Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد قلی‌نژاد روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: براساس قوانین و مقررات هر پروژه‌ای پیش از احداث باید مجوزهای لازم را از دستگاه های اجرایی و مرتبط بویژه محیط زیست دریافت کند و سپس قرارداد با پیمانکار منعقد و بودجه به پیمانکار پرداخت شود.

وی بیان کرد: محل اجرای پیست بین‌المللی قایقرانی در بوشهر تالاب سلطانی انتخاب شده بود که در ابتدای استعلام از این اداره کل در اواخر سال ۹۹ مشخص شد که با رویشگاه حرا تداخل و پروژه نیاز به  استحصال دارد و باعث تخریب تالاب است، طوریکه حدود ۲۰ هکتار از تالاب تخریب و تبدیل به یک کانال بتنی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قلی‌نژاد ادامه داد: سازمان حفاظت محیط زیست براساس قانون حفاظت تالاب‌ها با این پروژه مخالفت کرد و خواستار تغییر محل احداث در همان منطقه و خارج از تالاب شد که اداره کل ورزش و جوانان با تغییر محل و جابه جایی محل احداث به خارج از تالاب مخالفت و خواستار اجرای طرح در همان محل شد.
وی عنوان کرد: پس از پیگیری‌ها و اصرار بر اجرای پروژه گزارش ارزیابی زیست محیطی با ارائه راهکارهای کاهش اثرات تدوین و اصلاح شد و اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر  گزارش را به معاونت دریایی و تالاب های سازمان حفاظت محیط زیست ارسال کرد.
قلی‌نژاد ادامه داد: در این زمینه به طور مجدد به دلیل استحصال و تخریب تالاب مخالفت شد و از آنجا که هر گونه استحصال در دریا و خوریات  وفق قوانین و مقررات نیازمند دریافت مجوز از هیات وزیران است پرونده به کمیسیون امور زیربنایی دولت (دولت قبل) ارسال شد که تاکنون مجوز لازم از کمیسیون امور زیر بنایی اعلام و صادر نشده است.
 وی اظهار داشت: با توجه به اهمیت حفاظت از محیط زیست و جلوگیری از تخریب آن وفق اصل پنجاهم قانون اساسی، هر پروژه‌ای باید قبل از شروع، مجوزهای لازم را دریافت و تسریع در روند دریافت مجوز و ارائه راهکارهای کاهش اثرات نامطلوب بر محیط زیست ناشی از پروژه بر عهده ارگان یا شخص متقاضی است.
 قلی‌نژاد تاکید کرد: باید در طرح‌ها و پروژه‌ها محل‌های احداث به نحوی انتخاب شود که کمترین آسیب را به محیط زیست برساند و اگر محل احداث پروژه‌ای موجب تخریب می‌شود دستگاه‌های اجرایی همکاری لازم را در جابه جایی محل احداث وفق ضوابط و معیارهای زیست محیطی انجام دهند.
وی افزود: خور سلطانی یکی از تالاب‌های مهم استان بوشهر است که در سال‌های اخیر با احداث جاده و استحصال اراضی آن برای ساخت و ساز و توسعه شهر بوشهر مورد تخریب و تصرفات گسترده قرار گرفته و امروز باقیمانده آن که جنگل‌های حرا  را نیز در برگرفته در معرض خطر است.
قلی‌نژاد گفت: با این شرایط می‌توان پروژه‌های خدماتی و گردشگری و سازه‌های بتنی را در جاهای دیگر احداث کرد تا آسیبی به محیط زیست نرسد.

برچسب‌ها بوشهر سازمان حفاظت محیط زیست محیط زیست دریایی خور فدراسیون قایقرانی خلیج فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر سازمان حفاظت محیط زیست محیط زیست دریایی بوشهر سازمان حفاظت محیط زیست محیط زیست دریایی خور فدراسیون قایقرانی خلیج فارس حفاظت محیط زیست محل احداث قلی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۷۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست لرستان از مشاهدۀ پلنگ ایرانی در این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، علی سالاروند، امشب، با اشاره به ثبت فیلم یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت‌شدۀ سفیدکوه، گفت: مشاهدۀ این گونه ارزشمند در لرستان تأیید شده‌است.

او با بیان اینکه حضور پلنگ برای سایر گونه‌ها جنبۀ حمایتی دارد، اضافه کرد: مشاهدۀ پلنگ در یک زیست‌بوم نشان‌دهندۀ پویایی و تکمیل زنجیرۀ غذایی زیستگاه‌ است.

افزایش جمعیت حیات‌وحش لرستان ‌طبق سرشماری اخیر

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست لرستان با تقدیر از خدمات محیط‌بانان، بیان کرد: هوشمندسازی و استفاده از فناوری‌های نوین ارتقای امنیت، افزایش مشاهدۀ تعداد گونه‌های حیات‌وحش طی دو سال اخیر را به‌دنبال دارد.

او با اعلام اینکه تعداد گربه‌سانان ایران به هشت گونه کاهش یافته‌است، تأکید کرد: پنج گونه شامل پلنگ ایرانی، کاراکال، سیاه‌گوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در لرستان شناسایی و ثبت شده‌است.

سالاروند خاطرنشان کرد: سه مورد پلنگ ایرانی سال گذشته در زیستگاه‌های لرستان مشاهده و ثبت شده‌است.

انتهای پیام/644/.

دیگر خبرها

  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مرغان آتشین مهاجر رقص کنان به تالاب بین المللی هامون بازگشتند
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • تالاب کجی نمکزار نهبندان ۸۰ درصد آبگیری شد
  • تلاش برای احیای کامل تالاب نئور
  • ۸۰ درصد تالاب کجی نمکزار نهبندان آبگیری شد
  • دستگیری متخلفین برداشت غیرمجاز شن و ماسه در منطقه حفاظت شده تالاب نوروزلو
  • تاثیر هنر در حفاظت از محیط زیست
  • مدیریت پسماندها خیلی از مشکلات محیط زیست را برطرف می‌کند
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است