Web Analytics Made Easy - Statcounter

قنبری، دوبلور پیشکسوت کشورمان، درباره فعالیت این روزهایش می‌گوید: «من این روزها به ندرت کار می‌کنم. تعداد زیادی از شاگردانم در دوبله هستند که تاحدودی روش‌های خودم را یاد گرفته‌اند و به نظرم جوانان خوب و با استعدادی هستند؛ آن‌ها وقتی از من دعوت می‌کنند، نمی‌توانم نه بگویم، وگرنه مرا بازنشسته بدانید.»

وی درباره ورود گویندگان جوان به حوزه دوبله و این‌که آیا از عملکردشان راضی است؟ توضیح می‎دهد: «متاسفانه بدبختی ما در این حوزه زیاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چندین گروه زیرزمینی هستند که غیرقانونی کار می‌کنند. آن زمانی هم که خودم رئیس انجمن بودم، برایم نامه می‌آمد که گروه هایی را که کار قاچاق انجام می‌دهند، معرفی کنید و ما می‌گفتیم نمی‌شناسیم. متاسفانه در حال حاضر هم انگار مد شده که این گروه‌ها، برای تُرک‌ها و لبنانی‌ها کار می‌کنند.»

قنبری می‌افزاید: «در اساس‌نامه ما این‌گونه آمده که گروه‌های همگن می‌توانند با دادن امتحان، عضو انجمن دوبله شوند و همین‌جا کار کنند تا بتوانیم از این طریق آن‌ها را از فعالیت زیرزمینی نجات بدهیم که اتفاقا تعدادی از آن‌ها آن زمان آمدند و قبول هم شدند ولی متاسفانه تعداد زیادی گفتند ما نمی‌توانیم در این انجمن کار کنیم، به دلیل این‌که سریال‌های زیرزمینی دست‌شان بود و نمی‌توانستند زیرش بزنند. گروه‌های زیرزمینی ممکن است حتی پول کم‌تری هم بگیرند، اما کارشان زیاد است.»

این مدیر دوبلاژ ادامه می‌دهد: «بنده خودم به یاد دارم شبکه ماهواره‌ای فارسی‌وان، اولین کلیدش را که زد از من تقاضا کرد که به آن‌جا بروم تا هم برای‌شان تدریس کنم و هم کار دوبله انجام بدهم که من گفتم تا به حال در عمرم از این کارها نکرده‌ام. بعد از آن هم یادم هست مدیر گروه جِم، خودش ده‌ها بار با من تماس گرفت که تمام استودیوها را در اختیارم قرار می‌دهد که من بازهم گفتم بنده، دیوارهای پشت سرم را خراب نمی‌کنم چون نزدیک بازنشستگی‌ام بود. متاسفانه تعدادی از دوستان رفتند و گرفتار شدند به‌طوری که نه راه پس داشتند و نه راه پیش برای‌شان باقی مانده بود. آن‌ها همیشه در ابتدای کار در باغ سبز نشان می‌دهند، ولی وقتی به آن‌جا می‌روید، می‌بینید برده آن‌ها شده‌اید. سن ما دیگر از این هیجانات گذشته است.»

۵۷۵۷

کد خبر 1551147

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۶۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط اتاق ها با هدف ارتقا شبکه سازی ارتقا یابد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر روابط‌عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی امارات متحده عربی، دراجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا با ابراز خرسندی از سفر به اصفهان با تاکید بر استفاده از هوش مصنوعی و توسعه شبکه سازی گفت: اولین وظیفه ما به‌عنوان اتاق بازرگانی این است که تجارب را با یکدیگر به اشتراک بگذاریم و برای ارتقای شبکه‌سازی ارتباطات اتاق‌ها را بهبود ببخشیم.
عبد اله حسن محمد العامری با اشاره به اینکه در این مجمع باید توانایی کشور‌ها را در نظر گرفت، افزود: ما در امارات متحده عربی و در اتاق بازرگانی آمادگی کامل داریم تا تجارب دیگران را یاد بگیریم و تجارب خود را به اشتراک بگذاریم.
عبد اله حسن محمد العامری ادامه داد: تاکنون روابط خوبی با اتاق بازرگانی ایران داشته‌ایم، اما اکنون نیازمندیم بدانیم چه قدم‌هایی باید برداشته شود تا بتوانیم مسیر را برای بخش‌های خصوصی هموار کنیم.
مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.
ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد.
در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

دیگر خبرها

  • پخش مستند «ابوجهاد» از شبکه مستند
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • نمایش نوزده نقشه قدیمی خلیج فارس در شهر کاریز کیش
  • ارتباط اتاق ها با هدف ارتقا شبکه سازی ارتقا یابد
  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران
  • سند بسیار مهم درباره سفره‌های آب زیرزمینی؛ چرا همه سکوت کرده‌اند؟!
  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد
  • همایش «ادزآپ» در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار می‌شود
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق شهر تهران