Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین اللهی، در نامه‌ای به رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی، ضمن ارسال پیام به مناسبت روز بهورز، از آنها خواست تا مراتب تقدیر و تشکر خودش را به یکایک همکاران ارجمند بهورز، مربیان آنها، کارشناس مسئول بهورزی و کارکنان مدیریت شبکه به مناسبت روز بهورز ابلاغ کنند.

متن پیام وزیر بهداشت

روز دوازدهم شهریور که مصادف است با سال روز افتتاح نخستین خانه بهداشت، به عنوان روز بهورزق نامگذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نظام شبکه در طول چهار دهه از استقرار خود شاهد تلاش بی وقفه بهورزان و تشریک مساعی گسترده میان آنها، مردم و نهادهای روستایی بوده است. چنین الگویی نمادی است بی‌نظیر از یک نظام ارائه خدمت اساسی، کارآمد و مردم محور در گستره پهناور و متنوع از جغرافیای کشور برای تضمین حق سلامت مردم روستا. بی‌تردید توسعه سلامت در روستاهای میهن عزیز بیش از هرچیز مرهون تلاش و مجاهدت بهورزان و تربیت کنندگان آنهاست. نظام آموزش بهورزی که نظامی عمل‌گرا، پویا و مبتنی بر شرح وظایف سازمانی و نیازهای مردم و برنامه‌های سلامت است در دنیا به عنوان یک نظام مهارت آموزی پاسخگو و کارآمد شناخته شده است.

رخداد همه‌گیری کووید ۱۹ نشان داد که تا چه حد بهورزان در مدیریت همه گیری توانمندند و با آموزش جامعه نگر از شایستگی‌های مورد لزوم برای پیشگیری و کنترل همه گیری و ایجاد احساس امنیت خاطر در جامعه برخوردارند.

بی تردید بخش بزرگی از مهار همه گیری با تکیه بر تلاش و هدایت هوشمندانه بهورزان مقدور بوده و خواهد بود و قدرت اعتمادی که از طریق تجربه و دانش خود به نظام سلامت ارزانی می‌دارند موجب بهبود شرایط خواهد گردید.

خواهشمند است مراتب تقدیر و تشکر اینجانب را به یکایک همکاران ارجمند بهورز، مربیان آن‌ها، کارشناس مسئول بهورزی و کارکنان مدیریت شبکه به مناسبت روز بهورز ابلاغ فرمائید.

کد خبر 5295661

منبع: مهر

کلیدواژه: بهرام عین اللهی روز بهورز ویروس کرونا ویروس کرونا واکسن کرونا واکسیناسیون وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آمار کرونا بهرام عین اللهی شیوع کرونا چاقی واکسن سازمان غذا و دارو کووید 19 دانشگاه علوم پزشکی تهران علیرضا زالی سعید نمکی روز بهورز همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۶۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا سید معملی افزود: سلامت دهان و دندان به نوعی سر منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی ادامه داد: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مسئله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام اینکه ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی، دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

کد خبر 6089908 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • علاقمندی کشور‌های آفریقایی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های حوزه سلامت ایران
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • بیماری صنعت خودرو در کشور مدل مدیریت آن است
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد