Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@01:12:48 GMT

چرا سرمایه گذاری در صنعت غذا مزایای زیادی دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۱۰۱۷۰

چرا سرمایه گذاری در صنعت غذا مزایای زیادی دارد؟

بدون‌شک صنعت غذا یکی از بهترین گزینه‌ها برای عملیات فرانچایز و اعطای نمایندگی است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام رستوران ارکیده، زمانی که به فرانچایز فکر می‌کنیم، کسب‌وکارهایی مانند رستوران، کافه‌ها و کیترینگ، حالا فروشگاه‌های آنلاین غذا اولین مواردی هستند که به ذهن ما می‌رسند. موفقیت برندهای بزرگی مانند مک‌دونالدز، برگر کینگ و استارباکس اتفاقی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بلکه این تناسب استراتژی فرانچایز است که این نام‌ها را به بازیگران اصلی حوزه غذا و رستوران تبدیل کرده است. اما این موفقیت چگونه به‌دست آمده است؟
 در این مقاله قصد داریم با مثال از یک برند موفق ایرانی، یعنی مجموعه رستوران‌های ارکیده درباره دلایلی صحبت کنیم که فرانچایز را به یکی از اثربخش‌ترین روش‌های توسعه صنعت غذا تبدیل کرده است. پس با ما همراه باشید. 

۱.غذا همیشه دوست‌داشتنی است! 

پختن غذا و صرف آن یکی از نیازهای اساسی ما انسان‌هاست. غذا، مفهومی است که تقریبا بیشتر مردم دنیا آن را دوست دارند و زندگی بدون آن برایشان قابل‌تصور نیست. غذاخوردن نه تنها نیاز جسمانی ما را رفع می‌کند که دلیلی برای دیدار عزیزان و دور هم جمع‌شدن‌های خانوادگی و دوستانه است. ما معمولا پس از صرف غذا با کسانی که دوستشان داریم احساس خوشحالی بیشتری می‌کنیم و انرژی بیشتری برای ادامه روزمان پیدا می‌کنیم. بله، غذا یک ضرورت است، یک ضرورت دوست‌داشتنی. 

برای ما ایرانیان، غذاهای ایرانی از گذشته محبوب بوده‌اند. ما ایرانی‌ها معمولا ذائقه سخت‌پسندی داریم و هر ماده اولیه، طعم و پختی را نمی‌پسندیم. این نکته‌ای است که رستوران ارکیده آن را به‌خوبی درک کرده است. این رستوران که سال‌هاست در حوزه غذا فعالیت می‌کند قبل از هر چیز عشق را چاشنی پخت غذاهایش می‌کند. ارکیده در حال حاضر هفت شعبه در تهران، البرز و مازندران دارد که در قالب سیستم فرانچایز فعالیت می‌کنند. 
یک از دلایلی که فرانچایز را به یک روش اثربخش برای توسعه رستوران تبدیل می‌کند این است که معمولا افراد به مکان‌هایی که از آن خاطرات خوشی دارند بازمی‌گردند یا دوست دارند همان تجربه را در مکانی دیگر تکرار کنند. ارکیده با هوشمندی و شناخت درست مخاطب خود، استراتژی فرانچایز را برای رساندن خدماتش به همه ایرانیان برگزیده است. 

۲.غذا، راهی برای درآمدزایی و کارآفرینی است!

علاقه به غذا و انتخاب درست یک برند برای سرمایه‌گذاری و گرفتن فرانچایز معمولا به خلق درآمد، سودآوری و اشتغال منجر می‌شود. این تنها یک حدس یا فرضیه نیست، بلکه واقعیتی است که آمارها آن را بیان می‌کنند. 
درآمد جهانی صنعت غذا در سال ۲۰۲۰ نسبت به سال قبل خود یعنی ۲۰۱۹ نزدیک به ۳ درصد رشد داشته است و انتظار می‌رود با پایان پاندمی کرونا این رشد به سالانه ۷ درصد هم برسد. تحولات جهانی و نیاز مردم به استفاده از برندهای شناخته‌شده هم روش فرانچایز را به یکی از بهترین و مطمئن‌ترین روش‌های رشد کسب‌وکار برای آینده نزدیک تبدیل کرده است. گرچه زمانی که از یک برند فرانچایز می‌گیرید باید هزینه‌هایی برای حق امتیاز و هزینه‌های عملیاتی مدیریت رستوران بپردازید ولی آن‌چه در نتیجه به دست می‌آورید بسیار فراتر است. 
رستوران ارکیده برای درآمدزایی شعبات خود برنامه مدون و فکرشده‌ای تنظیم کرده است. در مذاکرات اولیه برای دریافت نمایندگی از این رستوران تمامی سوالات فرانچایزدهنده و فرانچایزگیرنده مطرح و پاسخ داده می‌شود و پس از موافقت و عقد قرارداد از طریق آموزش، نظارت و همراهی مستمر زمینه لازم برای درآمدزایی شعبه‌های جدید فراهم می‌شود.
اشتغال یکی دیگر از نتایج مثبت فرانچایز است. فرصتی بی‌نظیر برای افراد با تخصص‌های مختلف در حوزه رستوران پیشرفت کنند. از مدیریت رستوران گرفته تا آشپزی و خدمت‌رسانی مستقیم به مشتریان همه و همه تخصص‌هایی است که در مدل فرانچایز ارکیده امکان تجربه آن‌ها وجود دارد. 

۳. فرانچایز غذا، مناسب برای کسب‌وکارهای خانوادگی

اگر به فکر راه‌اندازی کسب‌وکاری به همراه اعضای خانواده‌تان هستید، خرید فرانچایز یک رستوران می‌تواند گزینه برنده‌ای باشد. تاسیس رستوران نیاز به اشخاص با توانایی‌های مختلفی دارد. پرسنل آشپزخانه، مدیریت، مسئولین کانتر و پاسخ‌گویی به مشتریان تنها بخشی از تخصص‌های موردنیاز یک رستوران هستند. کارکردن به همراه اعضای خانواده به شما این امکان را می‌دهد که اطمینان بیشتری به همکاران خود داشته باشید و بتوانید به‌خوبی وظایف را تقسیم کرده و تعارض‌های احتمالی را با گفتگو حل کنید. در زمان بازنشستگی هم فرزندان شما، جانشین و ادامه‌دهنده راه شما خواهند بود. 
آن‌چه در ارتباط با تجربه رستوران ارکیده حائز اهمیت است این است که این رستوران خود یک کسب‌وکار خانوادگی است. بیش از ۶۰ سال پیش، حاج علی اژدری ممقانی، پدر مدیرعامل فعلی این برند، رستوران ارکیده را در جاده چالوس تاسیس کرد. برندی که تا امروز خوش‌نامی و کیفیت خود را حفظ کرده است. راز این ماندگاری را می‌توان در همکاری نزدیک اعضای خانواده اژدری و هم‌سویی آن‌ها برای تحقق اهداف برند ارکیده جستجو کرد. روحیه همکاری و حل مسئله مدیران این رستوران باعث شده است که سرمایه‌های انسانی امروز این برند نیز خود را مانند یک خانواده احساس کنند و این همان چیزی است که یک کسب‌وکار متکی بر فرانچایز برای موفقیت به آن نیاز دارد. 

به این ترتیب صنعت غذا، فارغ از جذابیت ذاتی خود می‌تواند بستری عالی برای رشد و مانایی کسب‌وکارهای خانوادگی باشد. البته این نکته را در نظر داشته باشید که برای استفاده از فرانچایز ارکیده الزاما نیازی به راه‌اندازی یک رستوران به همراه اعضای خانواده ندارید، بلکه کافیست تفکر خانواده‌بودن و همکاری را چاشنی کارتان کنید. 
اگر تمایل دارید با رستوران ارکیده در قالب فرانچایز همکاری کنید می‌توانید فرم درخواست نمایندگی رستوران ارکیده را پر کنید. 
همچنین می توانید با شماره ۰۹۱۲۳۳۳۵۹۰۰ (مدیر فرانچایز مجموعه رستوران های ارکیده ) تماس بگیرید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رستوران ارکیده كسب و كار درآمدزایی و کارآفرینی رستوران ارکیده اعضای خانواده صنعت غذا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۰۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال را تشریح کرد و گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی مصمم به تحقق جهش تولید در صنعت است.

به گزارش خبرنگار شانا، مرتضی شاهمیرزایی شب گذشته (یکشنبه، نهم اردیبهشت‌) در برنامه «صف اول» شبکه خبر در زمینه تحقق شعار سال در صنعت پتروشیمی بیان کرد: جهش تولید متفاوت با افزایش تولید است. تلاش می‌شود ظرفیت ۹۳ میلیون تنی کنونی صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از ۱۰۰ میلیون تن عبور کند.

وی افزود: جلب مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی با بهبود فضای کسب‌وکار و بازار سرمایه و به‌کارگیری صندوق‌های اعتباری که مراحل اولیه آن از سوی بعضی هلدینگ‌ها در حال انجام است، از راهکارهای تحقق شعار سال در صنعت پتروشیمی است.

معاون وزیر نفت با اشاره به عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی به‌منظور رفع چالش سرمایه در گردش واحدهای تکمیلی گفت: این راهکار سبب رونق کسب‌وکار در جامعه می‌شود. پارسال ۸۰ هزار میلیارد تومان از سوی مجتمع‌های پتروشیمی به صنایع تکمیلی، همسو با سیاست دولت سیزدهم، عرضه اعتباری شد. امسال نیز این راهکار استمرار دارد تا جهش تولید و رشد اقتصادی برای کشور محقق شود.

شاهمیرزایی با تأکید بر اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی مصمم به تحقق جهش تولید در صنعت است، ادامه داد: تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام صنعت پتروشیمی از راهبردهای تحقق شعار سال است و چند طرح پتروشیمی نیز امسال به بهره‌برداری می‌رسند که گام بلندی در جهش تولید است.

وی تأمین خوراک پایدار خوراک مجتمع‌های پتروشیمی را از عوامل مهم در تحقق جهش تولید دانست و تصریح کرد: حمایت از ساخت داخل و دانش‌بنیان‌ها از سیاست‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی است که این مهم نیز سبب رشد تولید و اشتغال‌زایی در کشور می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی به سرمایه‌گذاری‌های صنعت پتروشیمی برای جمع‌آوری گازهای همراه اشاره کرد و افزود: همه مشعل‌های شرق کارون، امسال و سال آینده از سوی پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس و بخشی از مشعل‌های غرب کارون از سوی پالایشگاه هویزه خلیج‌فارس جمع‌آوری، و بخش اعظم آن به خوراک پتروشیمی‌ها تبدیل می‌شود.

شاهمیرزایی با بیان اینکه هم‌اکنون نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است و حداکثر تا سه سال آینده همه مشعل‌های این صنعت خاموش می‌شود، تصریح کرد: البته روشن‌بودن مشعل‌ها در مجتمع‌های تولیدی، برای اطمینان و شرایط اضطراری، در حد شعله بسیار کم لازم است.

وی درباره قطب‌های جدید پتروشیمی در کشور گفت: سومین قطب صنعت پتروشیمی در مکران با شتاب در حال پیشرفت است. در حال برنامه‌ریزی برای قطب جاسک هستیم و حدود ۲۲ طرح پتروشیمی همسو با تکمیل زنجیره ارزش در منطقه پارسیان تعریف شده است.

معاون وزیر نفت ادامه داد: احداث ۲ پتروشیمی در قطب لامرد در حال سرمایه‌گذاری است، ضمن اینکه طرح‌هایی نیز در قطب‌های عسلویه و ماهشهر نیز در حال اجراست.

شاهمیرزایی، به نقش مهم کاتالیست در صنعت پتروشیمی اشاره و بیان کرد: ۹۷درصد کاتالیست‌های صنعت پتروشیمی از لحاظ وزنی بومی‌سازی شده‌اند و دانش‌ فنی بقیه نیز تا پایان دولت کسب می‌شود.

دیگر خبرها

  • دلیل اعتراض طلافروشان چیست؟
  • مزایای فوق‌العادۀ باغبانی «بدون شخم»؛ بیل را کنار بگذارید!
  • بهترین ورزش برای تقویت قوای جنسی چیست؟
  • توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری توسط پتروشیمی‌ها
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد