Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@14:08:40 GMT

۱۶۳ شکارچی غیر مجاز در خراسان‌جنوبی دستگیر شدند

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۰۳۰۲۴

۱۶۳ شکارچی غیر مجاز در خراسان‌جنوبی دستگیر شدند

مسعود مستقیم در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا مورخ یازدهم شهریور ۱۴۰۰ دستگیری تعداد ۱۶۳ نفر شکارچی غیر مجاز و متخلفین زیست محیطی توسط پرسنل یگان حفاظت محیط زیست خراسان‌جنوبی صورت گرفته است.

فرمانده یگان حفاظت و رئیس اداره یگان حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی بیان‌کرد: همچنین در این مدت کشف و ضبط لاشه و مقادیری گوشت متعلق به تعداد ۳۱ رأس قوچ وحشی و بره حیات وحش امسالی و لاشه تعداد ۱۱ رأس کل وحشی، ۹ سر خرگوش، ۳۴ بطانه سنجاب، و تعداد یک قطعه سارگپه، تعداد ۴۶ قطعه تیهو، ۴۹ قطعه کبک، ۴ قطعه قرقاول، ۱ قطعه مینا، یک قطعه چکاوک کاکلی، ۳ عدد لاک پشت از شکارچیان غیر مجاز و متخلفین زیست محیطی کشف و ضبط شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مستقیم افزود: دستگیری تعداد ۶۶ نفر شکارچی غیر مجاز در حین شروع به شکار و قبل از انجام شکار غیر مجاز حیات وحش بوده است.

وی گفت: از متخلفان زیست محیطی تعداد ۵۹ قبضه انواع سلاح‌های شکاری گلوله زنی و ساچمه زنی و تعداد ۱۲ قبضه انواع مختلف سلاح‌های غیر مجاز به همراه مهمات غیر مجاز، فشنگ‌های غیر مجاز سلاح‌های مذکور، باروت و ساچمه‌های غیر مجاز و … کشف و ضبط شده است.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان‌جنوبی ادامه‌داد: لازم به ذکر است تعداد ۵۹۶ عدد انواع مختلف ادوات و وسائل انجام شکار غیر مجاز حیات وحش، فشنگ‌های سلاح‌های شکاری گلوله‌زنی و ساچمه زنی، دوربین‌های چشمی شکاری، دام‌ها و تله‌های انجام شکار غیر مجاز حیات وحش و تعداد ۴۶ عدد انواع تله‌های آهنی مخصوص انجام شکار غیر مجاز پستانداران بزرگ جثه و کوچک جثه نیز با تلاش پرسنل یگان حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی نیز در این مدت کشف و ضبط شده است.

مستقیم افزود: در مدت زمان مذکور تعداد ۹۶ مورد تیمار و رهاسازی انواع گونه‌های جانوری نیز از ابتدای سال جاری تا مورخ یازدهم شهریور ۱۴۰۰ توسط یگان حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی انجام گرفته است.

وی یادآور شد: ۹۱ درصد شکارچیان غیر مجاز و متخلفین زیست محیطی مذکور در خارج از مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست استان خراسان جنوبی دستگیر شده‌اند.

مستقیم بیان‌کرد: خراسان‌جنوبی از جمله استان‌هایی محسوب می‌شود که از بیشترین مناطق تحت حفاظت محیط زیست را در سطح کشور برخوردار بوده و دارای ۷ منطقه حفاظت شده، ۳ پناهگاه حیات وحش، ۴ منطقه شکار ممنوع مرزی و ۶ منطقه شکار ممنوع است.

کد خبر 5296148

منبع: مهر

کلیدواژه: مسعود مستقیم حفاظت از محیط زیست شکارچی ویروس کرونا بوشهر واکسن کرونا آمار کرونا هفته دولت شیوع کرونا خطبه های نماز جمعه گرگان سیستان و بلوچستان اردبیل آتش سوزی کرمانشاه تالاب انزلی دولت سیزدهم یگان حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی انجام شکار غیر مجاز زیست محیطی غیر مجاز کشف و ضبط حیات وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۳۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است

امین طلاب در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اخیراً شاهد انتشار فیلم‌هایی در فضای مجازی مبنی بر برداشت غیر اصولی بارناکل از لاک‌پشت‌های دریایی در استان بودیم که این اقدام غیرقانونی و مغایر با اصول حفاظت از محیط زیست است و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

وی با بیان اینکه بارناکل‌ها موجوداتی سخت‌پوست هستند که به طور طبیعی به سطوح سخت مانند صخره‌ها، کشتی‌ها، اسکله‌ها و حتی لاک لاک‌پشت‌های دریایی می‌چسبند، اظهار داشت: این موجودات بخش طبیعی از اکوسیستم دریایی هستند و می‌توانند فواید متعددی برای میزبان خود داشته باشند.

رئیس محیط زیست دریایی اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر افزود: برداشتن بارناکل‌ها از لاک لاک‌پشت‌های دریایی در اکثر موارد ضرورتی ندارد و این موجودات به ندرت به سلامتی لاک‌پشت‌ها آسیب می‌رسانند.

طلاب با تاکید بر اینکه برداشت غیر اصولی بارناکل‌ها می‌تواند برای لاک‌پشت‌ها استرس‌زا و آزاردهنده باشد و به پوسته آنها آسیب برساند و آنها را در معرض عفونت قرار دهد، تصریح کرد: برداشت بارناکل‌ها فقط در موارد خاص و توسط متخصصان مجرب و با مجوز سازمان حفاظت محیط زیست باید انجام شود.

رئیس اداره محیط زیست دریایی اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر از مردم خواست در صورت مشاهده چنین اقداماتی، مراتب را به اداره کل حفاظت محیط زیست استان یا پاسگاه‌های ساحلی اطلاع دهند.

وی خاطرنشان کرد: حفاظت از محیط زیست دریایی و جانوران ارزشمند آن وظیفه‌ای همگانی است و همه باید در این راستا تلاش کنیم.

بارناکل، گروهی از بندپایان زیرشاخه سخت پوستان، رده ماگزیلوپودا یا آرواره پایان و خرچنگ‌های دریایی محسوب می‌شود.

این جانور سخت پوست، معمولاً به سطوح مختلف آب از جمله صخره‌ها، اجسام غرق شده در آب، سازه‌های آبی و حتی بدنه کشتی‌ها و قایق‌ها می چسبد.

بارناکل‌ها همچنین رابطه همزیستی با برخی جانوران دریایی مانند خرچنگ، لاک پشت، وال و مارماهی دارند. این سخت پوستان دارای صفحاتی هستند که آنها را در برابر جانوران شکارچی محافظت می‌کند.

کد خبر 6089606

دیگر خبرها

  • شکارچیان غیر مجاز ۱۱ میلیارد ریال به محیط زیست درگز خسارت زدند
  • تالاب کجی نمکزار نهبندان ۸۰ درصد آبگیری شد
  • ۲ شکارچی غیرمجاز در منطقه «قرچغه» قوچان دستگیر شدند
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • ۵ حفار غیر مجاز در شهرستان نیشابور دستگیر شدند
  • دستگیری صیاد غیر مجاز ماهی توسط یگان حفاظت محیط‌ زیست مسجدسلیمان
  • آخرین وضعیت «ارس» تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم