Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- بر اساس برخی خبرها، کمبود اکسیژن در مراکز درمانی و بیمارستان‌های خراسان شمالی با توجه به شیوع پیک پنجم کرونا و اوج حضور بیماران کرونایی در بخش‌های مختلف مشهود بوده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بجنورد،  بر اساس برخی خبرها، کمبود اکسیژن در مراکز درمانی و بیمارستان‌های خراسان شمالی با توجه به شیوع پیک پنجم کرونا و اوج حضور بیماران کرونایی در بخش‌های مختلف مشهود بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که در یک ماه گذشته بیش از 600 نفر بر اثر کرونا در استان خراسان شمالی جان خود را از دست داده و حدود 5000 نفر نیز راهی بیمارستان‌ها شدند که در مقایسه با میانگین کشوری آمار مرگ و میر کرونا در استان بالاتر است.

موضوع کمبود اکسیژن نخستین بار توسط رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در یکی از جلسات ستاد استانی کرونا مطرح شد. دکتر سید احمد هاشمی چندی پیش در این باره اظهار داشت: تعداد بیماران بستری در بیمارستان‌های استان از تعداد 900 نفر گذشته و بیشتر این بیماران مبتلا به کرونا نیازمند اکسیژن هستند. برخی از دستگاه‌های اکسیژن ساز کوچک هستند که آن‌ها پاسخ گوی نیاز بیمارستان ها نیست.

وی افزود: وقتی در یک بیمارستان 320 تخت خوابی تمام تخت‌ها در حال استفاده از اکسیژن هستند، مسلم است که بیمارستان دچار کمبود اکسیَژن می‌شود. بنابراین با اوضاع پیش آمده باید بونکر اکسیژن نصب کنیم که به دنبال خریداری و نصب دو بونکر اکسیژن در دو بیمارستان امام حسن(ع) و هاشمی رفسنجانی هستیم.

هاشمی تصریح کرد: برای خرید هر بونکر 14 میلیارد ریال اعتبار نیاز است و برای خرید این بونکر نیازمند کمک‌های نقدی خیران هستیم.

رئیس کل دادگستری خراسان شمالی نیز در بازدید از بیمارستان امام حسن بجنورد با انتقاد از عدم وجود برخی از امکانات تصریح کرد: از وزارت بهداشت می‌خواهیم هرچه سریعتر نسبت به تامین نداشته‌های استان از جمله اکسیژن و واکسن اقدامات لازم را انجام دهند.

ماجرای این کمبودها تا جایی ادامه داشت که بسیج دانشجویی استان خراسان شمالی در نامه‌ای خطاب به استاندار خراسان شمالی خواهان پیگیری جدی این موضع شدند.

در بخشی از این نامه آمده است: دانشجویان بسیجی پنج دانشگاه مرکز استان، پس از بررسی شرایط جاری استان از طریق نشست‌های کارشناسی با مسئولین امر و با نگاه به تجارب استان‌های هم جوار در مبارزه با کرونا، مطالبات خود را در 12 بند جداگانه اعلام نمودند.

روند مدیریت مبارزه با کرونا در استان پرابهام و مسئله دار بوده و از جنابعالی  پاسخگویی و مطالبه از مسئولین ذیربط را خواستاریم. شایان ذکر است در مدل موفق مبارزه با کرونا در استان‌های فائق آمده بر پیک دو عامل شناسایی سریع بیماران در مراحل ابتدایی بیماری و افزایش کیفیت بستری بیماران از اهمیت زیادی برخوردار بوده است.

آمار کرونا در ایران| فوت 595 نفر در 24 ساعت گذشتهبحران کرونا در استان سمنان ادامه داردمعاون استاندار کرمان: نباید اجازه داد کرونا برگزاری مراسم را به تعطیلی بکشاند

در انتهای این نامه تصریح شده است: کمبود مخازن اکسیژن و تلاش برای تامین آن از خارج از استان سبب بروز مشکلات جدی در روند درمان بیماران حاضر در بیمارستان‌های امام حسن(ع) و آیت الله هاشمی رفسنجانی شده است؛ لذا پیش‌بینی منابع مالی برای تامین اکسیژن مصرفی بیمارستان‌های استان توسط شرکت‌های دولتی یا خصوصی که توان تامین اکسیژن استان را داشته باشد در شرایط فعلی امری ضروری تلقی می‌شود.

با این حال مسئولان دانشگاه علوم پزشکی خراسان مالی با رد اظهارات اولیه خود معتقد هستند کمبود اکسیژن در استان وجود نداشته و این موضوع سبب زیاد شدن آمار فوتی‌هایی کرونا نیست! به نظر می‌رسد ورود سریع مسئولان نظارتی و نمایندگان مجلس به این موضوع، برای جلوگیری از خسارات در پیک‌های بعدی، یک ضرورت بسیار جدی است.

 

 

انتهای پیام/311/ی

 

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت بهداشت بیمارستان ویروس کرونا وزارت بهداشت بیمارستان ویروس کرونا کرونا در استان کمبود اکسیژن خراسان شمالی بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۶۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد

کمبود نگران‌کننده انسولین بیماران دیابتی در بریتانیا را به چالش کشیده و موجب افزایش استرس و اضطراب در میان ۴۰۰ هزار مبتلا به دیابت نوع یک در این کشور شده است‌.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بریتانیا در حال حاضر با کمبود داروهایی از جمله داروهای اختلال نقص‌توجه و بیش‌فعالی، صرع و انسولین مواجه است که این امر به‌ویژه موجب افزایش نگرانی میان بیماران دیابتی نوع یک و خانواده‌های آن‌ها شده است.

تأمین منظم انسولین در بدن برای زندگی ضروری است و دسترسی قابل‌اعتماد به آن بخشی حیاتی از زندگی مبتلایان به دیابت نوع یک به‌شمار می‌رود که بدن آن‌ها به دلیل یک وضعیت خود ایمنی، نمی‌توانند به‌طور طبیعی انسولین بسازد، بنابراین باید هر روز آن را تزریق و دوز انسولین خود را تنظیم کنند.

کمبود انسولین و افزایش خطر زندگی

اخبار مربوط به هر گونه کمبود این دارو موجب ایجاد اضطراب قابل‌توجهی در افراد مبتلا به دیابت نوع یک می‌شود که برای سلامتی این بیماران به‌شدت مضر است. مبتلایان به دیابت نوع یک در عرض چند روز بدون انسولین جان خود را از دست می‌دهند و استرس ناشی از کمبود آن این امر را تسریع می‌کند.

گفته می‌شود که کمبود دارو در بریتانیا یک امر عادی است که برگزیت به تشدید آن منجر می‌شود، با این حال اداره ملی سلامت بریتانیا درصدد اطمینان‌بخشی به مبتلایان به دیابت نوع یک برآمده است تا بدانند در صورت در دسترس نبودن محصولات انسولین معمولی که استفاده می‌کنند، می‌توانند از فرمول‌های جایگزین بهره ببرند. با این حال تعدادی از افراد به دلیل تزریق «دوز نامناسب» با مشکلاتی مواجه شده و به دلیل کتواسیدوز (یک عارضه جانبی بالقوه تهدید کننده زندگی دیابت نوع یک) در بیمارستان بستری شده‌اند.

بنابراین تأثیر کمبود این دارو بر بیماران و داروخانه‌های جامعه بریتانیا همچنان یک نگرانی عمیق محسوب می‌شود. این قبیل کمبودها نه‌تنها بر توزیع به موقع داروها تأثیر می‌گذارد، بلکه فشار زیادی را از نظر عملیاتی و مالی بر داروخانه‌های جامعه وارد می‌آورد. از سوی دیگر ماهیت نامطمئن عرضه دارو، شرایط تهدید کننده زندگی را برای بیماران سراسر بریتانیا برجسته کرده است و مردم خواستار ساماندهی سیستم شکننده عرضه داروهای بریتانیا توسط دولت شده‌اند.

کمبود نگران‌کننده انسولین به‌عنوان جدیدترین موردی که بریتانیا را تحت‌تأثیر قرار داده است، باعث ایجاد استرس بالایی برای ۴۰۰ هزار فرد مبتلا دیابت در این کشور شده است و گفته می‌شود این محصولات در میان کمبود تولید جهانی تا سال آینده در دسترس نخواهد بود.

کد خبر 749027

دیگر خبرها

  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • جایابی بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی اشتباه است
  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • اقدامات دولت سیزدهم بر اساس نیاز خراسان شمالی بوده است
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • طرح های بهداشت ودرمان خراسان شمالی افتتاح و کلنگ زنی می شود