Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-03@08:47:22 GMT

حضور فیلم سینمایی «سامی» در جشنواره HOPE سوئد

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۰۸۵۱۱

حضور فیلم سینمایی «سامی» در جشنواره HOPE سوئد

منصور جهانی ـ فیلم سینمایی «سامی» به کارگردانی حبیب باوی ساجد و به تهیه‌کنندگی مقداد طُرفه، در بخش رقابتی «فیلم‌های بلند سینمایی» در نخستین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «امید» در شهر استکهلم در سوئد به نمایش در می‌آید.

فیلم سینمایی «سامی» به کارگردانی حبیب باوی ساجد و به تهیه‌کنندگی مقداد طُرفه، در دومین حضور پیاپی بین‌المللی خود به عنوان تنها نماینده سینمای ایران؛ در روز جمعه 19 شهریور ماه جاری (10 سپتامبر 2021) در بخش رقابتی «فیلم‌های بلند سینمایی» جشنواره بین‌المللی فیلم «امید» HOPE در شهر استکهلم در کشور سوئد در حوزه اتحادیه اروپا روی پرده می‌رود و برای تصاحب جایزه در بخش‌های مختلف از جمله؛ بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین فیلمنامه، بهترین بازیگر مرد و بهترین بازیگر زن این رویداد سینمایی با آثاری از کشورهای آمریکا، مراکش، مصر، بلژیک، هندوستان و قزاقستان به رقابت می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اعضای هیئت داوران بخش رقابتی «فیلم‌های بلند سینمایی» نخستین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «امید» عبارتند از: «الأمير أباظة» Alamir Abaza نویسنده و منتقد سینمایی ـ رئیس هیئت داوران از کشور مصر، «ميرای بانوسيان» Mireille Panossian بازیگر و تهیه‌کننده از کشور لبنان و «کیت شیری» Keith shiri کوریتور و برنامه‌ریز از کشور آمریکا.

جشنواره بین‌المللی فیلم «امید» با محوریت مسائل بشردوستانه و تمرکز بر فیلم‌هایی با موضوع زنان و کودکان، مسائل مربوط به پناهندگان، قربانیان جنگ و افرادی با نیازهای ویژه، از جمله؛ اختلالات روانی، ناهنجاری‌های مادرزادی و سایر معلولیت‌ها، مراقبت از سالمندان، برجسته‌کردن اشخاص با اراده و همچنین به شیوع ویروس کرونا و پاندمی Covid-19 و تأثیر روانی و فیزیکی آن بر جامعه و بشریت تمرکز دارد.



نخستین دوره این رویداد سینمایی در دو بخش رقابتی «فیلم‌های بلند سینمایی» و بخش رقابتی «فیلم‌های کوتاه» در روزهای 19 تا 22 شهریور ماه جاری (10 تا 13 سپتامبر 2021) در شهر استکهلم پایتخت کشور سوئد برگزار می‌شود.

فیلم سینمایی «سامی» پیش از این، در نخستین حضور جهانی خود به عنوان تنها نماینده سینمای ایران در بخش مسابقه اصلی شانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «کازان» Kazan در کشور روسیه پذیرفته شده است و برای تصاحب جایزه این دوره از جشنواره، به رقابت می‌پردازد که با شعار گفت‌وگوی تمدن‌ها از طریق فرهنگ گفت‌وگو با هدف تبادل تجربیات فرهنگی، هنری و سینمایی بین روسیه و کشورهای مختلف با نمایش آثار بلند سینمایی، فیلم‌های مستند و انیمیشنی از روزهای 14 تا 19 شهریور ماه (5 تا 10 سپتامبر 2021) در شهر کازان در کشور روسیه برگزار می‌شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: جشنواره بین المللی فیلم فیلم های بلند سینمایی فیلم سینمایی بخش رقابتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۸۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رامین حسین پور بهترین آهنگساز فستیوال لس‌آنجلس شد

به گزارش قدس آنلاین، رامین حسین پور نویسنده و کارگردان و کانسپچوال آرتیست و آهنگساز ویدئو آرت «صورتگر» برنده جایزه بهترین آهنگساز از فستیوال جهانی «LA Sun Film Festival» لس‌آنجلس آمریکا در ماه آوریل سال ۲۰۲۴ شد.

این جشنواره ۲۶ امین دوره خود را پشت سر گذاشت. هدف این جشنواره ارائه یک فرصت بین‌المللی به فیلمسازان مستقل و حمایت از آنها است.

ویدئو آرت «صورتگر» به نویسندگی، کارگردانی و آهنگسازی رامین حسین پور همچنین برنده بهترین انیمشین متحرک از فستیوال روسیه، بهترین مستند کوتاه و فیلم تلفیقی-تجربی از فستیوال نوجرسی آمریکا، بهترین فیلمنامه مستند از فستیوال تاتنهام، نشان افتخار بهترین کارگردانی لندن و بهترین ویدئوی تلفیقی جشنواره هنری برلین شد.
 ویدئو آرت «صورتگر» در فهرست IMDb جزو ۵۰ اثر برگزیده این سایت معتبر سینمایی در ژانر  بهترین مستند کوتاه در سال-۲۰۲۳ ۲۰۲۴ قرار گرفته است و رسانه های بین المللی، رامین حسین پور را به‌عنوان هنرمندی دارای چندین استعداد معرفی کرده‌اند.

«صورتگر» سال ۱۴۰۰ با مجوز دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ساخته شده و آهنگسازی، تنظیم، خوانندگی و نوازندگی گیتار الکتریک آن نیز برعهده رامین حسین‌پور بوده است.

رامین حسین‌پور دانش‌آموخته معماری، موسیقی و سینماست که در حوزه  معماری به‌عنوان طراح، مدرس،نویسنده و در حوزه موسیقی به عنوان شاعر، آهنگساز، تنظیم‌کننده و نوازنده شناخته می‌شود. وی همچنین در حوزه سینما نیز به عنوان نویسنده، کارگردان، تهیه‌کننده و همچنین کانسپتچوال آرتیست شناخته شده و تقدیر شده در مجله معتبر و بین المللی
«Euro Arthouse Cinema Day» آلمان است.

حسین‌پور سال ۹۴ با تلفیق هنر معماری، موسیقی و سینما ۲ اثر با نام‌های «غنیمت» و «اشتیاق» تولید کرد که در فستیوال‌های بین‌المللی به عنوان فینالیست حضور پیدا کرده‌اند.

دیگر عوامل ویدیوآرت «صورتگر» عبارتند از مدیر برنامه هنری: محمد نظری، تدوین: احسان واثقی، تیریدی آرتیست: حجت شعبانی، مدیر فیلمبرداری: علی احسانی، مجری دکوراسیون: مهدی حکمت، هلی‌شات: امید احمدزاده و رسول کیان‌پور، عکاس هنری: محمد حسامیان، بازیگران: فاضل مصلی‌نژاد و داود اسدالهی، اعضای تیم موسیقی: نیما نواپور، محمد نیک، مهرداد بلوچیان، فرشادعنایتی، انتشار بین المللی: دکتر بهروز طباطبائی  دکتر فرید رضائیان، مهندس مرجان فعال، انتشار داخلی: حمید نوریفام، مدیر روابط عمومی: نغمه دانش آشتیانی.

دیگر خبرها

  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • سوئد مجددا برای هتک حرمت قرآن کریم مجوز صادر کرد
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • رامین حسین‌پور بهترین آهنگساز یک فستیوال بین‌المللی شد
  • رامین حسین پور بهترین آهنگساز فستیوال لس‌آنجلس شد
  • انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • حضور تجار در «ایران اکسپو»بهترین پاسخ به ناامن جلوه دادن کشوربود
  • «تمساح خونی» با حضور جواد عزتی در مشهد اکران می‌شود
  • برترین‌های دومین جشنواره ملی و بین‌المللی عکاسی در سنندج معرفی شد