Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@20:54:32 GMT

وزیر جهاد: مشکلی برای تأمین کالاهای اساسی نداریم

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۹۴۰۹۲

وزیر جهاد: مشکلی برای تأمین کالاهای اساسی نداریم

سیدجواد ساداتی‌نژاد در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صداوسیما افزود: اصلی‌ترین مسئله که باید فوری به آن رسیدگی شود بحث تأمین کالاهای اساسی است که می‌بایست در این حوزه هیچ نقص، ضعف و کمبودی وجود نداشته باشد.

وی گفت: با تلاش‌های صورت گرفته مشکلی در تأمین این کالاها تا پایان سال وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه بسیاری از تصمیمات و اقدامات را نمی‌توان یک شبه به سرانجام رساند افزود: به عنوان مثال تأمین یک نهاده از خارج کشور زمان‌بر است و به دلیل خشکسالی برخی کمبودها در این حوزه وجود دارد، ولی تمرکز زیادی روی این موضوع داریم.

کاهش وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با انجام کشت قراردادی

ساداتی نژاد گفت: بر اساس ظرفیت‌های اقلیمی با کشت قراردادی تلاش خواهیم کرد وابستگی به واردات نهاده‌های دامی را کاهش دهیم و تا ۵۰ درصد این نهاده‌ها را در داخل کشور تولید کنیم.

وی افزود: ظرفیت‌های بسیار خوبی در حوزه کشاورزی داریم که می‌تواند منجر به افزایش تولید نهاده‌های دامی در کشور شود و به این ترتیب برخی نگرانی‌ها در تأمین آن کاهش پیدا کند.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: هر چند به دلیل شرایط اقلیمی نمی‌توان همه نهاده‌های دامی را در داخل کشور تولید کرد و ناچار به واردات هستیم، ولی با یک برنامه‌ریزی مناسب می‌توانیم با افزایش بهره‌وری و کشت قراردادی تولید این نهاده‌ها را تا ۵۰ درصد در داخل کشور انجام دهیم.

ساداتی‌نژاد افزود: کاهش وابستگی به واردات نهاده‌های دامی برای کشور می‌تواند بسیار آرامش بخش باشد و در ضمن کنترل بازار را نیز آسان‌تر کند.

وی گفت: در همین راستا استفاده از تکنولوژی و افزایش بهره‌وری بسیار کارساز است و می‌تواند اطمینان خاطر بیشتری در تأمین کالاهای اساسی ایجاد کند./مهر

منبع: فردا

کلیدواژه: کالاهای اساسی سیدجواد ساداتی نژاد نهاده های دامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۴۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تأمین آب شرب پایدار در روستاهای کشور+جدول

میزان جمعیت تحت پوشش آب روستایی که در ابتدای دولت سیزدهم ۸۲.۹۵ درصد بود، در پایان سال ۱۴۰۲ با رشد حدودا ۴درصدی در ۲ سال و نیم گذشته، به ۸۶.۸۴ درصد رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، آبرسانی به روستاها و رفع تنش‌های آبی جمعیت روستایی کشور را می‌توان از جمله دستاوردهای غیرقابل انکار دولت مردمی دانست. در ابتدای دولت 10 هزار روستا شناسایی شد که به آب شرب سالم به صورت پایدار دسترسی نداشتند و طرحی با نام "جهاد آبرسانی" در دولت سیزدهم شکل گرفت تا آبرسانی به این روستاها به صورت پایدار محقق شود.

هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در این خصوص اظهار داشت: طرح جهاد آبرسانی از پروژه‌های ویژه وزارت نیرو و تسریع در اتمام آن از تأکیدات مهم رئیس جمهوری برای تامین پایدار آب شرب و بهداشت روستاهای کشور است که در فاز اول این طرح تا به امروز 10 هزار روستای دارای تنش آبی شناسایی شده و نزدیک به 50 درصد آنها یعنی 5000 روستا از نعمت آب شرب بهره‌مند شده‌اند.

امینی با اشاره به اینکه برای این طرح در فاز اول اعتباری معادل 50 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است گفت: اعتباری که تاکنون برای این طرح به تصویب رسیده 22 هزار میلیارد تومان بوده که 16 هزار میلیارد از این اعتبار تخصیص یافته و هزینه شده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از پیشرفت فیزیکی 46 درصدی این طرح خبر داد و اضافه کرد: مشارکت خیرین در طرح جهاد آبرسانی قابل توجه بوده، به صورتی که احداث تاسیسات آبرسانی 631 روستا از 5 هزار روستای یادشده توسط خیرین انجام شده است.

امینی با بیان اینکه مجمع خیرین آبرسان در 14 استان ثبت و تشکیل شده است، گفت: انعقاد تفاهم‌نامه با خیرین و صنایع و نهادهای انقلابی برای مشارکت در  طرح آب‌رسانی به 2300 روستا تاکنون انجام شده است.

میزان جمعیت تحت پوشش آب روستایی که در ابتدای دولت سیزدهم 82.95 درصد بود، در پایان سال 1402 با رشد حدودا 4درصدی در 2 سال و نیم گذشته، به 86.84 درصد رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ذخیره‌سازی ۱۵۰۰ تن مرغ منجمد در لرستان
  • ذخیره سازی ۱۵۲۰ تن گوشت و مرغ منجمد در لرستان
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • رشد تأمین آب شرب پایدار در روستاهای کشور+جدول
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی 
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟