Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید جعفر تشکری هاشمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ما قوانین بر زمین مانده بسیاری در حوزه حمل و نقل داریم که دولت در روند اجرای آن موظف به پرداخت مبالغی به شهرداری تهران است.

وی با اشاره به این قوانین اعلام کرد: قانون حمایت از سامانه های ریلی، قانون توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت، جرایم راهنمایی و رانندگی، قانون مالیات بر ارزش افزوده و قانونی که در ارتباط با به روز رسانی قیمت انرژی ها و بعد پرداخت یارانه به حمل و نقل که در تبصره ۱۲ قانون بودجه نیز اشاره شده است، از جمله قوانینی محسوب می شوند که دولت را مکلف به پرداخت سهم خود در مدیریت حوزه حمل و نقل می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تشکری هاشمی تاکید کرد: شهردار تهران به حتم در حوزه مطالباتی که از دولت دارد و قدمت آنها به چندین سال می رسد، پیگیری های لازم را خواهد داشت.

۶۰ درصد ناوگان ریلی نیازمند تعمیرات اساسی

رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای شهر تهران در خصوص توسعه خطوط ریلی و خرید ناوگان مترویی نیز اظهارداشت:  اکنون حدود ۶۰ درصد ناوگان ریلی به حد استانداردی که باید به صورت تدریجی وارد فاز تعمیر شوند، رسیده اند.

وی خاطرنشان کرد: برآوردهای ما این است که ۲ تا سه میلیارد تومان به ازای هر واگن به هزینه برای تعمیرات اساسی نیاز داریم که متناسب با تامین منابع، اقدام به تعمیر این لوکوموتیو ها و واگن ها می کنیم.

تشکری هاشمی ادامه داد:  اگر اعتبار داشتیم، همه را در یک مرحله تعمیر می کنیم اگه نه متناسب با حداکثر کارکرد ما کار بازسازی را شروع می کنیم.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: این ناوگان لوازم یکبار مصرف نیستند که اگر فرسوده شد دور ریخته شود، می توانند هر کدامشان چند دهه در خدمت مردم باشد و مورد استفاده قرار گیرد.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر، حتی در صورت تعمیر همه ناوگان، باز هم باید به دنبال تامین منابع برای جبران کسری لوکومتیوها و واگن ها باشیم که هم می تواند در قالب ساخت و تولید داخلی این ناوگان تامین و در صورت نبود توان داخلی، به واردات قطعات مورد نیاز توجه شود.

تشکری هاشمی اظهارداشت: البته اکنون ما اتاق پیران، تزئینات و بسیاری از قطعات ساخت ناوگان ریلی در داخل  تولید می شود اما به این معنا نیست که اگر بخش هایی را نتوانستیم تولید کنیم کار متوقف می شود.

رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: به مردم تا حد امکان خدمات رسانی می شود و اگر کسری در تولید ناوگان با اتکا به توان داخلی وجود داشت، به حتم  باید به فکر واردات قطعات مورد نیاز برای جبران کسری ها باشیم.

برچسب‌ها معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران شورای اسلامی شهر تهران شهرداری تهران ایرنا قانون بودجه تهران شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران شورای اسلامی شهر تهران شهرداری تهران معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران شورای اسلامی شهر تهران شهرداری تهران ایرنا قانون بودجه تهران شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه شهرداری تهران تشکری هاشمی حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۷۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایستگاه شهید سلطانی متروی کرج خرداد افتتاح می‌شود

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری کرج از افتتاح ایستگاه شهید سلطانی متروی این کلانشهر در خرداد امسال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز و به نقل از روابط عمومی شهرداری کرج، خلیل کوزه کنانی اظهار کرد: به طور معمول ساخت یک ایستگاه مترو بین ۳۰ تا ۳۲ ماه زمان می‌برد، اما ما در سازمان حمل‌ونقل ریلی کرج موفق شدیم با حمایت‌های استانداری، شورای شهر و شهردار رکورد ساخت ایستگاه را بشکنیم به نحوی که ایستگاه شهید سلطانی ظرف حدود ۲۲ ماه احداث شده است.

وی با بیان اینکه هم اکنون خط جنوبی ریل‌گذاری شده است، افزود: ایستگاه را با انجام تست گرم قطار افتتاح می‌کنیم.

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری کرج درباره تامین ناوگان مورد نیاز مترو خاطرنشان کرد: در این زمینه بسیار پیگیر هستیم، هم‌اکنون یک قطار موجود است و برای تامین و دریافت قطار دوم از طریق شرکت واگن‌سازی تهران، پیگیری‌های مستمری انجام داده شده است.

کوزه‌کنانی اضافه کرد: برای این منظور قطعاتی نیاز است که به دلیل وجود تحریم‌ها هنوز موفق به تامین آن‌ها نشده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه تامین قطار با دولت است سهم امسال کرج از واگن‌های در اختیار دولت را ۱۳۰ دستگاه عنوان و اضافه کرد: در اوراق سال ۱۴۰۳ مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومان به این امر اختصاص داده شده است و در تلاش هستیم تا بتوانیم موضوع تامین قطار را از داخل شهر کرج انجام دهیم، به نحوی که در بودجه امسال شهرداری ردیف بودجه برای قطار مترو دیده شده است.

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری کرج تصریح کرد:همه شهر و سیستم مدیریتی آن به پیشرفت هرچه سریعتر این پروژه کمک می‌کنند، در کنار این اقدامات با شرکت‌های سازنده چین نیز جلسات مجازی برگزار کرده‌ایم اما هدف ما استفاده از ظرفیت‌های داخلی ست.

کوزه‌کنانی گفت: پس از تامین قطار دوم باید به سرعت قطارهای سوم و چهارم را وارد ناوگان کنیم، چراکه برای مردمی که از ایستگاه تهران به کرج می‌آیند و قصد ورود به داخل شهر را دارند باید به فاصله هر ۱۰ دقیقه یک قطار فعال داشته باشیم.

وی افزود: تلاش می‌کنیم با همکاری استانداری و شهرداری تهران، موضوع قطار اجاره‌ای را تا زمان رسیدن به استانداردهای مورد نیاز، مدنظر قرار دهیم.

کد خبر 749395

دیگر خبرها

  • نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک سنندج
  • تقدیر از کارگران میبدی
  • کارگران میبدی تقدیر شدند
  • هدف شهرداری از عقد قرارداد با چینی‌ها نوسازی ناوگان بوده است
  • واکنش وزیر کشور درباره مفاد قرارداد شهرداری تهران با شرکت‌های چینی
  • زاکانی: ۳۰۰ دستگاه اتوبوس تا چند روز آینده وارد ناوگان حمل و نقل عمومی می شود
  • اجرای قانون هوای پاک از توان مسئولین استان تهران خارج است
  • ایستگاه شهید سلطانی متروی کرج خرداد افتتاح می‌شود
  • زاکانی: شهرداری تهران از اقدامات پلیس در طرح نور حمایت می‌کند
  • رکورد ساخت ایستگاه مترو در کرج شکسته شد