Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، «دیمیتری شوگایف» رئیس «سازمان فنی و نظامی روسیه» روز جمعه در حاشیه نشست انجمن اقتصادی شرق به خبرنگاران گفت که هیچ مانعی برای فروش سامانه دفاع موشکی اس-400 به بلاروس وجود ندارد. 

براساس گزارش خبرگزاری تاس، وی افزود: بلاروس شریک استراتژیک روسیه است و ما در یک اتحادیه زندگی می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجا که سامانه اس-400 اساسا برای صادرات است این منطقی است که به درخواست این کشور برای خرید این سیستم پاسخ مثبت بدهیم. من هیچ مانع یا محدودیتی برای صادرات این سیستم دفاعی به بلاروس نمی‌بینم. 

«الکساندر لوکاشنکو» رئیس جمهور بلاروس روز چهارشنبه گفته بود که مسکو به زودی این کشور را با دهها هواپیمای نظامی، بالگرد، سیستمهای ضدهوایی و احتمالا سیستم دفاع هوایی اس-400 تجهیز خواهد کرد. 

لوکاشنکو اوایل ماه اوت نیز تاکید کرده بود که مینسک علاقمند به خرید اس-400 از روسیه به قیمت مناسب است.

دیمیتری شوگایف نیز در پاسخ به درخواست لوکاشنکو گفته بود که اگر مسکو درخواست رسمی بلاروس را دریافت کند آن را فورا مورد بررسی قرار خواهد داد. 

لوکاشنکو قرار است در ۹ سپتامبر با «ولادیمیر پوتین» همتای روس خود در مسکو در مورد همکاری بیشتر بین دو کشور مذاکره کند. لوکاشنکو گفت که همکاری عمیق‌تر با روسیه حاکمیت کشورش را از بین نخواهد برد.

طی سال‌های اخیر روسیه قراردادهای بزرگ زیادی را برای صادرات این نوع سیستم دفاع هوایی منعقد کرده است. بدین ترتیب، موشک‌های اس-400 روسی توسط کشورهای ترکیه، چین و هند خریداری شده و مصر، عراق، عربستان سعودی، قطر و سایر کشورها نیز نسبت به خرید این سیستم ابراز علاقه کرده‌اند.

تحلیلگران غربی، سامانه اس-400 را یکی از کابوسهای سازمان ناتو و رقبای روسیه می‌دانند.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: روسیه بلاروس دفاع موشکی اس 400

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۸۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سایپا سیتروئن C۵ Aircross را در ایران مونتاژ می‌کند

به گزارش پارس نیوز، سیتروئن C5 Aircross توسط سایپا به شکل مونتاژی به بازار ایران عرضه می‌شود. در حال حاضر مشخصات این خودرو برای عرضه در بازار ایران از سوی سایپا اعلام نشده است، اما پیش‌بینی می‌شود این خودرو با موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژ به بازار ایران راه پیدا کند که می‌تواند قدرتی برابر با ۱۷۳ اسب بخار و گشتاور ۲۵۰ نیوتن‌متر را به تولید برساند.

امکانات رفاهی Citroen C5 Aircross 

از امکانات رفاهی این خودرو نیز می‌توان به سامانه استارت/ استاپ، ترمز پارک برقی و اتوهولد، سامانه ورود بدون کلید و استارت دکمه‌ای، کلاستر دیجیتالی، جک برقی صندوق عقب به‌همراه سنسور پایی،، باز و بسته کردن و تنظیم آینه‌های جانبی به‌شکل برقی و متصل به گرم‌کن، تنظیم برقی صندلی‌های ردیف اول همراه با سردکن و گرم‌کن صندلی‌ها و دوربین 360 درجه با حالت نمایش 3D اشاره کرد.

​امکانات ایمنی سیتروئن ایرکراس سی ۵

این خودرو از امکانات ایمنی متعددی نظیر سیستم نمایش فشار باد تایرها (TPMS)، هشت ایربگ ایمنی، سامانه کنترل خودرو در سراشیبی، سامانه کنترل پایداری و کنترل کشش (ESP)، ترمز اضطراری خودکار (AEB)، رادار هشدار تصادف از جلو (FCW)، سیستم نور بالای اتوماتیک (IHC)، کروز کنترل هوشمند تطبیقی (ACC)، رادار نقطه کور (BSD)، سیستم هشدار خروج از خط (LDW) و سیستم هشدار و پیش‌بینی برخورد در اثر تغییر لاین (LCA) بهره می‌برد.

 

منبع: گجت‌نیوز

دیگر خبرها

  • (ویدئو) نابودی سیستم موشکی ۱۰۰ میلیون دلاری روسیه در حمله اوکراین
  • جزئیات دیدار و گفتگوی مقام بلندپایه نظامی ایران با وزیر دفاع بلاروس
  • موضع تازه وزیر دفاع امریکا به حمله موشکی ایران
  • سایپا سیتروئن C۵ Aircross را در ایران مونتاژ می‌کند
  • اعلام آمادگی بلاروس برای توسعه همکاری‌های نظامی
  • تاکید وزرای دفاع ایران و بلاروس بر اجرای
  • دیدار وزیر دفاع ایران با وزیر دفاع بلاروس
  • نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم
  • مخالفت یونان با تامین سیستم‌های دفاع هوایی اوکراین
  • در صورت اشتباه مجدد ، قدرتمندتر از قبل پاسخ می‌دهیم