Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: طبق آخرین آمارها، از اسفندماه ۹۸ تا پایان مردادماه امسال، در مجموع نزدیک به ۶میلیون و ۶۰۰هزار بازنشسته از انواع خدمات طرح یاری استفاده کرده‌اند.

به گزارش قدس آنلاین،  اکبر افتخاری در صفحه اینستاگرام خود نوشت: آغاز فعالیتم در صندوق بازنشستگی کشور، هم‌زمان شد با تشدید بحران اقتصادی و شیوع ویروس کرونا که هر دو تأثیرات ناگواری بر وضع معیشتی بازنشستگان داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همان ایام، دولت بودجه‌ای را برای هم‌سان‌سازی حقوق بازنشستگان و شاغلان تخصیص داده بود، اما این اقدام به تنهایی نمی‌توانست پاسخ‌گوی همه نیازهای آنان باشد. بنابراین ضرورت داشت که با اجرای طرح‌های رفاهی و معیشتی، قدرت خرید بازنشستگان کشوری را تا جای ممکن افزایش دهیم.

افتخاری با بیان اینکه «در نخستین گام، تسهیلات خرید از فروشگاه‌های رفاه ارائه شد که «طرح یاری» نام گرفت» اظهار کرد: استقبال جامعه هدف از این طرح، موجب شد که طرح یاری را گسترش دهیم و بسته‌های رفاهی و معیشتی متنوعی را در چارچوب این طرح آماده کنیم.

وی افزود: اکنون که این نوشته را می‌خوانید، تعداد بسته‌های یاری به ۱۵ رسیده است که مهم‌ترین‌شان خرید محصولات و خدمات شرکت‌های پگاه، هتل‌های ایرانگردی و جهانگردی، بیمه ملت، کفش ملی و افق کورش به صورت تخفیفی یا تقسیطی (یا به هر دو شکل)؛ تسهیلات پنجاه میلیون تومانی خرید لوازم خانگی ایرانی؛ حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی فرزندان بازنشستگان؛ استفاده رایگان یا تخفیف‌دار از دوره‌های آموزش فنی و حرفه‌ای و استفاده از خدمات ویژه امداد خودرو ایران است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به اینکه برای تدارک این بسته‌ها، دو موضوع مهم به عنوان پیش‌شرط ارایه هر نوع خدمت مورد توجه و تأکید قرار گرفت که نخست، سهولت استفاده از خدمات و دوم، حفظ منزلت و کرامت بازنشستگان عزیز و خانواده‌های‌شان بوده است، نوشت: هم‌چنین، افزون بر استفاده از ظرفیت شرکت‌های وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری مانند صنایع شیر ایران(پگاه)، بیمه ملت و شرکت هتل‌های ایرانگردی و جهانگردی، مشارکت خوبی با طیف وسیعی از مجموعه‌های دولتی و خصوصی صورت گرفت. در بخش اخیر، اغلب تفاهم‌نامه‌های امضا شده، دو سال اعتبار دارند و قابل تمدید هستند.

افتخاری در ادامه به آخرین آمارهای استفاده بازنشستگان و وظیفه بگیران تحت پوشش این صندوق در ۲۰ماه اخیر اشاره کرده و آورده است: از اسفندماه ۹۸ تا پایان مردادماه امسال، مجموعا نزدیک به ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار بازنشسته از خدمات طرح یاری استفاده کرده‌اند که میانگین چهار بار استفاده به ازای هر بازنشسته را نشان می‌دهد. برآوردهای کارشناسان صندوق حاکی از آن است که بسته‌های طرح یاری می‌توانند سالانه ۱۹درصد به صورت غیرمستقیم، قدرت خرید بازنشستگان را افزایش دهند.

منبع: ایسنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بازنشستگان تامین اجتماعی صندوق بازنشستگی طرح یاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۷۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، دکتر روستا افزود: این مقدار مواد غذایی غیرقابل‌مصرف با تشدید نظارت‌های امسال توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهری و روستایی توقیف و جمع‌آوری‌شده بودند.

او گفت: این مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف پس از کشف و جمع‌آوری و طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای دادستانی و با حضور نمایندگان سازمان‌های ذی‌ربط امحا و معدوم شد.

روستا با اشاره به بازدیدهای مکرر توسط بازرسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، تصریح کرد: کار نظارت بر مراکز عرضه در طول سال همچنان بادقت لازم انجام می‌شود و از مردم نیز درخواست داریم هنگام خرید به شرایط بهداشتی مواد غذایی توجه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب هم چنین با اشاره به اجرای بازرسی‌های روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و خوراکی و غیره در سطح شهرستان، گفت: از عموم مردم خواهشمندیم مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر خریداری کرده و در هنگام خرید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و نیز پروانه ساخت، مواد تشکیل‌دهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید توجه کنند.

 

دیگر خبرها

  • قبل از خرید بهتر است تفاوت تسمه با ورق فولادی را بدانید!
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • قیمت قالب فلزی لبه ۵ با قیمت دلار بالا رفت؟!
  • چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟
  • خرید دستگاه تصفیه آب خانگی با خدمات طلایی شرکت آبگونه
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • خرید ترازو دیجیتال
  • تولید کننده جعبه هاردباکس عمده در تهران
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب