Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@10:49:24 GMT

4مزیت چُرت روزانه که باید بدانید

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۰۱۹۰۲

چرت زدن، انرژی شما را افزایش می‌دهد و باعث می‌شود بتوانید کارهای روزمره خود را با انرژی مضاعفی انجام دهید. به‌خصوص اگر این چرت‌های کوتاه در ساعات مناسب (مثلاً بین ۱ تا ۴ بعد از ظهر) باشد. ناطقان: تا چندین سال گذشته توصیه پژوهشگران این بود که مردم از چرت‌زدن در طی روز پرهیز کنند. اما با رشد و پیشرفت علمی در دهه‌های اخیر، محققان به یافته‌های جدیدتری در رابطه با تأثیر مثبت خواب بر روی عملکرد جسم و ذهن دست یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای آگاهی از این تأثیرات، مطلب زیر را بخوانید.

۱)جبران ضعف و کمبود انرژی

مغز ما بطور طبیعی در ابتدای نیمروز، هورمون ملاتونین را در سطح بالایی ترشح می‌کند که این مسئله علت خواب‌آلودگی در طی روز است. یک چرت ظهرگاهی می‌تواند به شما کمک کند تا با ریتم طبیعی بدن خود هماهنگ شوید. این اتفاق، یک سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت است که وقتی بیدار شوید و دوباره به روزمرگی بازگردید، متوجه تأثیر آن خواهید شد.

۲)استرس‌زدایی

هرگاه که از دنیای شلوغ امروز فاصله می‌گیریم، در واقع از اضطراب و تنش‌ها دور شده‌ایم و راه‎ را برای آرامش درونی و کاهش استرس باز کرده‌ایم. چرت‌زدن یکی از این راه‌هاست و به مغز ما کمک می‌کند تا اطلاعات انباشته‌شده را پردازش کند.

۳)ارتقای سطح یادگیری

یکی از جنبه‌های یادگیری، تثبیت داده‌ها و اطلاعات تازه در حافظه بلندمدت است؛ به‌گونه‌ای که هرگاه به آنها نیاز داشتیم، قابل دسترسی باشند.

تحقیقات نشان داده‌اند که چرت‌های کوتاه روزانه به مغز کمک می‌کند که قابلیت تثبیت اطلاعات جدید در حافظه‌ی بلندمدت را بهبود بخشد و قدرت یادگیری شما را افزایش دهد.

۴)ارتقای سلامت جسم

همانطور که اشاره شد، چرت‌زدن موجب تنظیم ساعت زیستی و ریتم طبیعی بدن می‌شود. اگر این تنظیم به نحو درست صورت گیرد، بدن هرگز احساس کمبودخواب نمی‌کند؛ در نتیجه نیاز نیست برای جبران انرژی، دست‌به‌دامن موادی چون قهوه، شکر و سایر کربوهیدرات‌های ساده شود. نوشیدنی‌های حاوی کافئین‌ و غذاهای متشکل از کربوهیدرات‌های ساده، نه‌تنها باعث بالارفتن وزن می‌شوند، بلکه خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت، انواع سرماخوردگی و افسردگی را نیز افزایش می‌دهند. چرت روزانه، گزینه سالمی برای حفظ سلامتی و عدم نیاز به کافئین و کربوهیدرات‌های ساده است. منبع: خبر انلاین برچسب ها: مزیت ، چرت روزانه ، افزایش انرژی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: مزیت چرت روزانه افزایش انرژی چرت زدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۱۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!

 به گزارش اتاق خبر به نقل از اکوایران، بازار نقره طی سال‌های اخیر دستخوش نوسانات قابل توجهی شده است. این نوسانات ناشی از عوامل مختلفی از جمله تغییرات اقتصادی جهانی، تحولات سیاسی، و همچنین عرضه و تقاضای داخلی و جهانی نقره بوده است.

  در کوتاه‌مدت، قیمت نقره تحت تأثیر متغیرهای مختلفی مانند نرخ بهره، نرخ تورم، ارزش دلار آمریکا، و بازارهای مالی جهانی قرار دارد. به عنوان مثال، افزایش نرخ بهره در ایالات متحده یا دیگر اقتصادهای بزرگ می‌تواند منجر به کاهش قیمت نقره شود، زیرا سرمایه‌گذاران به سوی سرمایه‌گذاری‌های با بازده بالاتر و ریسک کمتر سوق پیدا می‌کنند. در مقابل، تورم بالا می‌تواند باعث افزایش تقاضا برای فلزات گران‌بها از جمله نقره شود. همچنین، کاهش ارزش دلار آمریکا نیز می‌تواند به عنوان عاملی مثبت برای بازار نقره عمل کند، زیرا قیمت این فلز به صورت جهانی به دلار آمریکا قیمت‌گذاری می‌شود و کاهش ارزش دلار باعث افزایش تقاضای بین‌المللی می‌شود. از پاندمی تا پایداری؛ نقره چگونه به بازارهای جهانی پاسخ می‌دهد؟

 در میان‌مدت، اقتصاد جهانی به عنوان یکی از اصلی‌ترین عوامل تأثیرگذار بر بازار نقره باقی می‌ماند. به‌عنوان مثال، بازگشت اقتصادهای اصلی از تأثیرات ناشی از پاندمی COVID-19 و ادامه بهبودی اقتصادی می‌تواند بر تقاضای صنعتی نقره تأثیر بگذارد. این فلز علاوه بر ارزش به‌عنوان یک کالای سرمایه‌گذاری، در صنعت و تولید نیز کاربردهای گسترده‌ای دارد. به‌عنوان مثال، صنعت خودروهای برقی و تولید صفحات خورشیدی از جمله صنایعی هستند که تقاضای قابل توجهی برای نقره ایجاد می‌کنند. با رشد این صنایع، انتظار می‌رود که تقاضای نقره در میان‌مدت و بلندمدت افزایش یابد.

مالیات برای کدام دولت؟

 در بخش عرضه، تولیدکنندگان نقره نیز نقش مهمی در تعیین قیمت این فلز دارند. کشورهای اصلی تولیدکننده نقره مانند مکزیک، پرو، و چین به دنبال افزایش تولید هستند، اما مسائل سیاسی و مشکلات زیست‌محیطی می‌تواند تولید را مختل کند. همچنین، با افزایش توجه جهانی به مسائلی مانند تغییرات آب‌وهوایی، ممکن است مقررات سخت‌گیرانه‌تری بر تولیدات صنعتی اعمال شود که می‌تواند تأثیر منفی بر عرضه نقره داشته باشد. عوامل ژئوپلیتیک نیز بر بازار نقره تأثیرگذار هستند. تنش‌های سیاسی و جنگ‌های تجاری می‌تواند به کاهش یا افزایش قیمت نقره منجر شود. به‌عنوان مثال، جنگ تجاری میان ایالات متحده و چین در سال‌های اخیر منجر به نوسانات شدید در بازارهای جهانی، از جمله بازار نقره شد.

 در کوتاه‌مدت و میان‌مدت، قیمت نقره به عوامل مختلفی از جمله تحولات اقتصادی جهانی، نرخ تورم و بهره، ارزش دلار، تقاضای صنعتی، و عوامل ژئوپلیتیک بستگی دارد. در کوتاه‌مدت، نوسانات بازار مالی و تغییرات در ارزش دلار می‌توانند منجر به نوسانات قیمت نقره شوند. در میان‌مدت، رشد صنایع با استفاده‌های صنعتی از نقره و وضعیت تولید جهانی این فلز، از جمله عوامل تعیین‌کننده هستند. لذا در تحلیل بازار نقره، توجه به این عوامل کلیدی و متغیرهای خارجی الزامی است.

راز بقای کسب‌و‌کار در شرایط بحرانی    در همین رابطه:

دیگر خبرها

  • هر آنچه از سیستم VRF باید بدانید
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی
  • کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا
  • افزایش بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی/عرضه برق در بورس
  • بررسی یک خواب پرطرفدار؛ در طول روز چرت بزنیم یا نه و چقدر؟