Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا افراد واجد شرایط ثبت نام برای کرونا بویژه در شهر کرمان طی روزهای اخیر امکان ثبت نام و تزریق واکسن را نداشتند که مسئولان علوم پزشکی علت را کمبود واکسن دریافتی از وزارتخانه اعلام می دارند و می گویند به محض دریافت سهمیه واکسن، ظرفیت به تعداد سهمیه مراکز تجمیعی و ایستگاه های تزریق واکسن باز می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مسئولان علوم پزشکی کرمان، هفت مرکز تجمیعی و هرکدام با چند ایستگاه تزریق واکسن کرونا در شهر کرمان امکان سنجی و عملیاتی شده اما درصورت تحویل سهمیه واکسن، سامانه را باز می کنند تا مردم به این مراکز مراجعه نکنند و دست خالی بازنگردند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان که روز پنجشنبه (دیروز ) در جمع اعضای شورای اطلاع رسانی استان حاضر شده بود تا آخرین وضعیت کرونا را تشریح کند، در پاسخ به پرسش ها درباره چرایی تکمیل ظرفیت سامانه تزریق واکسن در کرمان توضیحاتی ارائه و بیان کرد که چون سهمیه واکسن کرونا طی دو هفته گذشته بیشتر صرف نوبت دوم واکسن شهروندان شد، برای تزریق نوبت اول با کاهش سهمیه مواجه شده اند.

دکتر مهدی شفیعی توضیح داد: از آنجا که واکسن در اختیار نداریم، به جای آنکه سامانه باز باشد و شهروندان ثبت نام کنند و احتمالا به دنبال ثبت نام و دریافت پیام به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند و بدون تزریق واکسن مجبور به بازگشت به منزل شوند، سامانه را باز نکرده ایم تا مردم در ایستگاه ها معطل نشوند و به محض دریافت واکسن، به میزان سهمیه هر مرکز باز خواهد شد.

وی گفت: در برخی نقاط ممکن است پس از باز شدن سهمیه، در ساعات اولیه سهمیه تمام شود، لذا شهروندان در این مواقع روزهای بعد یا هفته بعد را انتخاب کنند تا پس از دریافت واکسن مشکل تزریق نیز حل شود.

این مسئول می گوید این وضعیت بیشتر به شهر کرمان که جمعیت بیشتری از استان را دارد مربوط می شود و در سایر نقاط استان با چنین شرایطی مواجه نیستند یا کمتر مواجه هستند.

شفیعی درباره تعداد مراکز تجمیعی و ظرفیت آنها نیز توضیح داد: ابتدا براساس برنامه وزارت بهداشت قرار بود دو سه مرکز تجمیعی در شهر کرمان داشته باشیم که ما با هدف افزایش میزان دسترسی شهروندان، مراکز را افزایش دادیم و هر مرکز ۶ تا هفت ایستگاه دارد.

به گفته وی هر ایستگاه روزانه ظرفیت تزریق ۱۵۰ تا ۲۰۰ واکسن را در روز دارد که امکان نوبت دهی نیز براساس ظرفیت موجود ایجاد می شود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان افزود: حوزه جنوب و دیگر شهرستان های کرمان کمتر درگیر این موضوع هستند و بیشترمربوط به مراکز تجمیعی شهر کرمان است.

این مسئول با بیان اینکه بیشترین جمعیت استان در شهر کرمان است، اذعان کرد: حدود ۵۰ درصد جمعیت استان در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان و از این ۵۰ درصد نیز حدود ۵۰تا ۶۰ درصد آن در شهرستان کرمان است.

به گفته وی، مشکلی در ظرفیت تزریق وجود ندارد اما به تعداد موردنیاز و ظرفیت تزریق، سهمیه داده نمی شود.

شفیعی یکی از دیگر دلایل این وضعیت را تزریق دز دوم واکسن طی چند هفته اخیر بیان و اعلام کرد: عمده واکسنی که دو هفته گذشته تزریق شد مربوط به دز دوم شهروندان بود که باید آنها را در اولویت قرار می دادیم.

به گفته وی از شنبه بخش جدید واکسن می رسد و می توان قسمت عمده آن را به نوبت اول شهروندان اختصاص داد و ظرفیت سایت را بالا برد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان اظهارداشت: در روستا و مناطق دیگر غیر از کرمان واکسیناسیون به شکل فراخوان انجام می شود و آنجا این مشکلات وجود ندارد.

به گفته این مسئول، شهرهای گلباف، چترود، ماهان و دیگر مناطق شهرستان کرمان مراکز تجمیعی با نوبت دهی نیستند و بر اساس جمعیت زیرپوشش خود به شکل تلفنی فراخوان می شوند و مردم بعضا فکر می کنند.

شفیعی گفت: بعضی افراد فکر می کنند می توانند از کرمان به این مناطق بروند و واکسن بزنند درحالی که چون جمعیت زیرپوشش آنجا نیستند امکان دریافت واکسن ندارند.

وی اظهارامیدواری و پیش بینی کرد که طی روزهای آتی با ورود محموله های جدید واکسن به کشور و استان، سهمیه تزریق نیز در کرمان و دیگر نقاط استان افزایش یابد.

وی در این جلسه همچنین از برخی رویکردها در فضای مجازی علیه واکسیناسیون انتقاد کرد و گفت که باهر هجمه علیه واکسیناسیون شاهد ریزش در مراجعه به مراکز هستیم که رسانه ها در این زمینه مسئولیت خطیری برعهده دارند.

برچسب‌ها کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمان کرمان واکسن کووید 19

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمان کرمان کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمان کرمان واکسن کووید 19 دانشگاه علوم پزشکی کرمان مراکز تجمیعی شهر کرمان تزریق واکسن ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۹۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!

شرکت داروسازی آسترازنکا اعتراف کرد واکسن کووید19 که با نام «کووید شیلد» عرضه شده بود، ممکن است به عوارض جانبی نادری از جمله لخته شدن خون و تعدادپلاکت های کم منجر شود.

به گزارش مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در ۱۵۰ کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن ۶۰ تا ۸۰ درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود ۵۰ قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار ۱۰۰ میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در ۲۰۲۳ میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: محققان: نگران لخته خون ناشی از تزریق واکسن آسترازنکا نباشید واکسن آسترازنکا از چرخه تزریق خارج شد بزرگ‌ترین سازنده واکسن، تولید واکسن آسترازنکا را متوقف کرد

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • پیگیری تکمیل بازسازی جاده شهداد - نهبندان در دستورکار دادستانی کرمان
  • تکمیل بازسازی جاده شهداد - نهبندان زیر ذره بین دادستانی کرمان
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان