Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد توسعه فناوری نانو با بیان اینکه سند دوم نانوتکنولوژی در حال تدوین است، گفت: این سند با هدف رسوخ فناوری نانو در صنعت تدوین خواهد شد.

دکتر سعید سرکار با بیان اینکه ما یک سند ۱۰ ساله (۱۳۹۴-۱۴۰۴) اول داشتیم که در شورایعالی انقلاب فرهنگی مصوب شده بود، گفت: این سند بیشتر مربوط به توسعه منابع انسانی، توسعه علمی در عرصه فناوری بوده که مخاطب آن دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرکار افزود: این سند مأموریت گرا، ماموریت‌هایی برای دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها و مجموعه‌های وابسته به آنها را مخاطب قرار داده تا در بکارگیری دستاوردهای نانو کوشا باشند و نانوتکنولوژی فراگیر شود.

وی افزود: همچنین این سند به ایجاد کشش و استفاده از فناوری برای ارتقای بهره وری در حوزه‌های مختلف تدوین شده است تا در واقع وزارتخانه‌ها با مد نظر قرار دادن این موضوع به اجرای سند اول فناوری نانو روی بیاورند.

به گفته دبیر ستاد توسعه فناوری نانو، این سند در شورایعالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید و ستاد هم ناظر بر اجرای این سند بود و تاکنون هم گزارش‌هایی از اجرای سند را به دولت ارائه داده ایم.

وی با بیان اینکه این سند اول بیشتر در فضای تولید و تجاری سازی بود، گفت: این سند در جایگاه خود قرار دارد و با تعامل دوجانبه ستاد و دستگاه‌ها توسعه تکنولوژی نانو در پیش گرفته شده است اما بناست که سند دومی نیز به تدوین برسد.

دبیر ستاد توسعه فناوری نانو با اشاره به تدوین سند دوم در حوزه نانو خاطر نشان کرد: برنامه ۱۰ ساله دوم با هدف رسوخ نانو در صنعت و تحقق اقتصاد دانش بنیان حوزه نانو و صادرات هدف این سند است.

وی ادامه داد: در واقع به کارگیری فناوری نانو، حمایت از شرکتهای دانش بنیان، توسعه اقتصاد نانو و توسعه صادراتی هدف سند دوم فناوری نانو است.

وی افزود: قرار شده است که سندی ظرف ۶ ماه اینده با کمک شورایعالی انقلاب فرهنگی تدوین کنیم که با هدف به کارگیری نانو در صنعت است و مخاطب آن صنایع و شرکتهای دانش بنیان برای تولید و تجاری سازی محسوب می‌شوند.

سرکار ادامه داد: این سند به عنوان سند دوم در حال تدوین است که بعد از تصویب اجرایی خواهد شد.

دبیر ستاد توسعه فناوری نانو با بیان اینکه سند اول در حال اجرایی است، گفت: بالاخره باید در کشور بسیج شویم تا نانو به عنوان فناوری نوظهور در تمام عرصه‌ها کاربرد داشته باشد و همانطور که تاکنون پیشگام در حوزه نانو بوده ایم باقی بمانیم و به رشد و پیشرفت نیز نائل شویم.

وی افزود: این سند دوم زیربنایی‌تر است.

وی با بیان اینکه طبیعت سند دوم با اهداف شورای عالی انقلاب فرهنگی متفاوت است، گفت: زیرا انقلاب فرهنگی به دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها تمرکز دارد ولی هدف سند دوم صنایع هستند./مهر

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: دبیر ستاد توسعه فناوری نانو انقلاب فرهنگی سند دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۴۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر فتح‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: برنامه راهبردی، عملیاتی و تحولی استان با هدف ارتقا سهم ارزش افزوده، شاخص‌های توسعه انسانی، تبدیل ظرفیت‌های بالقوه به بالفعل، تکمیل زنجیره ارزش و تامین، خلق مزیت پایدار، نرخ مشارکت اقتصادی، اعتماد و سرمایه اجتماعی و تعادل‌گرایی در توسعه استان تدوین شده است.

وی افزود: در تهیه و تدوین این برنامه استانداری آذربایجان‌شرقی، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و سایر دستگاه‌های استان همچنین اتاق بازرگانی‌، صنایع، معادن و کشاورزی استان مشارکت داشتند.

فتح‌زاده تصریح کرد: برخورداری از مدل مفهومی و عملیاتی، چارچوب روش شناسی، قابلیت سنجش‌پذیر مولفه‌های مطرح شده در برنامه، تدوین و ارائه برنامه تحولی توسط دستگاه‌ها، ترسیم برنامه زمانی پایش و ارزیابی و تحقق اهداف برنامه، نگاه سیستمی در تدوین اجزای برنامه و قابلیت محاسبه داده-ستانده و ارزش به تفکیک بخش‌های کلان اقتصادی، شیوه‌های تامین منابع و الگوی مشارکت بخش خصوصی و عمومی در اجرای برنامه وجه تمایز این برنامه می باشد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: ارائه ساختار برنامه تحولی توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی در حضور استاندار و سایر اعضای شورای برنامه‌ریزی و تصویب ساختار برنامه در شورای برنامه‌ریزی به عنوان بالاترین نهاد در تسهیل‌گری توسعه، به برنامه ضمانت اجرایی بخشیده است.

این مسؤول اعلام کرد: با اجرا و پایش این برنامه در طول سال، شاهد تحقق رشد اقتصادی و ارتقا سهم ارزش افزوده استان در کل کشور تا پایان سال خواهیم بود.

کد خبر 6093369

دیگر خبرها

  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه خواهد یافت
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی