Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر و رئیس سازمان سواد آموزی کشور به جهت کسب رتبه" خیلی خوب و قابل تقدیر" درحوزه سواد آموزی، از استاندار خراسان جنوبی تقدیر کرد.

به گزارش برنا خراسان جنوبی؛ دکتر شاپور محمد زاده معاون وزیر و رئیس سازمان سوادآموزی کشور، طی نامه ای از حمید ملانوری استاندار و رئیس شورای پشتیبانی سوادآموزی خراسان جنوبی به خاطر کسب رتبه" خیلی خوب و قابل تقدیر "در ارزیابی شاخص های کمی و کیفی فعالیت های سوادآموزی در سال ۱۳۹۹ تقدیر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در متن نامه معاون وزیرو رئیس سازمان سوادآموزی کشور به استاندار خراسان جنوبی آمده؛" سازمان نهضت سواد آموزی همواره تلاش داشته است روندها و رویه های خود را برای ارائه خدمات سوادآموزی به عنوان یک موضوع حاکمیتی و مهارت چند وجهی (آموزشی- اجتماعی) به نحوی طراحی کند تا زمینه کاربست مهارت سواد را مشتمل بر آگاه سازی، توانمندسازی و اصلاح رفتار برای ایفای نقش ها و مسئولیت مخاطبان و ذینفعان در تراز سوادآموزی جامعه محور بیش از پیش فراهم سازد. بر این باور هستیم که ارائه هدفمند و هوشمندانه خدمات سوادآموزی به جامعه هدف، زمینه خودکفایی و استقلال فرهنگی، آموزشی و اجتماعی مخاطبان را در تراز بیانیه گام دوم انقلاب بیش از پیش فراهم خواهد کرد.
بررسی و ارزیابی عملکرد فرصت مغتنمی را برای ترسیم روشنی از آن چه هست و باید باشد در دسترس قرار می دهد. این فرآیند هر چه مبتنی بر بکارگیری مؤلفه های تحول مدارانه و اصلاح گرایانه باشد، جریان تولید و بهبود کیفیت را در نظام آموزشی تسهیل و تسریع می کند. در این راستا تدابیر و فعالیت های سوادآموزی آن استان در سال ۹۹ بر اساس محورهای ۲۵ گانه به صورت مستند بررسی و ارزیابی شده است. عملکرد آن استان در شاخص های تعیین شده بر اساس شواهد و نتایج ارزیابی(کارنامه پیوست) حائز کسب رتبه خیلی خوب و قابل تقدیر شده است.
کسب این رتبه، مطمئناً در سایه حمایت های همه جانبه جنابعالی اتفاق افتاده است، انتظار می رود با توجه به نتایج به دست آمده از ارزیابی به عمل آمده اقدام لازم به منظور حفظ جایگاه استان در این سطح صورت گرفته و همکاران محترم برای ارتقاء شاخص هایی که پایین تر میانگین کشوری است نیز تلاش لازم را مبذول دارند".
شایان ذکر است؛ سازمان نهضت سوادآموزی کشور، فعالیت های حوزه سوادآموزی استان ها را در سال ۱۳۹۹ در ۲۵ شاخص ارزیابی نموده که خراسان جنوبی در ۶ شاخص صددرصد امتیاز را کسب کرده است.
حوزه سوادآموزی استان خراسان جنوبی در این ارزیابی ها در مباحث توانمندسازی، توزیع اقلام آموزشی، تبلیغ و ترویج، ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات، آموزش رایانه و مشتری مداری ، رتبه اول را در بین استان های کشور از آن خود کرده و در ۱۹ شاخص دیگر از جمله مسئولیت پذیری آموزش و پرورش، اطلاع رسانی، طرح نماز، بهبود کیفیت و ... جزء ۱۰ استان برتر می باشد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سواد آموزی سازمان نهضت سواد آموزی خراسان جنوبی آموزی کشور سواد آموزی کسب رتبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۷۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیم بازیان در نشست مشترک با استاندار اردبیل اظهار کرد: در جدیدترین رده‌بندی استان‌ها از نظر مولدسازی استان اردبیل در رده اول این رده‌بندی قرار گرفته است.

وی با تقدیر از تلاش‌های استاندار اردبیل و معاونان استاندار، مدیرکل اقتصادی و امور دارایی استان و کارگروه مولدسازی که توجه ویژه‌ای به موضوع مولدسازی دارند، خاطرنشان کرد: مولدسازی دارایی‌های دولت در استان اردبیل باید با سرعت بیشتری انجام شود.

رییس سازمان خصوصی سازی کشور بیان کرد: در این زمینه سازمان خصوصی‌سازی به ‌واسطه مرکز ملی مولدسازی این سازمان با تمامی قوا در خدمت استان است و باید در تعامل مشترک تا پایان اردیبهشت مشکلات مولدسازی در استان اردبیل به ‌طور کلی از بین برود.

بازیان با اشاره به اینکه در مسیر همکاری سازمان خصوصی‌سازی و استانداری اردبیل باید نکاتی مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: ضروری است تا سرعت ارزش افزایی املاک در استان اردبیل کند نشود و دوم اینکه حضور میدانی سازمان خصوصی‌سازی و استانداری اردبیل در پیشبرد اهداف مولدسازی بیش از پیش حس شود.

پروژه های بزرگ اردبیل از محل مولدسازی تکمیل می شوند

استاندار اردبیل نیز در این نشست در سخنانی اظهار کرد: از محل مولدسازی نسبت به توسعه بزرگراه‌ها و رفع کمبود فضاهای آموزشی و بیمارستانی اردبیل اقدام می کنیم.

سیدحامد عاملی با بیان اینکه هدف از اجرای مطلوب مولدسازی در استان رفع کمبود در فضاهای آموزشی و بیمارستانی و ساخت بزرگراه هاست، خاطرنشان کرد: لازم است با افزایش سرعت فعالیت‌های مرتبط با موضوع مولدسازی در استان اردبیل نتایج تلاش‌ها را در سال جاری مشاهده کنیم.

استاندار اردبیل با تاکید بر افزایش سرعت مولدسازی دارایی‌های دولت در استان اردبیل تصریح کرد: چنانچه مولدسازی به شکل خوبی در استان اردبیل اجرا شود، می‌توانیم فقر فضای آموزشی و کمبود فضای بیمارستانی را مرتفع کرده و ساخت بزرگراه را از این طریق انجام دهیم.

عاملی افزود: لازم است سرعت فعالیت‌های مرتبط با موضوع مولدسازی در استان اردبیل افزایش یابد تا در سال جاری نتایج تلاش‌های انجام‌شده در این زمینه را مشاهده کنیم.

وی با اشاره به اینکه واگذاری فرایندها به استان‌ها باعث افزایش سرعت کارها می‌شود، گفت: با توجه به قرارگیری اردبیل در رده اول مولدسازی کشور هدف ما نه لزوما اول شدن بلکه انجام مولدسازی به بهترین نحو با نتایج خوب است و چنانچه سازمان خصوصی‌سازی در زمینه مولدسازی برنامه‌ای داشته باشد حاضریم این برنامه‌ها را به‌ صورت پایلوت در استان اجرا کنیم.

استاندار اردبیل بیان کرد: سازمان خصوصی‌سازی می‌تواند فرآیندها را به استان‌ها واگذار کند و خود ناظر بر انجام این فرایندها شود چرا که واگذاری و تفویض فرایندها به استان‌ها باعث می‌شود کارها با سرعت بیشتری صورت گیرد و چنانچه این تفویض امور انجام نشود برای دولت عایدی نخواهد داشت.

کد خبر 6094499

دیگر خبرها

  • اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت
  • انعقاد ۷ تفاهم‌نامه رهاورد اکسپو برای خراسان جنوبی
  • رتبه نخست سطح زیر کشت طلای معطر به سربیشه رسید
  • دستاوردهای علمی مرهون تلاش معلمان و اساتید دانشگاه است
  • احداث سردخانه ۲ هزار تنی در استان خراسان جنوبی
  • شهرک تخصصی گوهرسنگ در خراسان جنوبی ایجاد می‌شود
  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد
  • برگزاری اولین نشست کمیته پایش، ارزیابی و بهبود شاخص های لجستیک