکیل این نشست ضمن تقویت انسجام درونی و هماهنگی بین هیئات مذهبی، هم افزایی شبکه‌های هیئات استان برای جریان سازی در راستای اهداف اسلام ناب و انقلاب اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام باباخانی با تاکید بر اهمیت ایجاد شبکه سازی هیئات مذهبی بر لزوم هم افزایی بیشتر هیئات تاکید کرد: ماه محرم یک حرکت خوب در مسیر تقویت شبکه‌های هیأت‌های مذهبی و تقویت شعار دینی و شور حسینی بود که استان کرمان نقش خوبی در این راستا ایفا کرد.

وی گفت: از اهداف مهم سازمان تبلیغات اسلامی، سازماندهی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی است و این مهم در سال‌های اخیر مورد توجه و تاکید رهبر معظم انقلاب قرار گرفته است که اهمیت این موضوع را دو چندان می‌کند.

مدیر کل تشکل‌های دینی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات کشور ابراز داشت: شناسایی دقیق، سازماندهی و شبکه سازی کارآمد، حمایت، هدایت، هم افزایی ظرفیت‌ها و ارتباط صمیمانه با تشکل‌های دینی، هیئت‌های مذهبی و فعالان فرهنگی خصوصاً هم افزایی با ارکان ستادی درون سازمانی و برون سازمانی راهبرد اصلی ما در سازمان تبلیغات است.

مدیرکل تشکلهای دینی، نقش هیئات مذهبی در ایام محرم را کاری مجاهدانه عنوان کرد و گفت: شکل و اساس تشکیل هیئت‌های مذهبی با سکولاریسم منافات دارد و امروز نقش آفرینی هیئات و تشکلهای دینی در صدور اسلام ناب و مبانی انقلاب کم نظیر است.

حجت‌الاسلام بابا خانی انسجام و وحدت رویه در هیئات مذهبی در سالهای اخیر را، مطلوب دانست و بیان داشت: هیئات مذهبی و تشکلهای دینی نمره قابل قبولی در رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی از خود نشان دادند.

حجت‌الاسلام باباخانی با بیان اینکه سازمان تبلیغات اسلامی در حرکت جدید خود علاوه بر تبلیغ نوین، بر تبلیغ اصیل دینی تأکید بسیار دارد، افزود: اگر ظرافت‌های کار فرهنگی و تبلیغی و اصول آن رعایت نشود، به ضد فرهنگ تبدیل خواهد شد.

مدیرکل تشکل‌های دینی و مراکز فرهنگی کشور گفت: مأموریت و کار سازمان تبلیغات اسلامی همانی است که تشکل‌های دینی مردمی در جای‌جای کشور در حال انجام آن هستند و در واقع هر یک از این مجموعه‌ها خود یک سازمان تبلیغات اسلامی به‌شمار می‌روند

وی در پایان با اشاره به اینکه هیأت‌ها منظم ترین ساختار مردمی محسوب می‌شوند، گفت: یکی از کارکردهای شبکه سازی هیأت‌ها، عدم تداخل برنامه‌های مهم در کشور و استان شمرده می‌شود.

کد خبر 5295421

منبع: مهر

کلیدواژه: هیئت مذهبی سازمان تبلیغات اسلامی سازمان تبلیغات اسلامی کرمان ویروس کرونا بوشهر هفته دولت واکسن کرونا شیوع کرونا آمار کرونا گرگان کرمانشاه آتش سوزی تالاب انزلی واکسیناسیون اردبیل مجلس شورای اسلامی انتخاب شهردار سازمان تبلیغات اسلامی تشکل های دینی حجت الاسلام هیئات مذهبی هم افزایی شبکه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۲۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف از اعلام انقلاب فرهنگی اسلامی‌سازی دانشگاه‌ها بود

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب، ماموستا مامد کلشی‌نژاد امروز در آیین عبادی سیاسی نماز جمعه اهل سنت ارومیه، نمازگزاران را به رعایت تقوای الهی دعوت کرد و با اشاره به اینکه در هفته‌ای که گذشت شاهد اتفاقات سرنوشت‌سازی در تاریخ جمهوری اسلامی ایران بود‌ه‌ایم اظهار داشت: این اتفاقات، تغییر و تحول عجیب و عظیمی در ساختار نظامی و امنیتی و مسائل فرهنگی کشور به وجود آورد.

وی در ادامه با اشاره به سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان امام خمینی(ره) در سال 59 تصریح کرد: این نیروی مردمی از متن و بطن جامعه و فرزندان جان برکف کشور بوده که برای رسیدن به اهداف والای کشور وارد میدان شدند و به منظور دفاع از میهن خود در برابر یکی از شقی‌ترین و بی‌رحم‌ترین حکام کشورهای عربی مثل «صدام»، جان خود را بر کف دست گذاشته و وارد جبهه‌ها شدند.

امام جمعه اهل‌سنت ارومیه بیان کرد: امام خمینی(ره) در آن زمان با تیزبینی خویش تشخیص درستی داده و دستور تأسیس سپاه پاسداران انقلب اسلامی را داد چون مردم در آن زمان باید از میهن و ارزش‌ها و همچنین منابع و ایمان و شرف و ناموس خود دفاع می‌کردند پس بنابراین سپاه پاسداران متولد شد.

وی افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، باید نیروی مردمی و مخلص برای کمک به نیروهای مسلح تشکیل می‌شد بنابراین تأسیس سپاه لازم و ضروری بود و این در حالی بود که در آن زمان، کشورمان در یک محرومیت بسیاری به سر می‌برد و حتی هیچ سلاحی برای دفاع از خود در برابر دشمن نداشت و با دستان خالی در برابر چندین کشور ایستاد که برای از بین بردن انقلاب نوپای اسلامی نقشه کشیده بودند.

ماموستا کلشی‌نژاد ادامه داد: اما اخیرا حرکت اقتدارآمیز موشکی ایران در برابر رژیم صهیونیستی نشان از صلابت و هیمنه جمهوری اسلامی دارد که آن را به رخ جهانیان کشید تا جایی که با تمام توان و قدرت بالای نظامی نشان داد می‌تواند در برابر تمامی ایادی استکبار جهانی بایستد.

وی در ادامه با اشاره به سالروز اعلام انقلاب فرهنگی اظهار داشت: یکی از مسائل مهمی که برای رشد و توسعه و پیشرفت کشور لازم است، پاکسازی موضوعات فرهنگی بوده و با توجه به اینکه در آن زمان در دانشگاه‌های کشور یک جریان سکولاری و بی‌دینی توسط جریان‌های خاصی که در بلوک شرق و غرب فعالیت می‌کردند، وجود داشت، همه آنها بسان دو لبه شمشیر بودند که بر پیکر اسلام فرود آمده و یکی اسلام را افیون جامعه می‌دانست و دیگری انسان را به عنوان یک عقب‌مانده تلقی می‌کرد بنابراین انقلاب فرهنگی با هدف پاکسازی استادان و دانشجویانی که از دید نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران غرب‌زده به شمار رفتند، نامگذاری شد.

امام جمعه اهل سنت ارومیه گفت: هدف انقلاب فرهنگی، اسلامی‌سازی دانشگاه‌های پیشرفته و از بین بردن فاصله دو آموزش حوزوی و دانشگاهی بود که با پیروزی انقلاب اسلامی، انقلاب فرهنگی برای اینکه بتواند آن پاکسازی را به وجود آورد و نزدیکی و قرابت بین وحدت حوزه و دانشگاه را تشکیل دهد، اعلام شد و خوشبختانه در دانشگاه شکل گرفت؛ بنابراین باید روحانیان و اساتید دانشگاهی باید بیشتر به این موضوع بنگرند.

وی افزود: بی‌تردید نباید دانشگاه را تنها به عنوان جولانگاه مسائل سیاسی نگریسته بلکه برای پیشرفت و دین‌سازی و اسلامی‌سازی دانشگاه‌ها باید با یک دید بالاتری بر این مسئله نگاه کرده و برنامه‌ریزی های لازم برای این مسئله انجام شود.

ماموستا کلشی‌نژاد تصریح کرد: با توجه به اینکه در جریان اغتشاشات سال گذشته برخی در دانشگاه‌ها شعارهای ضددینی سر دادند پس اساتید دانشگاه باید با آن دید اسلامی وسیعی که نسبت به مسائل دارند، دانشجویان را تربیت کنند تا این مسائل دینی و فرهنگی جامعه حفظ شود.
وی در ادامه با اشاره به روز معماری اظهار داشت: یکی از مسائلی که کشور را با آن اصالت خود به جامعه بین‌الملل معرفی می‌کند، معماری‌های آن کشور است و زمانی که معماری با آن سبک و سیاقی که فرهنگ و آداب و رسوم آن کشور، آن را می‌خواند، هماهنگ باشد دلیل بر تاریخی و سوابق دیرینه آن کشور است، پس لازم است آن معماری اسلامی که از صدر اسلام وارد کشور شده، حفظ شود چون بیانگر این است که مردم کشورمان همواره تمام آداب و رسوم و فرهنگ خود را بر مبنای یک فرهنگی پایه‌ریزی کرده‌اند که فرهنگ غنی بوده و نشات گرفته از دین مبین اسلام است پس این معماری باید نگهداری شود و کارشناسان معماری به جای توسعه و پیشرفت معماری غربی و وارداتی که معماری سنتی و دینی کشور را از بین می‌برد، با بصیرت به موضوع نگاه کنند.

امام جمعه اهل سنت ارومیه در ادامه با اشاره به سالروز شکست مفتضحانه آمریکا در صحرای طبس گفت: با وجود تلاش دشمنان که از اول انقلاب تاکنون با هزاران دسیسه و مکر و حیله وارد شده و به غیر از حملات موشکی، سعی کردند تا دانشمندان و نیروگاه‌های هسته‌ای را از بین ببرند اما روز به روز کشور، مورد غفران خداوند متعال قرار گرفته و باید خدا را شاکر بود که خداوند دشمن را با بلایای طبیعی از بین می‌برد.
انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • مهرواره هوای نو؛ آماده‌سازی هیئات برای چهل‌واره دوم انقلاب
  • شوراها، از مهمترین مظاهر مردمی سازی حکمرانی در نظام مردم سالاری دینی
  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • آزادی ۶ زندانی جرایم غیرعمد توسط هیئات کاشان
  • بزرگترین محفل قرآنی استانی در روستای تمنک
  • برگزاری کلاس‌های دینی و مذهبی برای دختران در روستای منصوری + تصاویر
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • تشکیلات‌، شبکه‌ و جریان‌‍سازی ۳ اصل مهم در دانشگاه‌های آذربایجان غربی
  • هدف از اعلام انقلاب فرهنگی اسلامی‌سازی دانشگاه‌ها بود