Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه آقازاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: بین داروهای اصلی مورد استفاده برای درمان بیماری کووید ۱۹، فقط داروی "توسیلیزومب" با برند "تمزیوا" دچار کمبود کشوری است.

وی اضافه کرد: دلیل این امر هم افزایش مصرف به دلیل موج پنجم شیوع کروناست.

مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی ادامه داد: این دارو فقط در داروخانه های بستری کرونا موجود است و به صورت سهمیه ای محدود دراختیار استان قرار می گیرد و این معاونت پیگیر دریافت تعداد سهمیه بیشتر از سازمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقازاده گفت: با توجه به شیوع موج پنجم کرونا در کشور و افزایش چندین برابری مصرف سرم و خروج یکی از کارخانه های تولیدی از خط تولید، با کمبود جدی در تامین سرم مواجه شدیم که با توجه به اولویت بیماران بخش بستری و شرایط حاد، معاونت برای حل این کمبود علاوه بر تامین سرم بخش ها ، بسته  به موجودی و سهمیه تخصیص داده شده مابقی سرم ها را در داروخانه ها، جنب درمانگاه ها و داروخانه های شبانه روزی و سرپایی توزیع کرده است.

به گزارش ایرنا، در حال حاضر هزاران نفر از مردم آذربایجان غربی تحت درمان به علت ابتلا به کرونا هستند.

برچسب‌ها ویروس کرونا رمدسیویر دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ارومیه آذربایجان غربی ارومیه پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا رمدسیویر ویروس کرونا رمدسیویر آذربایجان غربی ارومیه آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۶۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند

رئیس اداره داروخانه‌های سازمان غذا و دارو، از رتبه بندی داروخانه‌ها بر اساس شاخص شفافیت و برخورد قانونی با آن‌ها خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مینا آژوغ گفت: رتبه بندی داروخانه‌ها از سال گذشته در اداره کل دارو کلید خورد و در مرحله اول انتخاب شده و فهرست داروخانه‌های خاطی که تحویل دارو‌های دارای برنامه توزیع به آنان ممنوع بود، احصا شد.

وی افزود: این پروژه با پایش در مورد داروی انسولین آغاز و فهرست داروخانه‌های خاطی که تحویل دارو‌های دارای برنامه توزیع به آنان ممنوع بود، احصا شد. همچنین در ادامه برای سایر دارو‌های دارای برنامه توزیع نیز اجرایی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • بررسی کمبود شیرخشک در داروخانه ها
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • انسولین «نوومیکس» در داروخانه‌های خوزستان توزیع می شود
  • بررسی وضعیت پروژه‌های تامین آب شرب در شهر و روستا‌های شهرستان پیرانشهر
  • داروخانه‌ها هم رتبه‌بندی می‌شوند
  • داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه