Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس عالی تصادفات گفت: خودرویی توسط سارقان ربوده می‌شود که به محض اینکه در سامانه استعلام آگاهی به عنوان خودروی سرقتی ثبت بشود در سامانه ثبت تخلف هوشمند هم به سرعت و در همان لحظه اطلاعات مربوط به سرقت خودرو بارگذاری می‌شود. با این اتفاق نیروی پلیس می‌تواند به راحتی بفهمد یک خودرو سرقتی هست یا نه. سعید کاظمی کارشناس عالی تصادفات درخصوص امکان‌هایی که دستگاه ثبت تخلف هوشمند برای رصد‌های ترافیکی در اختیار پلیس راهور گذاشته به میزان گفت: این سامانه باعث سهولت کار پلیس راهور شده و به نحو قابل توجهی باعث شده تا اقدامات پلیس راحت‌تر و با سرعت بیشتری انجام بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا پیش از به کارگیری این سامانه زمان زیادی از شهروندان به خاطر نوشتن برگ‌های جریمه گرفته می‌شد. اما امروز از طریق به کارگیری این ابزار هوشمند در عمل حتی جلوی بسیاری از اشتباهاتی که در ثبت جریمه‌ها اتفاق می‌افتد هم گرفته می‌شود. در گذشته این امکان وجود داشت که به دلایل گوناگون از جمله مشغله زیاد یا خطای انسانی نوشتن قبوض مربوط به برگه جریمه با اشتباهاتی همراه شود.   وی ادامه داد: مثلا این امکان وجود داشت که ۲۸۳ به اشتباه ۲۸۲ نوشته شود. یا حتی اتفاق می‌افتاد که آن کسی که در مرکز اجرائیات پلیس راهور مسوول وارد کردن برگ جریمه در سامانه بود در دیدن این قبوض دچار اشتباه شود. در این وضعیت حتی ممکن بود جریمه رانندگی به نام شخص دیگری در سامانه اجراییات ما به ثبت برسد. اما دستگاه ثبت تخلف هوشمند کار ثبت تخلفات رانندگی را آسان کرده است. چون هم کد ملی افراد در آن ثبت می‌شود و هم اطلاعات مربوط به شخص راننده و هم مشخصات خودرو را ارائه می‌کند. با استفاده از این سامانه به راحتی می‌توان پلاک وسایله نقلیه را هم شناسایی کرد.
کاظمی درباره کارکرد این نرم افزار برای بازدارندگی از بروز تخلفات رانندگی گفت: یکی از اتفاقات مطلوبی که به کارگیری این دستگاه هوشمند برای ما رقم زده به همین مورد مربوط می‌شود. برای مثال باید به مساله جریمه‌های دوبرگی یا الصاقی که ممکن است شخص راننده متخلف این نوع جریمه را نبیند اشاره کنم. خیلی اوقات اتفاق می‌افتد که راننده‌ای به مکانی رفته باشد و جریمه دو برگی یا جریمه الصاقی برایش صادر شده باشد. در گذشته قبوض جریمه از زمان صدور تا وقتی که به دست مسوول ما در مرکز اجرائیات برسد و در سیستم به ثبت برسد زمان زیادی صرف می‌شد.   بیشتر بخوانید: در تصادفات همیشه رانندگان مقصر نیستند   وی اضافه کرد: اما امروز به محض اینکه پلیس شماره وسیله نقلیه متخلف را وارد و جریمه را صادر می‌کند حداکثر تا چهار یا پنج دقیقه بعد پیامک مربوط به آن تخلف به دست راننده خواهد رسید و به او اطلاع داده خواهد شد که شما در این زمان و مکان مشخص این تخلف را مرتکب شده اید. من تصور می‌کنم این مساله بازدارندگی قابل توجهی برای رانندگان خواهد داشت. چون راننده‌ای که مرتکب تخلف می‌شود در همان لحظات مجازات مربوط به آن تخلف را به چشم خواهد دید. این مساله باعث می‌شود تا شهروندان به فکر بیفتند تا کمتر مرتکب تخلفات رانندگی بشوند. چون می‌دانند که در هر لحظه در معرض دید پلیس قرار دارند. این مساله بسیار مهمی است که شهروندان بدانند همیشه در معرض دید هستند.
این کارشناس عالی تصادفات در پاسخ به اینکه آیا کاربری این نرم افزار محدود به حوزه پلیس راهور است یا با دیگر حوزه‌های پلیس هم می‌تواند هم افزایی داشته باشد گفت: همین امروز هم ما در حال انجام اقدامات مربوط به این مساله هستیم. این سامانه یکی دیگر از اطلاعاتی را که در اختیار پلیس می‌گذارد به بحث استعلام سیستم آگاهی پلیس راهور مربوط می‌شود. درواقع این نرم افزار هوشمند این امکان را فراهم می‌کند تا مشخص شود که وسیله نقلیه سرقتی هست یا نه. ممکن است خودرویی توسط سارقان ربوده شده باشد که به محض اینکه در سامانه استعلام آگاهی به عنوان خودروی سرقتی ثبت بشود در این سامانه هم به سرعت و در همان لحظه اطلاعات مربوط به سرقت خودرو بارگذاری می‌شود. با این اتفاق نیروی پلیس می‌تواند به راحتی بفهمد یک خودرو سرقتی هست یا نه.   انتهای پیام/ برچسب ها: پلیس راهور نرم افزار ثبت تخلف هوشمند

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پلیس راهور ثبت تخلف هوشمند پلیس راهور نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۵۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا

خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ استفاده طولانی مدت از تلفن همراه یا پردازش‌های سنگین گوشی نظیر بازی کردن یا خروجی گرفتن فیلم یا محتوا و همچنین استفاده طولانی مدت از آن هنگام شارژ کردن، باعث بالا رفتن دمای گوشی و افزایش چند برابری مصرف باتری خواهد شد.

از دیگر مواردی که ممکن است دمای گوشی را بالا ببرد به‌روزرسانی گوشی یا استفاده از نرم افزار‌های قدیمی که ایرادات آن توسط توسعه دهنده برطرف نشده است.

در بخش سخت افزاری نیز استفاده دائمی از داده‌های تلفن همراه و همچنین اتصال مداوم بلوتوث گوشی به دستگاه‌هایی مانند ساعت یا هدفون می‌تواند دمای گوشی را تا حد بسیار زیادی بالا ببرد. فیلمبرداری یا فعال بودن مداوم دوربین گوشی نیز دیگر عاملی است که علاوه بر خالی کردن باتری گوشی می‌تواند دمای گوشی را به شدت بالا ببرد چرا که همزمان پردازنده و دوربین با یکدیگر فعالیت دارند و به این ترتیب دمای دستگاه به شدت افزایش پیدا می‌کند.

علاوه بر این استفاده از گوشی در محیط‌های بسیار گرم یا قرار دادن گوشی در معرض نور مستقیم خورشید می‌تواند دمای گوشی را بالا ببرد. داغ شدن گوشی جدا از احتمال آسیب رساندن به دست کاربر و یا خطر انفجار گوشی، در صورت مداوم بودن این موضوع می‌تواند به پردازنده و قطعات سخت افزاری گوشی آسیب جدی وارد کند.

پایین آوردن دمای تلفن در هنگام شارژ

برای پایین آوردن دمای تلفن در زمان شارژ کاربر بهتر است گوشی خود را از شبکه وای فای یا داده تلفن همراه قطع کند و علاوه بر این اتصال گوشی به دستگاه‌های دارای بلوتوث نیز بهتر است به طور کامل قطع شده باشد.

گفتنی است که استفاده از شارژر‌های بیسیم و همچنین شارژر‌هایی با ولتاژ بالاتر از توان گوشی یا آدابتور‌های متفرقه نیز می‌تواند دمای گوشی را تا حد زیادی بالا ببرد که دلیل آن فشار آمدن به برد شارژ و باتری گوشی است.

نحوه صحیح شارژ کردن باتری گوشی

برای جلوگیری از افزایش دمای گوشی هنگام شارژ کردن بهتر است آن را در بازه بین ۲۰ تا ۸۰ درصد شارژ کنند؛ این بازه همان بازه سلامت باتری گوشی است که توسط شرکت‌های سازنده تلفن همراه نیز تایید شده است. در صورت شارژ در این بازه، گوشی هرگز داغ نخواهد شد و کاربر می‌تواند پس از شارژ از گوشی خود به طور کامل استفاده کند.

پایین آوردن دمای گوشی در هنگام بازی یا پردازش سنگین

به طور کلی اجرای بازی‌های آنلاین یا دارای گرافیک بالا یکی از اصلی‌ترین دلایل بالا رفتن دمای گوشی و آسیب رسیدن به باتری است. برای کاهش دمای گوشی در هنگام بازی کاربر نباید گوشی را به شارژ متصل کند چرا که این کار به باتری گوشی فشار بسیار زیادی وارد می‌کند و باتری گوشی حرارت بالایی را از خود خارج می‌کند. جدا از این بهتر است کاربران هنگام اجرای بازی‌های سنگین یا اینترنتی گوشی خود را از قاب محافظ خارج کنند تا پردازنده گوشی بتواند حرارت را از گوشی خارج کند و گوشی با دمای محیط سازگار شود.

گفتنی است که برخی شرکت‌های تولید کننده لوازم گیمینگ فن‌های خنک کننده‌ای را تولید کرده اند که حتی برخی از آن‌ها می‌تواند دمای گوشی را به زیر حالت عادی بیاورد و به این ترتیب از رسیدن آسیب به گوشی جلوگیری شود.

جلوگیری از داغ شدن گوشی در نور آفتاب

استفاده از گوشی در فضای باز و به خصوص زیر نور آفتاب یکی از عوامل اصلی برای بالا بردن گرمای گوشی است چرا که در این شرایط گوشی به طور خودکار نور صفحه نمایشگر را تا انتها افزایش خواهد داد و به این ترتیب مصرف باتری و دمای گوشی بالا خواهد رفت. 

علاوه بر این تابش نور خورشید بر گوشی باعث افزایش بسیار زیاد دمای گوشی خواهد شد و سلامت و عمر باتری و پردازنده گوشی را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. بهتر است کاربران زیر نور مستقیم و در دمای بالا از گوشی خود استفاده زیادی نداشته باشند و یا در صورت نیاز به محیط دارای سایه مراجعه کنند.

نرم افزار‌های عامل افزایش دما گوشی

برخی از نرم افزار‌ها که در پس زمینه فعالیت دارند می‌توانند دمای گوشی کاربر را افزایش دهند چرا که این نرم افزار‌ها به طور مداوم در حال به‌روزرسانی اطلاعات خود هستند و به این ترتیب بخش زیادی از توانایی پردازش و همچنین حافظه رام دستگاه را درگیر خواهند کرد و به این ترتیب دمای گوشی نیز افزایش خواهد یافت. برای غیر فعال کردن دسترسی به پردازش پس زمینه کافی است کاربر وارد تنظیمات نرم افزار‌ها از بخش تنظیمات گوشی شده و با پیدا کردن نرم افزار‌های کم استفاده خود اقدام به خاموش کردن پردازش پس زمینه آن‌ها کند.

کند شدن گوشی و افزایش دما حتی در مصارف عادی و روزمره هم خبر از درگیر شدن حافظه و پردازشکر به صورت همزمان می‌دهند که دلیل نرم افزاری آن ویروسی شدن گوشی است. برای رفع این مشکل بهتر است ابتدا کاربر یک نرم افزار آنتی ویروس برای گوشی خود نصب کند و در صورتی که مشکل برطرف نشد، کاربر باید به طور کامل اطلاعات گوشی را حذف و تلفن خود را در حالت کارخانه راه اندازی کند.

پر بودن گوشی باعث افزایش دما می‌شود

هنگامی که یک گوشی موبایل حافظه کافی نداشته باشد، پردازشگر نمی‌تواند پردازش‌های خرد یا همان اطلاعات کش را ذخیره کند و بنابراین به پردازنده فشار زیادی وارد خواهد شد که در نهایت این فشار خود را در قالب افزایش دمای پردازنده نمایش خواهد داد.

به طور کلی گوشی‌های هوشمند جدید با افزایش دما و رسیدن به دمای خطرناک برای گوشی، مانع از استفاده کاربر از گوشی می‌شود و کاربر در این شرایط اعلان رسیدن گوشی به دمای بسیار بالا را دریافت خواهد کرد. دراین صورت کاربر باید گوشی را از شارژ قطع کرده (هرچند که گوشی به صورت خودکار مانع از شارژ شدن می‌شود) و گوشی را محیطی سرد و بدون قاب قرار دهد. گفتنی است در صورتی که گوشی اعلان افزایش دما به کاربر نشان ندهد و کاربر همچنان با دمای بالا با گوشی کار کند، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • جریمه تاوان ثبت نکردن موادبهداشتی فروشگاه مواد غذایی در کرمانشاه
  • تصادف ۶ خودرو سواری در این بزرگراه تهران
  • دستبند پلیس بر دستان باند سارقان اماکن خصوصی و کشف اموال سرقتی
  • کشف ۸ دستگاه خودرو و موتورسیکلت سرقتی از ۴ استان در کرمان
  • جریمه نمایندگی فروش خودرو در شیراز
  • جریمه نمایندگی فروش خودرو به دلیل گرانفروشی
  • جریمه برای گرانفروشی خودرو
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا