Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-27@09:10:05 GMT

الزام ثبت تولیدات دارویی در سامانه «تیتک»

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۰۸۶۲۲

الزام ثبت تولیدات دارویی در سامانه «تیتک»

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تاکید کرد: تا آذر ماه باید همه شرکت‌ها در حوزه توزیع و تأمین دارو اطلاعات مربوطه را در سامانه تیتک که مربوط به اصالت دارو است ثبت کنند.

به گزارش مشرق، حمیدرضا دهقانی‌نیا، سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در شبکه خبر با اشاره قانون الزام ثبت اطلاعات دارویی در سامانه تی‌تک، اظهار داشت:‌ فروردین ۹۸ این قانون ابلاغ شد و علیرغم قانونی بودن آن هنوز به صورت کامل اجرا نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: زنجیره توزیع دارو از کجا نشت می‌کند؟

وی با اشاره به سیر اجرای این قانون، خاطرنشان کرد:‌ در سال ۹۸ نیز مجدداً قانون یاد شده و غیرقانونی بودن عرضه خارج از ثبت در سامانه تی‌تک ابلاغ شد؛ اما نمی‌دانیم چرا اجرایی نشده است؛ ضمن اینکه در بودجه سال جاری نیز این قانون ابلاغ و بر آن تأکید شده؛ به طوری که در آن گفته شده شرکت‌های تأمین و تولید دارو باید تا پایان مهر اطلاعات خود را در سامانه تی‌تک ثبت کنند و بعد از آن هرگونه پرداخت‌ها در این سامانه انجام شود.

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تأکید کرد: باید داروهای تولید داخل و وارداتی در سامانه تی‌تک ثبت شود، اما از سال ۹۲ تا کنون این کار به طور کامل اجرا نشده است؛ این تکالیف ابلاغی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از سال ۹۲ مشخص شده اما منتج به نتیجه معلومی نشده که امیدواریم با حضور وزیر جدید بهداشت این مشکلات حل شود.

دهقانی‌نیا با انتقاد از عدم همکاری لازم سازمان غذا و دارو در اجرای این قانون، یادآور شد: معاون غذا و دارو وزارت بهداشت در بسیاری از جلسات شرکت نمی‌کند؛البته بیمه‌های پایه مانند تأمین اجتماعی و سلامت کار خود را انجام داده‌اند اما بیمه بانک‌ها و شرکت نفت این موضوع را اجرا نکرده و تا پایان آذر ماه مهلت انجام این کار وجود دارد.

وی گفت:ما در حوزه بیماران سرپایی، بستری و معاونت بهداشت با سازمان غذا و دارو همکاری داریم , منوط کردن سایر بیمه‌ها به موضوع اصالت دارو در این سامانه باید تکمیل شود، اما متأسفانه در بخش بستری در پاسکاری بین معاونت فناوری و معاونت درمان وزارت بهداشت قرار داریم.

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تأکید کرد:‌ تا آذر ماه باید همه شرکت‌ها در حوزه توزیع و تأمین دارو اطلاعات مربوطه را در سامانه تیتک که مربوط به اصالت دارو است ثبت کنند؛چرا که در صورت ثبت می‌توان اگر در این زنجیره دارویی خارج از شبکه توزیع شد متوجه آن شده و بتوانیم مسیر آن را تشخیص و آن را برگردانیم.

دهقانی‌نیا با بیان اینکه امیدواریم سامانه تیتک کامل شده و اطلاعات ۵۳ مرکز بیمارستانی نیز با آن هماهنگ شود، ابراز داشت: اکنون زیرساخت‌های لازم ایجاد شده اما یک اراده قوی می‌خواهد تا آن را اجرا کند.

وی با بیان اینکه واکسن کرونا نیز باید در سامانه تیتک ثبت شود، افزود: این در حالی است که دوستان ما ثبت و اطلاعات واکسن را یکی در نظر گرفته‌اند اما اکنون ابتدا واکسن تزریق می‌شود و بعد از آن اطلاعات مربوط ثبت می‌شود؛ در حالی که ممکن است فردی در جای دیگری واکسن را تزریق کرده باشد اما مراجعه کند در شرایطی که اطلاعات آن در سامانه تی‌تک ثبت نشده است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان قاچاق کالا ارز دارو سامانه تیتک سلامت وزارت بهداشت ویروس کرونا شرکت نفت سامانه تی تک سازمان غذا و دارو معاونت بهداشت سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز سامانه تی تک سامانه تیتک تک ثبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۸۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات خرید تضمینی گندم در ۵ استان کشور

    به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ طا‌ها دلداده با اعلام خبر بارگذاری اطلاعات عملیات خرید تضمینی گندم در سامانه جامع اطلاعات این شرکت گفت: این اطلاعات توسط کاربران به صورت آنلاین قابل مشاهده و رصد است. دلداده با بیان اینکه در حال حاضر عملیات خرید تضمینی گندم در استان‌های کرمان، خوزستان، فارس، هرمزگان و سیستان و بلوچستان آغاز شده است، افزود: مدیران کل غله استان‌های مذکور برای راه‌اندازی و بارگذاری اطلاعات خرید در سامانه جامع فناوری، همکاری خوبی با این اداره کل و اداره کل خرید داخلی داشته‌اند.   وی با اشاره به اینکه برای راه‌اندازی سامانه مذکور در معاونت برنامه‌ریزی شرکت بازرگانی دولتی ایران، کار کارشناسی و تلاش‌های بسیاری انجام شده است تا مأموریت تحویل گندم از کشاورزان گندمکار به خوبی به پیش برود، اظهار کرد: درج و بارگذاری اطلاعات خرید تضمینی در این سامانه، فرآیند تحویل گندم و پرداخت پول گندم را تسهیل کرده و با رصد آنلاین داده‌های خرید تضمینی گندم، می‌توان برای برنامه‌ریزی این عملیات بزرگ بازرگانی کشور از آن اطلاعات استفاده کرد.   مدیرکل فناوری اطلاعات شرکت بازرگانی دولتی ایران خاطرنشان کرد: این سامانه به کاربران اجازه می‌دهد تا میزان خرید تضمینی گندم و پرداخت میزان پول آن را به تفکیک استان، شهرستان و مرکز خرید به صورت آنلاین مشاهده کرده و از کم و کیف آن مطلع شوند.

دیگر خبرها

  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم
  • آغاز عملیات خرید تضمینی گندم در ۵ استان کشور
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • انتشار آگهی در سکوهای اینترنتی به شرط ثبت‌نام در سامانه املاک و اسکان
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • (ویدیو) علت تأخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی
  • متفورمین و سرماخوردگی بزرگسالان پرمصرف‌ترین داروهای کشور