Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی پژوهشکده پزشکی علوم تولیدمثل پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی در نشست کرونا و تولیدمثل در بیست و دومین کنگره بین‌المللی پزشکی تولیدمثل رویان‌ با تأکید بر این نکته که توسعه یک رویکرد مؤثر برای کنترل و درمان این بیماری ضروری است، گفت: تعدیل واکنش ایمنی و مدیریت عفونت می‌تواند به عنوان یک گام ضروری در مهار بیماری کووید- 19 در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر مسعود وثوق گفت: تاکنون هیچ درمان تأیید شده‌ای برای مقابله با بیماری ناشی از کووید-19 وجود نداشته و شمار مبتلایان جدید و مرگ و میر ناشی از آن رو به افزایش است؛ بنابراین توسعه یک رویکرد مؤثر برای کنترل و درمان این بیماری ضروری است.

وی خاطر نشان کرد: باوجود آنکه به نظر می‌رسد استفاده از داروهای ضدویروس در بهبود وضعیت بالینی بیماران مؤثر است، هیچ پروتکل قطعی برای درمان بیماری وجود ندارد.زیرا لنفوسیتوپنیا، عفونت بسیار شدید و طوفان سایتوکین که به دنبال آن، سندرم اختلال تنفسی حاد اتفاق می‌افتد، همچنان بخش حل نشده‌ای از بیماری محسوب می‌شود.  

به گفته عضو هیئت علمی پژوهشکده پزشکی علوم تولیدمثل پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی، تعدیل واکنش ایمنی و مدیریت عفونت می‌تواند به عنوان یک گام ضروری در مهار بیماری کووید 19 در نظر گرفته شود.در عین اینکه پژوهش‌های بیشتر برای روشن کردن ایمنوپاتوزنسیتی و واکنش ایمنی این بیماری ضروری است؛ با این حال رویکرد درمانی جدید مانند استفاده از سلول‌های استرومایی مزانشیمی و سلول‌درمانی ایمنی (immune cell therapy) نتایج الهام‌بخشی داشته است.

اتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی کرونا در ایران کروناویروس پژوهشگاه رویان واکنش ایمنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۲۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • پیشرفت‌های شهرداری مبارکه نتیجه تعامل موثر با شورای شهر است
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد