Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش منابع رسمی پاکستان، «دومنیک راب» ظهر جمعه پس از دیدار با «شاه محمود قریشی» وزیر امور خارجه پاکستان و مذاکره هیات‌های بلندپایه دو کشور، با حضور در کنفرانس مطبوعاتی مشترک در اسلام‌آباد اظهار داشت: ما طالبان را به عنوان یک دولت به رسمیت نمی‌شناسیم اما با واقعیت‌های جدیدی در افغانستان روبرو هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: لندن در عین حال ارتباط و تعامل مستقیم با طالبان را مهم می‌داند زیرا بسیاری از مسائل وجود دارد که باید به آن پرداخته شود از جمله خروج امن اتباع انگلیسی از کابل و آن دسته از شهروندان افغانستانی که در این کشور با دولت انگلیس همکاری داشتند.

راب افزود: طالبان مجموعه‌ای از تعهدات را انجام داده است که برخی از آن‌ها در سطح کلمات مثبت است با این حال ما باید آنان را مورد آزمون قرار بدهیم تا این حرف‌ها به گام‌های عملی تبدیل شوند.

وی اظهار داشت: امیدواریم طالبان بتواند ثبات و پایان خشونت‌ها را در افغانستان به ارمغان آورد اما در حال حاضر صحبت درباره به رسمیت شناختن طالبان زود است.

دومنیک راب مدعی شد که ما خواستار فروپاشی بافت اقتصادی و اجتماعی افغانستان نیستیم و این به نفع طالبان نیز نیست بنابراین لندن مایل است از طریق سازمان‌های بشردوستانه در داخل افغانستان به کمک خود ادامه دهد اما برای این هدف ما نیز به یک محیط ایمن نیازمندیم.

وزیر امور خارجه انگلیس افزود که دولت این کشور از شرکای منطقه از جمله پاکستان که نگران تهدید نفوذ افراد از افغانستان به مرزهای خود هستند، حمایت خواهد کرد و برای ایجاد افغانستانی مرفه از همسایگان این کشور نیز حمایت می‌کنیم.
 


رویکرد اسلام‌آباد در تعامل با طالبان متفاوت خواهد بود

وزیر امور خارجه پاکستان نیز کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای انگلیسی خود در پاسخ به این پرسش که نحوه تعامل اسلام‌آباد با طالبان یا به رسمیت شناختن این گروه چگونه خواهد بود، گفت: ما همسایه افغانستان هستیم، بنابراین رویکرد ما باید متفاوت باشد.

قریشی افزود: ما طرفدار یک گروه و یا جناح خاص در افغانستان نیستیم. آنچه از گذشته آموخته‌ایم این است که افغانستان شامل اقوام مختلف است که طالبان نیز عضو برجسته میان سایر اقوام این کشور محسوب می‌شود.

وی تاکید کرد: مردم افغانستان باید درباره آینده خود تصمیم بگیرند. تمرکز ما بر مردم افغانستان است زیرا آن‌ها در دهه‌های گذشته رنج زیادی کشیده‌اند. اسلام‌آباد منتظر است تا ببیند در چند روز آینده چه اتفاقی می‌افتد.

وزیر خارجه انگلیس سومین دیپلمات ارشد از کشورهای اروپایی است که در کمتر از یک هفته گذشته به پاکستان سفر می‌کند. روزهای اخیر همتایان آلمانی و هلندی وی نیز در اسلام‌آباد با مقام‌های ارشد دولت پاکستان دیدار و پیرامون اوضاع افغانستان و افزایش تلاش‌های طرف پاکستانی برای کمک به خروج اتباع آن کشورها گفت وگو کردند.

311311

کد خبر 1551281

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: دومینیک راب پاکستان طالبان افغانستان اسلام آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۹۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان: دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم

 
به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، «ذبیح الله مجاهد» سخنگوی حکومت طالبان در واکنش به اظهارات مقامات روسیه مبنی بر اینکه به‌رسمیت شناختن کابل به تشکیل حکومت فراگیر بستگی دارد، تاکید کرد: حکومت کنونی افغانستان فراگیر است.

«میخاییل گالوزین» معاون وزارت خارجه روسیه پیش‌تر با تأکید بر لزوم ایجاد حکومت فراگیر در افغانستان گفته بود: حکومت فراگیر مستلزم این است که نمایندگان همه اقوام، مذاهب و جریان‌های سیاسی افغانستان در آن حضور داشته باشند.

سخنگوی حکومت طالبان به «آمو» گفته است حکومت ایجاد شده توسط طالبان به باور وی «فراگیر» است.

حدود یک هفته پیش نیز «سراج‌الدین حقانی» وزیر کشور حکومت طالبان در دیدار با هیئتی از افغان‌های مقیم خارج درباره درخواست‌ها جهت تشکیل حکومت فراگیر گفته بود: جهان باید درک کند که افغانستان یک کشور مستقل است. افغانستان همانطور که در امور داخلی کشورهای دیگر دخالت نمی‌کند، این را هم نمی‌پذیرد که دیگران مداخله کنند.

چندی قبل نیز ذبیح الله مجاهد در واکنش به خواسته سران کشورهای آسیای مرکزی و آلمان درباره حکومت فراگیر گفته بود حقوق زنان و حکومت فراگیر در این کشور تأمین است و این موضوع داخلی است.

وی افزود: «کابینه حکومت افغانستان متشکل از همه اقوام است، نمایندگان همه اقوام در این نظام حضور دارند و از جمله زنان حقوق تمام افغان‌ها در کشور تأمین است».

 منبع: تسنیم

دیگر خبرها

  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • مناقشه آبی ایران و افغانستان وارد فاز جدیدی شد
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده‌اند
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده اند
  • حکومت افغانستان فراگیر است
  • طالبان: دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • کابل خطاب به مسکو: حکومت افغانستان فراگیر است
  • سخنگوی وزارت خارجه : معاهده حقابه ایران و افغانستان در حال اجراست