Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «یپه کوفود» وزیر امور خارجه دانمارک اعلام کرد که کشورش هیچ گونه دولتی را از سوی طالبان به رسمیت نخواهد شناخت. این در حالی است که دانمارک به عنوان یکی از شرکای مداخله نظامی ۲۰ ساله اخیر در افغانستان به رهبری آمریکا، اولین کشور غربی محسوب می شود که به صراحت چنین اظهاراتی را مطرح کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کوفود در گفتگو با رسانه های محلی این کشور، اعلام کرد که «دانمارک هیچ گونه دولت برآمده از طالبان را به رسمیت نمی شناسد» و این در حالی است که گفته می شود که این گروه قرار است ترکیب دولت آینده افغانستان را به زودی اعلام کند.

رسانه های دانمارکی همچنین به نقل از وزیر امور خارجه این کشور مدعی شدند که مقامات دانمارک درباره این مسئله ابراز نگرانی کرده اند که مبادا پیشرفتی که طی دو دهه تلاش در افغانستان به دست آورده اند، پایدار نماند.

دیروز جمعه نیز، «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو در سخنانی اعلام کرد: به رسمیت شناختن طالبان موضوعی است که باید میان کشورهای عضو این سازمان مورد بحث قرار گیرد.

دبیرکل ناتو در این باره گفت: موضوع مذکور به عملکرد و رفتار طالبان بستگی دارد. ناتو به دنبال تخلیه بیشتر آن دسته از افغان هایی است که زندگی آنها با خطر مواجه است. در این باره نیز با امیر و وزیر خارجه قطر گفتگو کردم. طالبان باید نشان دهد که ارزش دریافت کمک و به رسمیت شناخته شدن را دارد.

«دومینیک راب» وزیر خارجه انگلیس نیز با شرکت در نشست تحقیق و تفحص کمیته امور خارجی پارلمان کشورش با طرح مسئله ای عوامفریبانه مدعی شد: ما به آینده همراه با رفاه افغانستان علاقمندیم؛ در این راستا، کمک به افغانستان را افزایش می‌دهیم!

وزیر خارجه انگلیس در این باره ادامه داد: ما طالبان را به رسمیت نمی شناسیم؛ اما باید با آنها ارتباط مستقیم داشته باشیم. طالبان باید آزمایش شود و این موضوع را نیز باید با میزان اجازه دادن آنها برای خروج غیرنظامیان از افغانستان و همچنین تشکیل دولت فراگیر آزمود.

کد خبر 5296225 مریم خرمایی

منبع: مهر

کلیدواژه: افغانستان طالبان افغانستان دانمارک افغانستان ایالات متحده امریکا طالبان عراق فلسطین رژیم صهیونیستی طالبان افغانستان روسیه لبنان جو بایدن پنجشیر سوریه ایران اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۳۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال سفر‌های هوایی لوکس دیوید کامرون

 به گزارش «دیلی میرر» وزیر امور خارجه انگلیس به‌تازگی برای یک سفر پنج روزه به تاجیکستان، قرقیزستان، ازبکستان، ترکمنستان، قزاقستان و مغولستان با هواپیمای «امبرائر لینژ ۱۰۰۰» سفر کرد.

«اتحادیه هوانوردی»، شرکت چارتری که این جت را اداره می‌کند، در وب‌سایت خود درباره این نوع هواپیما نوشته است که یک متخصص سرو نوشیدنی‌های الکلی در داخل به مسافران کمک می‌کند و یک منوی غذایی مناسب برای مسافران درخواست‌کننده فراهم می‌کند.

از دیگر ویژگی‌های این هواپیما، می‌توان به میز ناهارخوری اختصاصی آن، به‌علاوه یک مکان استراحت جداگانه با مبلمان بسیار راحت و بزرگ اشاره کرد.

«امیلی تورنبری» دادستان کل دولت سایه انگلیس در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «می‌دانم که دیوید کامرون ممکن است در سفر به چندین کشور در یک هفته نیاز به اجاره هواپیما داشته باشد، اما این توجیهی ندارد که صد‌ها هزار پوند با هزینه مالیات‌دهندگان برای اجاره یکی از مجلل‌ترین جت‌های خصوصی موجود در بازار هزینه کند.»

هواپیمای «امبرائر لینژ ۱۰۰۰»

قبل از سفر کامرون، دولت لندن گفت وزیر خارجه انگلیس از این سفر برای «ارتقای فرصت‌ها برای کسب‌وکار‌های بریتانیایی استفاده خواهد کرد و ۵۰ میلیون پوند بودجه جدید برای حمایت از حاکمیت و استقلال دولت‌ها در سراسر این منطقه اعلام خواهد کرد.»

به دنبال جنجال‌های به وجود آمده، یک سخنگوی دفتر امور خارجه، مشترک المنافع و توسعه انگلیس گفت: «وظیفه وزیر خارجه مستلزم سفر به خارج از کشور برای پیگیری منافع بریتانیاست. این موثرترین راه برای انجام این کار در این مورد بود. ارزش پول در تمام تصمیمات سفر در نظر گرفته می‌شود و هزینه‌ها به طور معمول برای شفافیت منتشر می‌شود.»

سال گذشته، «جیمز کلورلی» وزیر خارجه وقت انگلیس که قبل از کامرون مشغول به کار بود، به خاطر قبض ۴۰۰ هزار یورویی (۳۴۸۰۰۰ پوند) بابت استفاده از همین مدل هواپیما برای یک تور هشت روزه در کارائیب و آمریکای لاتین مورد انتقاد قرار گرفت.

در همین حال «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس به دلیل علاقه‌اش به سفر‌های هوایی کوتاه‌مدت برای سفر‌های داخل بریتانیا مورد انتقاد قرار گرفته است.

طبق اعلام دفتر نخست‌وزیری، در فوریه ۲۰۲۳ ریشی سوناک از «دورست» با هلیکوپتر به لندن سفر کرد و صبح روز بعد با جت به این منطقه واقع در جنوب‌غربی انگلستان بازگشت. سوناک ماه گذشته هم طی ۱۰ روز سه مرتبه از هواپیما‌های نیروی هوایی سلطنتی استفاده کرد. او برای عزیمت به مراسمی، یک پرواز چهل دقیقه‌ای در هواپیمایی با ۱۴ صندلی به «بلک‌پول» واقع در «لنکشایر» داشت و به سوالات مردم پاسخ داد. این سفر، بعد از پرواز‌های او به «اسکاتلند» و «لیدز» انجام شد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • پاسخ سفیر ایران به ادعای نخست‌وزیر دانمارک/ به نسل‌کشی واکنش نشان دهید
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده اند
  • بورل: چند کشور بزودی کشور فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت
  • سد طالبان بر مسیر «دوستی»
  • تاکید طالبان بر ساخت راه برای توسعه ارتباط افغانستان و منطقه
  • جنجال سفر‌های هوایی لوکس دیوید کامرون
  • قزاقستان: کشورهای مختلف به برقراری روابط با کابل تمایل دارند
  • سیل در افغانستان/ ۱۱ نفر کشته و زخمی شدند
  • طالبان هیچ‌گونه قاعده و قانونی در حوزه مرزبانی ندارد
  • امیرعبداللهیان روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت