Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان توضیحاتی را درباره واگذار نشدن دو باشگاه پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی ارائه کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مهدی علی‌نژاد که میهمان تلفنی برنامه ورزش و مردم بود، درباره موضوع خصوصی‌سازی دو باشگاه پرسپولیس و استقلال اظهار داشت: در هیچ جای دنیا دو باشگاه مجمع واحدی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت ورزش نهاد نظارتی است و شأنش، باشگاه‌داری نیست، یعنی اگر باید دولتی باشند، باید به بخش‌های دیگری به جز وزارت ورزش واگذار می‌شدند. از طرف دیگر ما با قانون برنامه پنجم و ششم مواجه هستیم. نزدیک به ۱۰ سال است که وزارت ورزش یک ریال نمی‌تواند به پرسپولیس و استقلال کمک کند. همچنین در سه، چهار سال اخیر مطلع هستم که مستقیم و غیر مستقیم هیچ پرداختی از سوی وزارت ورزش نشده است؛ چون جرم است و باید در نهادهای نظارتی رسیدگی شود.

وی ادامه داد: کارگزارها حضور دارند و هزینه کردند و این هنر دو باشگاه است. دو کارگزاری که فصل قبل بودن، کاملاً بخش خصوصی هستند. در واقع دو باشگاه بدون حمایت دولتی سرپا ایستاده‌اند، آن هم در حالی که حق پخش و برخی دیگر از منابع درآمدی وجود نداشته است.

معاون وزیر ورزش عنوان کرد: الزاماتی برای واگذاری وجود داشت. سال ۹۷ هیئت وزیران مصوبه‌ای داشت و مجلس هم تصویب کرد که باید خصوصی‌سازی آنها انجام شود. وزارت ورزش در این مسیر هر کاری که لازم بوده، انجام داده است. الزامات سخت‌گیرانه‌ای درباره واگذاری وجود دارد و دشوار است و با کسی شوخی ندارد. برای رعایت الزامات کار شبانه‌روزی شد. آنهایی که می‌گویند واگذاری ممکن نیست، خبر ندارند که در یک و نیم سال گذشته چه اتفاقاتی رخ داده است. در این یک و نیم سال شورای عالی بورس مصوب کرد که واگذاری صورت بگیرد و تمام مدارک این دو باشگاه به بورس داده شد. از دو ماه پیش، هیچ کاری در اختیار وزارت ورزش نیست و الان در اختیار بورس و فرابورس است.

علی‌نژاد گفت: فکر می‌کنم به دلیل تغییر ریاست جمهوری، دوستان این موضوع واگذاری را متوقف کردند تا نظر دولت را هم بگیرند. امیدواریم در نهایت این کار انجام شود.

وی تصریح کرد: قرار است دوستان فکر کنند که یک نفر نتواند هر دو باشگاه را خریداری کند. منظور این است که به همه این نکات فکر شده است.

علی‌نژاد در پایان گفت: با مدیریت خوبی که در وزارت ورزش و کمیته المپیک و پارالمپیک و فدراسیون‌ها شده، نتایج خوبی در المپیک و همچنین پارالمپیک گرفتیم. این نشان می‌دهد که حال ورزش خوب است و ان‌شاءالله کسانی که در ورزش هستند، قدر این موقعیت را بدانند تا پرچم ایران هر روز بالاتر برود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مهدی علی نژاد استقلال پرسپولیس خصوصی سازی پرسپولیس و استقلال دو باشگاه علی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۸۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال

آفتاب‌‌نیوز :

روزنامه جوان نوشت: خاطرات خوبی از واگذاری تیم‌های ریشه‌دار نداریم. اما حالا با وجود تمام سروصدا‌ها و «به‌به» و «چه‌چه» کردن‌های آقایان کت‌وشلوارپوش ورزش بابت این واگذاری (که هنوز هم نمی‌دانیم چگونه چند ساعته انجام شد!) باید خیلی سخت نگران آینده دو باشگاه استقلال و پرسپولیس باشیم.

یکی از شرایط واگذاری سرخابی‌ها، اهلیت مالکان جدید سرخابی‌ها بود، مسئله‌ای که نوع نگاه و برخورد مالکان جدید دو باشگاه در همین چند روز اول آن را زیر سؤال می‌برد؛ اینکه یکی از تغییر شهر حرف به میان آورد و دیگری از تغییر نام صحبت کند، حتی اگر تکذیب هم شود، نشان از این واقعیت تلخ دارد که مالکان جدید سرخابی‌های پایتخت نه‌تن‌ها کوچک‌ترین شناختی نسبت به فوتبال باشگاهی نداشته و ندارند که بدتر از آن اصلاً متوجه نیستند چگونه باید با ظرفیت مردمی این دو باشگاه روبه‌رو شوند.

هنوز جوهر مهر واگذاری خشک نشده که یکی از مالکان تقاضای غیرحرفه‌ای خرید تمام بلیط‌های بازی را می‌کند. یا خبر می‌رسد که مالک آن تیم دیگر در ردیف شرکت‌های تحریمی است. درست است که چنین مواردی خیلی زود تکذیب شد، اما با توجه به اینکه همیشه گفته‌اند: «تا نباشد چیزکی، مردم نگویند چیزها» نشان از آن دارد که واگذاری سرخابی‌های پایتخت به کنسرسیوم بانکی و هلدینگ پتروشیمی مانند بسیاری دیگر از طرح‌ها و برنامه‌ها بدون مطالعه و صرفاً برای از سر بازکردن کار بوده است. آقایان فقط می‌خواستند واگذاری این دو تیم در کارنامه عملکرد خودشان ثبت شود.

پرسپولیس و استقلال تیم‌های تهران هستند با خیل عظیمی از هواداران، در این شکی نیست که این دو تیم در جای‌جای ایران علاقه‌مند دارند، اما هیچگاه نباید فراموش کنیم سرخابی‌ها تیم‌های پایتخت هستند، خاستگاهشان تهران بوده و در پایتخت هم باید بمانند. شوخی این ادعا هم قشنگ نیست که پرسپولیس به مشهد برود یا اینکه نام استقلال اول تغییر کند و بعد از آن شهرش هم عوض شود، چون خواهند گفت: «استقلال خلیج فارس» در تهران چه می‌کند؟

این موارد طی همین یکی، دو روز رخ داده و همه فقط نظاره‌گر بوده‌اند. مواردی که امروز تکذیب می‌شوند، اما باید نگران تکرار شدن آن‌ها و در نهایت به وقوع پیوستن‌شان باشیم. واقعیت این است که جامعه فوتبال از پیشکسوتان گرفته تا هواداران دو باشگاه هنوز این واگذاری را درک نکرده‌اند و به این مسئله با شک و تردید نگاه می‌کنند. این را می‌توان از میان حرف‌ها و اظهارنظر‌های آنان متوجه شد. واقعیت این است که. این زنگ خطر خیلی زود با خبر‌هایی که از نوع نگاه مالکان جدید آن‌ها به گوش می‌سد، به صدا درآمده، اما آیا کسی هست که صدای این زنگ را بشنود؟

دیگر خبرها

  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • فروردین: مالکان جدید استقلال و پرسپولیس دنبال تغییر فوری مدیریت باشگاه‌ها نباشند
  • تغییر نام استقلال و پرسپولیس ربطی به وزارت ورزش ندارد | تمام شد؛‌ شما دیگر هیچ مسئولیتی ندارید
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس رسمی شد(عکس)
  • هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال
  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال
  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس