Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی بابایی‌کارنامی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در ارتباط با اظهارات ضد و نقیض درباره احداث سد فینسک، اظهار کرد: آنچه را که توسط بنده و مجمع نمایندگان مازندران مطرح شده براساس واقعیت‌ها است.

وی با اعلام اینکه وزارت نیرو که متولی اجرای سد فیسنک است، نسبت به توقف اجرای این سد اقدام کرده است،گفت: در جلسه‌ای که با حضور وزیر نیرو با حضور اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، مجمع نمایندگان مازندران به ریاست ناصر موسوی لارگانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی برگزار شد، وزیر نیرو به طور رسمی نه بر اساس احساس بلکه بر پایه گزارشی که مهندسی ارزشی شرکت مهاب قدس تهیه کرده اعلام شده که سد فینسک احداث نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم ساری و میاندورود درباره اظهارات نماینده مردم سمنان و مهدیشهر در ارتباط با سد فینسک،گفت: قطع به یقین گلرو نماینده مردم این منطقه از کشور است و  براساس وظایف و تعهدی که به مردم این استان داده باید پیگیری‌های لازم را انجام دهد.

بابایی‌کارنامی خاطر نشان کرد: بنده به استناد مطالب مطرح شده در مجلس و گزارش شرکت مهاب قدس که توسط وزیر نیرو منتشر شده نسبت به احداث نشدن سد فینسک اظهارنظر کردم.

وی ادامه داد: شرکت مهاب قدس حدود ۶ ماه قبل در کمیسیون کشاورزی با حضور دستگاه‌های نظارتی بررسی دقیقی نسبت به معایب و فوائد احداث سد فیسنک داشته باشد و نتیجه آن هم توسط وزیر نیرو اعلام شده است.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی در ادامه با استناد از گزارش‌های تهیه شده شرکت مهاب قدس، گفت: در همین گزارش بحث تامین آب شرب استان سمنان نیز مطرح است که یکی از گزینه‌ها انتقال آب از سد شهید رجائی یا احداث آب بندان در مسیرهای مختلف است.

وی اضافه کرد: انتقال ۶ میلیون متر مکعب که در گزارش شرکت مهاب قدس تهیه شده مورد نیاز مردم سمنان است و ما هم مخالفتی نداریم.

بابایی خاطر نشان کرد: مخالفت با احداث سد فینسک نه تنها از جانب نمایندگان مردم ساری و میاندورود، بلکه مخالفان جدی در وزارت نیرو دارد.

وی درباره بحث انتخاب استاندار برای مازندران و جلسه مجمع نمایندگان در  این ارتباط، گفت: سخنگوی در این زمینه انتخاب شده و مقرر شد که در این ارتباط غلامرضا شریعتی نماینده مردم نکا، بهشهر و گلوگاه آخرین اطلاعات را در اختیار مردم قرار دهد.

به گزارش فارس، با احداث سد فینسک حدود ۱۳ میلیون متر مکعب آب از چرخه تامین آب مورد نیاز مرکز مازندران خارج می‌شود و براساس آن مشکلات زیست محیطی جدی نیز برای استان ایجاد می‌کند.

انتهای پیام/۸۶۰۰۴/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: علی بابایی کارنامی سد فینسک وزیر نیرو شرکت مهاب قدس نماینده مردم وزیر نیرو احداث سد سد فینسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۴۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»

ایسنا/کرمانشاه رییس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با تاکید بر لزوم احداث شهرک فناوری در استان، گفت: برای کلنگ زنی این پروژه در سال جاری حداقل ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

‌سیامک آزادی در گفت وگو با ایسنا، از «شهرک فناوری» به عنوان مهمترین زیرساخت برای تحقق اقتصاد دانش بنیان و تحقق سهم ۲۰ درصدی دانش بنیان ها در رشد اقتصادی استان یاد کرد و افزود: واقعیت این است که بدون تامین زیرساخت، امکان بهره وری کامل از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و فناور وجود ندارد، بنابراین مهمترین گام در تحقق اقتصاد دانش‌بنیان، تامین زیرساخت‌ها در این حوزه است.

وی با اشاره به حمایت پارک علم و فناوری استان از بیش از ۳۳۰ شرکت و واحد فناور و دانش بنیان گفت: در حال حاضر ۷۰ درصد این شرکت ها به مرحله تولید صنعتی و نیمه صنعتی رسیده اند و برای اینکه بتوانند محصولات خود را روانه بازار کنند، به فضای کار تولیدی نیاز دارند.

آزادی گفت: با توجه به وجود بزرگترین برج فناوری کشور در استان کرمانشاه، در حال حاضر فضای اداری برای فعالیت بیش از ۱۱۰ شرکت دانش بنیان و فناور در این برج فراهم شده و حالا نیاز است برای تکمیل فعالیت این شرکت‌ها، ایجاد فضاهای کارگاهی و صنعتی را داشته باشیم و در همین راستا احداث شهرک فناوری در استان یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

وی با اشاره به تامین زمین ۱۲۰ هکتاری برای راه اندازی این شهرک گفت: این زمین در محدوده چشمه سفید واقع شده و متعلق به سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه است که برای راه‌اندازی این شهرک در نظر گرفته شده است.

آزادی با اشاره به اعتبار مورد نیاز دو هزار میلیارد تومانی برای راه اندازی این شهرک گفت: بخش عمده این اعتبار در قالب تسهیلات در اختیار شرکت‌ها و واحدهای فناور و دانش بنیان قرار می گیرد و شرکت ها کار ساخت و ساز واحدها را انجام می دهند، اما در گام اول برای استقرار اولیه شرکت‌ها نیازمند تامین زیرساخت ها در این شهرک هستیم.

وی هزینه تامین زیرساخت های این شهرک را حدود ۹۰۰ میلیارد تومان برآورد و تصریح کرد: درگام اول و برای راه اندازی فاز اول حداقل به ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

آزادی با اشاره به وعده رییس جمهور در حاشیه سفر هیات دولت به استان و بازدید از فعالیت شرکت‌های دانش بنیان استان گفت: در این سفر ایشان قول مساعد برای تامین اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومانی برای راه اندازی زیرساخت های این شهرک را دادند که همچنان پیگیر تحقق آن هستیم و امیدواریم به همت مسئولین استان بزودی محقق شود.

وی افزود: در صورت تامین اعتبار و اخذ مجوزها، امیدواریم بتوانیم تا پایان سال کلنگِ شهرک فناوری کرمانشاه را زمین بزنیم.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه همچنین با تاکید بر لزوم طرح پروژه احداث «شهرک فناوری» کرمانشاه در دور دوم سفر هیات دولت به استان گفت: بی شک یکی از پروژه های مهم و حیاتی برای استان، شهرک فناوری است، چرا که راه اندازی آن امکان بالفعل سازی ظرفیت شرکت های دانش بنیان و فناور استان را فراهم می کند و زمینه ساز رشد اقتصادی استان خواهد شد.

وی تاکید کرد: نقش آفرینی ویژه دانش بنیان ها در رشد اقتصادی استان، بدون داشتن شهرک فناوری و فضایی برای تولید امکان پذیر نیست، بنابراین راه اندازی این شهرک باید در اولویت استان قرار گیرد.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه راه اندازی این شهرک را زمینه ساز توسعه فعالیت دانش بنیان ها عنوان و تصریح کرد: اجرای این پروژه مصداق بارز تحقق شعار سال است، چرا که دانش بنیان ها گروهِ ویژه ای از مردم هستند که نقش بسیار اثرگذاری در جهش تولید در کشور دارند.

وی افزود: توسعه دانش بنیان ها جدای از نقشی که در جهش تولید دارند، از جهات دیگری هم بسیار ارزشمند است که از مهمترین آنها اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی است که بالاترین نرخ بیکاری کشور به آنها اختصاص دارد.

وی افزود: همچنین رشد و توسعه دانش بنیان زمینه ساز تولید محصولاتی با فناوری بالا خواهد شد و با تولید آنها تا حد زیادی از خروج ارز از کشور جلوگیری می شود. از طرفی با توسعه دانش بنیان ها، زمینه فعالیت و اشتغال نخبگان در کشور فراهم شده و از خروج این سرمایه های انسانی از کشور جلوگیری خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۵پایگاه جدید هلال احمر در استان سمنان احداث می‌شود
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • ۲۱۳ نیروگاه خورشیدی در روستاهای سمنان افتتاح می‌شود
  • فیلم/ وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم+ فیلم
  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان