Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، برنامه تلویزیونی «نفس»، دیشب (پنج‌شنبه ۱۱ شهریور)، میزبان معصومه کرمی، مدیر و معلمی دلسوز بود که برای دانش‌آموزانش، بیش از یک مادر بود.

این معلم، در ابتدای صحبت‌های خود درباره پدر و مادرش گفت: «مادرم اسوه اخلاق بود. تفکرات مثبت او در زندگی ما خیلی تاثیرگذار بود. پدرم به شدت حرمت دخترهایش را نگه ‌داشته و برای‌مان احترام قائل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او همیشه تاکید می‌کرد که دختر باید استقلال داشته باشد.»

کرمی بااشاره به این‌که از بچگی عاشق کار معلمی بوده است بیان کرد: «من با خودم عهد کردم حالا که خدا این فرصت را در اختیار من قرار داده، کنار بچه‌ها باشم و تا جایی که می‌توانم به آن‌ها کمک کنم. معلمی، حس قشنگی بود. فقط آموزش بچه‌ها برایم مهم نبود. پرونده بچه‌ها را می‌خواندم و سعی می‌کردم تا جایی که می‌توانم باری از روی دوش‌شان بردارم و هیچ‌وقت ارتباطم را با بچه‌ها قطع نکردم.»

این معلم فداکار که همسرش مانند خودش فرهنگی است، درخصوص ازدواج‌شان، توضیح داد: «همسرم مردی صبور، وفادار و مسئولیت‌پذیر است. همیشه من را تشویق کرده است. او مشاور خانواده بود و در راه کمک کردن به بچه‌ها همواره کنارم بوده و حتی خودش به آن‌ها مشاور می‌داد.»

بعد از بخش ویدئویی از زندگی معصومه کرمی، فاطمه و زهرا، دو شاگرد نوجوان او در کنارش حاضر شدند. ابتدا، فاطمه درباره او گفت: «من، مادرم را از بچگی ندیدم. خانم کرمی این ماجرا را فهمیده بود و به من گفت که می‌توانم با او صحبت کنم. از آن موقع برای من مانند یک مادر بود. او مدیر ما بود اما هیچ‌وقت مثل یک مدیر با ما رفتار نکرد. همیشه دوست ما بود. وقتی او را دیدم حس کردم پشتم گرم است و می‌توانم به او تکیه کنم.»

زهرا هم ادامه داد: «روز اول که وارد مدرسه شدم هیچ دوستی نداشتم. خانم کرمی وقتی سر صف صحبت کرد من انرژی گرفتم و با خودم گفتم حتی اگر هیچ دوستی پیدا نکنم، خانم کرمی دوست من می‌شود. کم‌کم باهم صحبت کردیم و صمیمی شدیم.»

کرمی درپایان افزود: «من سال دیگر بازنشسته می‌شوم و خیلی ناراحتم که دوران خدمتم تمام می‌شود. امیدوارم هدفی که در این سال‌ها درباره بچه‌ها داشتم را ببینم.»

برنامه «نفس» با رویکردی محتوامحور درباره مادران سرزمین‌مان ایران به تهیه‌کنندگی مقداد مومن‌نژاد، کارگردانی محمد پیوندی، اجرای فلورا سام در شب‌های ماه محرم و صفر، هرشب ساعت ۲۱:۳۰ روی آنتن شبکه نسیم می‌رود. بازپخش این برنامه روز بعد در ساعات ۱ بامداد، ۹ و ۱۵ خواهد بود.

۵۷۵۷

کد خبر 1551231

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: برنامه های تلویزیونی شبکه نسیم فلورا سام بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۷۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند

به گزارش خبرنگار مهر، رامبد دانش پژوه، مدیرعامل مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف مستقر در ناحیه نوآوری دانشگاه صنعتی شریف در نشست خبری در خصوص مأموریت این سازمان گفت: ما به دنبال کشف دانش آموزان در رشته‌های برنامه نویسی، رباتیک و هوش مصنوعی برای ارتقای کیفیت زندگی آنان و آمادگی آن‌ها برای ورود به دنیای فریلنسری (آزادکاری) و پیوند دانش‌آموزان برنامه‌نویس با شرکت‌های خصوصی و دولتی هستیم.

وی با بیان اینکه این شرکت عضو ناحیه نوآوری دانشگاه شریف است، گفت: هر دانشگاه مجموعه نوآوری مختص خود را دارد که این شرکت‌ها باید تاییدیه هر دانشگاه را داشته باشند و ما تاییدیه دانشگاه شریف را داریم.

وی ادامه داد: از ۱۲۰۰ دانش آموز ،۶۰۰ دانش آموز فارغ التحصیل داشتیم که از این تعداد ۸۰ نفر آزمون فری لنسری داده‌اند.

مدیرعامل لنسر شریف تصریح کرد: برنامه نویسی اینترنت اشیا، امنیت سایبری، هوش مصنوعی، هوش مالی، کامپیوتر، برنامه نویسی تلفن همراه از جمله مهارت‌هایی است که در این مرکز آموزش داده می‌شود و همچنین برای آموزش این مهارت‌ها حدود ۳ سال زمان باید طی شود.

وی ادامه داد: ما در این مجموعه برای اینکه بتوانیم انگیزه دانش‌آموزان برای آموزش دیدن را به سطح بالاتری ببریم از روش‌هایی مانند موسیقی و ورزش استفاده می‌کنیم.

مدیرعامل مرکز لنسر شریف خاطر نشان کرد: در ۱۴ اردیبهشت سومین دوره مسابقات دانش آموزی به تعداد ۲۱۵۰ دانش آموز از سراسر کشور در رشته‌های رباتیک، برنامه نویسی و برنامه نویسی سخت افزار برگزار می‌شود که این ایونت در دانشگاه شریف برگزار می‌شود.

مدیر عامل مرکز نوآوری لنسر شریف افزود: ما سه نوع آموزش حضوری، آنلاین و آفلاین داریم که آموزش آفلاین مجموعه ما برای همه دانش آموزان ۷ تا ۱۷ ساله رایگان است و پشتیبان‌های آموزشی برای سوال‌ها و یا مشکلات دانش آموزان در دسترس آن‌ها هستند و همچنین در حال حاضر ۱۵۰ هزار نفر دانش‌آموز تحت پوشش آموزش مجموعه ما قرار دارند.

وی یادآور شد: ما در این مرکز استعدادیابی و اختلالات یادگیری شرکت کنندگان را مورد سنجش قرار می‌دهیم و برای هر دانش آموز پرونده سلامت تشکیل می‌شود که محتواهای آموزشی مخصوص هر دانش آموز را تهیه و ارسال می‌کنیم.

دانش پژوه در پایان خاطر نشان کرد: تفاوت مرکز ما با مراکز دیگر در روش آموزش است به طوری که نقشه راه آموزش مختص با استعداد هر دانش آموز و متناسب با وضعیت سنی متفاوت است.

کد خبر 6087492

دیگر خبرها

  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • پویش قدردانی از معلم در «زنگ انشا» از رادیو صبا
  • کتابخانه سیار، روشی خلاق برای ترویج کتابخوانی
  • طرح شنابرای۴۰۰۰دانش آموز کهگیلویه و بویراحمدی اجرا می شود
  • دانش‌آموزان آمریکایی از مدرسه خود به دلیل ممنوعیت مراسم حمایت از فلسطین شکایت کردند
  • ماهیت برنامه‌های سلامت محور از جنس برنامه‌های فرهنگسازی است
  • اجرای طرح ایمن سازی مدارس در شهر جورقان
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • ۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند