Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-30@12:25:30 GMT

رشد ۴۰ درصدی خسارت پرداختی بیمه

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۰۸۵۶۹

رشد ۴۰ درصدی خسارت پرداختی بیمه

ایران اکونومیست- بیمه مرکزی اعلام کرد: مبلغ خسارت پرداختی صنعت بیمه در چهار ماهه اول امسال ۱۴ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بود که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۰ درصد رشد داشت.

به گزارش  بیمه مرکزی، میزان حق بیمه تولیدی نیز در دوره مورد اشاره، ۳۱ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان بود که در مقایسه با چهار ماه ابتدای سال ۹۹ به میزان ۴۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷ درصد افزایش داشته است
همچنین حق بیمه تولیدی اکثر رشته های بیمه غیر از سه رشته بیمه بدنه اتومبیل، درمان و پول با ۳۷.۷، ۲۳.۴ و ۴۱ درصد رشد، بالاتر از رشد بازار بیمه با ۴۵.۹ تا ۱۹۲.۳ درصد بوده است، که در مجموع با سهم عمده ۷۵.۳ درصد از کل، رشد حق بیمه تولیدی بازار در حدود ۴۵.۷ درصد را رقم زده است.
براساس این گزارش، رشد حق بیمه تولیدی بازار در دوره های زمانی کمتر از ۹ ماهه با تغییرات زیادی همراه بوده و پس از آن، رشد بازار بیمه به میزان سالانه خود نزدیک خواهد شد.
در این بازه زمانی چهارماهه، نسبت خسارت بازار با ۱.۹ واحد کاهش در مقایسه با ۴ ماهه نخست سال گذشته به ۴۶.۶ درصد رسیده که در محاسبه این نسبت، مبالغ خسارت‌های معوق، ذخایر حق‌بیمه، کارمزد شبکه فروش و هزینه‌های اداری- عمومی شرکت های بیمه در نظر گرفته نمی‌شود.
با این وجود، بررسی آمار عملکرد شرکت ها و رشته های بیمه از حیث "نسبت خسارت" در این مدت چهار ماهه نمی تواند ارزیابی مطلوبی از عملکرد آنها را در دسترس قرار داده و دستاوردهای واقعی آنها را نشان بدهد.
بر اساس این گزارش، رشته‌ های کشتی با ۷۳۴ درصد، درمان با ۹۵.۴ درصد و بدنه اتومبیل با ۵۶.۹ درصد نسبت خسارتی بالاتر از بازار را به خود اختصاص داده اند.
سهم بخش غیردولتی از حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی صنعت بیمه، به ترتیب حدود ۶۹ و ۷۵ درصد بوده است.
این گزارش می افزاید سهم سه رشته بیمه شخص ثالث و مازاد، درمان و زندگی به ترتیب ۳۵.۶، ۱۷.۹ و ۱۵.۸ درصد از پرتفوی حق بیمه تولیدی در بازار به شمار می رود که البته سهم شرکت ها و رشته های بیمه در دوره های زمانی کمتر از یک سال معمولاً با تغییرات زیادی همراه است.
در این مدت حدود ۲۰.۷ میلیون بیمه‌نامه صادر و ۱۵.۲ میلیون فقره خسارت پرداخت شده است و تعداد بیمه نامه‌های صادره و تعداد موارد خسارت پرداختی نسبت به چهار ماهه اول سال قبل، به ترتیب ۴.۷ و ۱۹.۹ درصد رشد داشته است.
بر اساس همین گزارش، رشد ۴.۷ درصدی تعداد بیمه نامه صادره به واسطه رشد این تعداد در اکثر رشته‌های بیمه بین ۴.۲ تا ۲۰۰ درصد بوده که در مجموع با سهم ۳۳.۷در بازار بیمه با کاهش در تعداد بیمه نامه های صادره رو به رو شده اند.
گزارش چهارماه نخست سال جاری بر این نکته تاکید دارد که عملکرد صنعت بیمه در رشته های زندگی، آتش سوزی، بدنه اتومبیل، حوادث و حوادث راننده در رشد تعداد بیمه نامه های بازار به طور ویژه تاثیر بیشتری دارد به نحوی که تعداد بیمه نامه های صادره آنها در مجموع با ۶۰.۹ درصد سهم از کل، در مقایسه با چهار ماهه نخست سال گذشته به ترتیب ۱۸، ۲۰.۸، ۴.۲، ۶.۶ و ۰.۹ درصد رشد داشته است.
برابر اعلام بیمه مرکزی رشد ۱۹.۹ درصدی تعداد موارد خسارت پرداختی بازار، بیشتر به دلیل رشد ۲۱.۲ درصدی این تعداد در بیمه درمان با سهم عمده ۹۴.۱ درصد از تعداد خسارت های پرداختی بازار بیمه بوده است.

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تعداد بیمه نامه حق بیمه تولیدی خسارت پرداختی رشته های بیمه بازار بیمه چهار ماهه درصد رشد ۹ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۸۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد

مهدی قمصریان در یاسوج افزود: در اغلب این حوادث، مقصر‌ها فاقد بیمه شخص ثالث بودند.

وی اضافه کرد: امسال پنجمین سالگرد تصویب قانون اجباری بیمه شخص ثالث است که بر این اساس دارندگان وسایل نقلیه موتوری موظف به داشتن بیمه شخص ثالث هستند.

قمصریان ادامه داد: برطبق این قانون ارائه هر گونه خدمت به وسایل نقلیه موتوری اعم از پلاک گذاری و کارت سوخت و سند مبتنی بر داشتن بیمه است.

مدیرعامل صندوق تامیین خسارت‌های بدنی کشور گفت: در کشور هم اکنون ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزاروسیله نقلیه موتورسیکلت وجود دارد که از این تعداد ۱۰ میلیون فاقد بیمه شخص ثالث هستند.

وی همچنین افزود: هم اکنون ۲۶ میلیون و ۵۰۰ هزار خودرو در کشور وجود دارد که از این تعداد دو میلیلون خودرو فاقد بیمه شخص ثالث هستند که پلیس موظف است این وسایل را متوقف کند.

باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • رشد ۸ درصدی تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد
  • شکارچیان غیر مجاز ۱۱ میلیارد ریال به محیط زیست درگز خسارت زدند
  • تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان