Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@16:25:31 GMT

داوری اولیه قصه‌های ۹۰ ثانیه‌ای جشنواره «قصه‌گویی»

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۰۹۳۴۲

داوری اولیه قصه‌های ۹۰ ثانیه‌ای جشنواره «قصه‌گویی»

مسئول کمیته‌ قصه‌های ۹۰ ثانیه‌ای از پایش اولیه آثار ارسال‌شده به دبیرخانه بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، صادق کیانی‌مقدم با بیان این مطلب گفت: ۳۴۴۰ قصه ۹۰ ثانیه‌ای با حضور ۱۰ داور از ۹ استان کشور بازبینی اولیه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

که  از میان این آثار، ۱۳۲۱ قصه به مرحله نیمه‌نهایی رسید که این قصه‌ها از سوی سه نفر از داوران به صورت متمرکز و حضوری قضاوت می‌شود. در ادامه تعدادی از این آثار انتخاب شده و به مرحله نهایی داوری می‌رود که هم‌زمان با آیین پایانی جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در شب یلدا نفرات برگزیده اعلام خواهند شد.

کیانی‌مقدم افزود: تلاش شده مرحله‌ پایش با حضور کارشناسان و قصه‌گویانی که سابقه‌ حضور در جشنواره‌های مختلف ملی و بین‌المللی قصه‌گویی دارند، انجام شود. هیئت انتخاب اولیه علاوه بر کارشناس بودن، از قصه‌گویان برتر در دوره‌های گذشته تشکیل شده است.

مسئول کمیته قصه‌های ۹۰ ثانیه‌ای بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی با بیان این‌که در حال حاضر کشور درگیر بیماری کرونا و محدودیت‌های خاصی است، گفت: پیش‌بینی می‌شد این بخش خیلی مورد استقبال قرار نگیرد اما با وجود همه این مشکلات و شرایط کنونی، استقبال قابل توجهی نسبت به این بخش صورت گرفته است.  ۳۱ استان کشور در بخش قصه‌های ۹۰ ثانیه‌ای با موضوع قصه‌ی زندگی من، من و کرونا، شهدای هسته‌ای، مدافع حرم و رشادت و ایثارگری رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و بخش آزاد شرکت‌کننده داشته و از این بین استان‌های خراسان رضوی، گیلان و گلستان بیشترین آثار را به خود اختصاص داده‌اند.  


در پایان کیانی‌مقدم خاطرنشان کرد: تلاش می‌شود تا مرحله دوم انتخاب آثار در نیمه دوم شهریور انجام شود.

 مرحله پایانی بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری به دبیری محمد گودرزی‌دهریزی هم‌زمان با شب یلدای ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشنواره قصه گویی جشنواره بین المللی قصه گویی قصه های ۹۰ ثانیه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۹۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ­حوریه محمدی در برنامه زنده سلام خبرنگار افزود: امروز به مناسبت روز استاد و گرامیداشت مقام شامخ اساتید و تجلیل از اساتید نمونه دانشگاه‌های علوم پزشکی مراسم برگزار می‌شود، و علاوه بر هفدهمین جشنواره شهید مطهری، جشنواره بیست و پنجمین همایش آموزش پزشکی و ششمین جشنواره ایده‌های نوآورانه دانشجویی­ در روزهای­ دوازدهم و سیزدهم اردیبهشت در سالن همایش‌های رازی برگزار می‌شود. وی ادامه داد:­ تقدیر از اساتید نمونه براساس شاخص‌های­ ارزیابی و فرایند‌های دانش‌پژوهی­ به همت اساتید و مدیران حوزه آموزش طرح‌های خلاق و نوآورانه در زمینه آموزش اجرا می‌شود که اینها وارد یک مرحله دانشگاهی را می‌گذرانند، داوری می‌شوند و به دبیرخانه کشوری می‌آیند. محمدی اظهار کرد: داوری در حوزه های­مدیریت کلاس و بحث یاددهی، یادگیری الکترونیک، محصولات آموزشی، برنامه‌ریزی درسی­ و مدیریت آموزشیدر شش مرحله داوری در دبیرخانه­ به صورت حضوری و بعضی از مراحل به صورت مجازی با حضور خبرگان و­ اساتید صاحب‌نظر­ انجام می‌شود. دبیر هفدهمین دوره جشنواره کشوری شهید مطهری افزود:­امسال ۱۹۶ فرایند از دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور به دبیرخانه ارسال شد که بعد از داوری‌هایی که انجام شد از ۲۰ فرایند امروز تقدیر می‌شود. محمدی گفت: فرایند‌های دانش‌پژوهی فرایند‌هایی هستند که براساس اصول علمی و مبتنی بر شواهد علمی در دانشگاه‌ها اجرا می‌شوند که هم ارتقاء کیفیت آموزش را داشته باشیم، افزایش بهره‌وری را داشته باشیم و ایجاد انگیزه کند. وی ادامه داد: امسال تلاش کردیم­ داوری‌ها را کیفی‌تر کنیم­ ­و­ ­معیارهایمان را عملیاتی‌تر در نظر بگیریم و می‌خواهیم که واقعاً این فرایند‌هایی که اجرا شده تداوم داشته باشد در دانشگاه‌ها که بتوانیم ارتقاء کیفیت آموزش را داشته باشیم. محمدی بیان کرد: امسال به مناسبت بیست و پنجمین همایش ۲۵ سوال کلیدی­ در مراسم افتتاحیه به اعضای حاضر در صحنه و مسئولان فرهنگ‌های تخصصی‌مان مطرح می‌شود تا عصر پاسخ‌های عملیاتی و کاربردی دریافت شود. وی افزود: در کنار این رویداد‌ها رویداد دانشجویی را هم داریم، ­ دانشجویان­ یک رویداد جانبی دو روزه را دارند که خودشان مدیریت می‌کنند و کارگاه و سمپوزیوم‌ها و نشست‌ها و ایده‌هایی که دارند می‌آورند و این رابطه دو طرفه شکل می‌گیرد که هم دانشجویان مشکلات و مسائلی که ممکن است اساتید با آنها در ارتباط باشند و درک کنند و هم اساتید ببینند که دانشجویان چه نیاز‌هایی دارند.

دیگر خبرها

  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • راهیابی ۲۵ گروه سرود فجر به مرحله نهایی
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • انتشار فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه
  • کارشناسان داوری علیه تصمیم جنجالی در انزلی
  • استعدادیابی آینده سازان فوتبال در استان یزد
  • از قرقیزستان تا رومانی: قهرمانی که داور شد!