Web Analytics Made Easy - Statcounter

بی‌علاقگی بسیاری از مردم آمریکا به واکسیناسیون، بیمارستان‌های این کشور را به ویژه در ایالات جنوبی مملو از بیمار کرده به گونه‌ای که در بخش‌های مراقبت‌ویژه تخت خالی موجود نیست، دارو کفاف نمی‌دهد و در مراکز درمانی کودکان نیز زنگ خطرِ افزایش ابتلا به صدا درآمده است.

به گزارش ایسنا،‌ در حال حاضر میانگین روزانه بیماران بستری کرونا در ایالات متحده ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رقم فشار سنگینی به کادر درمان وارد می‌کند و بیمارستان‌ها اشباع شده‌اند. در آلاباما، جورجیا، تگزاس، فلوریدا و آرکانزاس تنها ۱۰ درصد از تخت‌های بخش مراقبت‌های ویژه خالی مانده‌اند.

یک پزشک شاغل در فلوریدا به شبکه خبری "ای‌بی‌سی" می‌گوید: ذخایر دارویی و تجهیزاتی اکثر بیمارستان‌ها در حال اتمام هستند. می‌ترسیم که به زودی علاوه بر تخت، اکسیژن هم نداشته باشیم. ما دیگر حتی امکان تست هم نداریم.

میشل پوگت، همراه یکی از بیماران که پسر ۴۶ ساله‌اش را به بیمارستان برده می‌گوید که فرزندش به دلیل عواقب پاندمی کرونا درگذشته است، مرگی نه به خاطر ابتلا به ویروس بلکه ناشی از تکمیل بودن ظرفیت بیمارستان‌ها و خالی نبودن تخت در بخش مراقبت‌های ویژه.

فرزندِ میشل از التهاب لوزالمعده رنج می‌بُرد و باید فورا بستری می‌شد اما هیچ کلینیکی جای خالی نداشت.

او با تاکید بر این که  که بیمارستان‌های پنج ایالت در تماس‌های تلفنی، آنها را جواب کردند،‌ گفت: مشکل پانکراسِ پسرم به سادگی قابل مداوا بود اما پس از ساعت‌ها معطلی، پیدا نشدن تخت و عدم رسیدگی پزشکی، فرزندم جانش را از دست داد.

گزارش‌ها حاکیست بیمارستان‌هایی که جا ندارند، عملا مملو از افراد واکسینه نشده هستند. مراکز درمانی ۴۰ ایالت آمریکا اعلام کرده‌اند که تنها بین یک دهم تا پنج درصد افراد بستری شده، واکسن زده‌اند. نتایج  پژوهش تازه مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های عفونی آمریکا (CDC) نیز نشان می‌دهد که احتمال رجوع افراد واکسن نزده به بیمارستان‌ها ۲۹ برابر شهروندان واکسینه شده است.

آنتونی فائوچی، ویروس شناس برجسته آمریکایی تاکید دارد که تنها در صورت واکسیناسیون گسترده و همگانی می‌توان دید که نرخ ابتلا چه تغییر آشکاری خواهد کرد اما همه آمریکایی‌ها به واکسیناسیون عمومی اعتماد ندارند و بسیاری هم رهنمودهای غیرعلمی و بی فایده را از اینترنت و فضای مجازی می‌گیرند نه از مراکز رسمی بهداشتی.

کودکان در معرض خطرند

بنابر گزارش دویچه، هرچند کودکان به مراتب کمتر از بزرگسالان به کرونا مبتلا می‌شوند اما هم اکنون تعداد زیادی بیمار خردسال یا نوجوان در بیمارستان‌های آمریکا تحت مداوا قرار دارند. در ماه اوت آمار این گروه سنی در میان بستری شدگان بیش از ۵۲ هزار نفر بود.

این روزها اکثر دانش آموزان در کلاس‌های درس کنار هم می‌نشینند و غالبا ماسک نمی‌زنند. برای همین سویه دلتا در آمریکا به سرعت در حال گسترش است. جامعه پزشکان اطفال در آمریکا اعلام کرده که بلافاصله پس از بازگشایی مدارس، تست کرونای ۱۸۰ هزار کودک مثبت شد و بسیاری به قرنطینه رفتند.

اتحادیه بیمارستان‌های کودکان آمریکا اکنون در فراخوانی از همه خواسته است که در واکسن زدن لحظه‌ای درنگ نکنند. در فراخوان این اتحادیه که در نیویورک تایمز منتشر شده، آمده است که افزایش موارد ابتلا به کووید نزد کودکان و نوجوانان، عوارض بلندمدت تنفسی، استرس و فرسایش‌های جسمی و روحی جدی در بر دارد و شبکه درمان کودکان را نیز در فشار خطرناکی قرار می‌دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس کووید 19 کرونا در جهان آمريكا بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۹۹۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کودکان زیادی بر اثر سو تغذیه در غزه جان باختند

یک مقام درمانی در غزه با اشاره به شرایط سخت و دشوار در این منطقه، اعلام کرد که کودکان زیادی بر اثر سو تغذیه جان باختند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، مدیر بخش کودکان بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه تاکید کرد که نظام سلامت در این باریکه به کلی فرسوده شده و فروپاشیده است و اکنون شرایط بسیار سخت و دشواری برقرار است.

حسام ابو صفیه اظهار داشت: علی رغم درخواست‌های فراوان، کودکان زیادی را در نوار غزه به سبب سوء تغذیه از دست دادیم.

ابو صفیه تصریح کرد که شمال نوار غزه کاملا محاصره است و هیچگونه تجهیزات پزشکی در آنجا یافت نمی‌شود.

وی گفت لازم است فورا مقایر کافی سوخت برای همه بیمارستان‌ها ارسال شود و اجازه داده شود که تجهیزات لازم و کادر پزشکی به این منطقه اعزام شود.

صهیونیست‌ها ستون بهداشت غزه را تبدیل به قبرستان کردند

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • کودکان زیادی بر اثر سو تغذیه در غزه جان باختند
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان مفید
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • اعضای بدن بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است