Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

حسن روشن در مورد صحبت های روز گذشته فرهاد مجیدی و انتقاد او از برخی مسائل اظهار داشت:

سال‌ها است که باشگاه استقلال مشکل مدیریت دارد و هنوز هم درست نشده است. اسپانسر و مسائلی از این دست به طور مستقیم به مربی ربط ندارد ولی وقتی تحت فشار قرار می‌گیرد این حرف‌ها را مطرح می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن روشن در مورد گلایه سرمربی استقلال از اسپانسر عنوان کرد:

فرهاد در مورد مدیریت حق دارد اما اسپانسر به طور مستقیم به او مربوط نیست. او باید کار خودش را بکند. اگر شرایط خوب نیست نباید کار کند. اگر می‌خواهد خودش اداره کند، خودش باشگاه، مربی، مدیرعامل، رئیس هیات مدیره و همه کاره می‌شود. ولی سرمربی باید تمرکزش را برای کارهای خودش بگذارد نه اینکه دنبال این و آن باشد. الان اگر شرایط مناسب نیست بهترین زمان است که تیم را رها کند وگرنه به مشکل می‌خورد.

حسن روشن در خصوص اینکه مجیدی اعلام کرد مدیریت خواست از اسپانسر دلجویی کنم تا کمک کنند و من هم در مورد اسپانسر مثبت صحبت کردم اما اتفاقی نیفتاد، گفت:

همه این موارد در نهایت به مدیریت می‌رسد. وقتی مدیریت نمی فهمد، کاربلد نیست و کمیته ندارد اینطور می‌شود. خود مدیریت می‌نویسد و می‌گوید شما برو شما بیا. باید در یک باشگاه کمیته‌های مختلفی برای رسیدگی به کارها تشکیل شوند.

حسن روشن افزود:

وقتی دعوایی پیش می‌آید به کمیته فنی یا مالی مربوط نمی شود، به کمیته حقوقی مربوط است. رفت و آمد بازیکن و مربی به کمیته فنی مربوط است. مسائل مالی به کمیته مالی مربوط است. وضعیت جسمانی بازیکنان هم به کمیته پزشکی مربوط می‌شود. چون هیچ کدام از این کمیته ها وجود ندارد یک نفر نشسته در باشگاه به این و آن نامه می‌دهد. به این می‌گوید خوب است و به آن می‌گوید بد است. این که باشگاه نمی‌شود.

گلزن سال‌های دور استقلال در مورد اینکه فرهاد مجیدی خودش عنوان می‌کند که نباید در این مسائل وارد شود، اظهار داشت:

اگر نباید، پس انجام ندهد. این درست است که مدیریت خراب است و خیلی مشکل دارد.

حسن روشن در مورد اینکه مجیدی گفته بود برخی بازیکنان مانند فرشید اسماعیلی در لیست او نیستند اما شب گذشته اعلام کرد امیدوار است با این بازیکنان تعامل و قراردادشان تمدید شود، گفت:

حرف‌های ضدونقیضش به خودش مربوط است. اطراف فرهاد خالی است و کسی را برای مشورت ندارد. آدمی که این شرایط را دارد یک روز یک حرف می‌زند و روز دیگر حرف دیگری می‌زند. امیدوارم هواداران که تا به حال بسیار اذیت شده‌اند از این به بعد اذیت نشوند. فرهاد شفاف اعلام کند که این مشکلات و کمبودها را داریم و من هم نمی‌مانم یا می‌مانم. نصف این تیم زیادی است. اینکه می‌گوید فلانی نباشد و حالا می‌گوید باشد ناشی از مسائل داخلی است که به هم مربوط هستند.

حسن روشن پیشکسوت استقلال در خصوص اینکه بر اساس صحبت‌های مجیدی به جای قرارداد، نامه پیشنهاد برای شیمبا ارسال شده، اظهار داشت:

وقتی مدیریت خراب است همین می‌شود. مربی هرکه را می‌خواهد باید به کمیته فنی که نداریم بگوید. بعد از آن کمیته فنی و کمیته پزشکی با هم مشورت کنند. اگر می‌تواند با این مدیریت کار کند که ادامه بدهد. اگر نمی‌تواند به مردم اطلاع بدهد و کناره گیری کند. او باید هوادار را به طور کامل در جریان بگذارد. نمی‌شود که این همه مشکلات باشد و سرمربی تیم قبول کند کار کند. نمی‌شود همه چیز را با هم بخواهد. اگر شرایط خوب است به کارش ادامه بدهد. اگر خوب نیست به هواداران بگوید که نمی‌شود کار کرد و خداحافظ شما.

وی در مورد اینکه مجیدی در انتظار پول قائدی برای خرید بازیکن خارجی خوب بوده اما این اتفاق عملی نشد، گفت:

کار را رها کند. به نظرم اگر این همه مشکلات و دروغ وجود دارد که پول این و آن را ندادند و اذیت می‌کنند، بگوید من این تیم را دوست دارم ولی نمی توانم کار کنم. سرمربی باید مشاور داشته باشد تا وقتی مشکلاتی پیش می‌آید احساسی صحبت نکند و احساسی تصمیم نگیرد. هنگام خوشحالی یا ناراحتی نباید تصمیم بگیرد.

حسن روشن در خصوص حضور مستقیم و پررنگ سرمربی در نقل و انتقالات و تشکر بازیکنان پس از عقد قرارداد از برادران مجیدی، عنوان کرد:

این هم ناشی ازمشکلات مدیریتی است. بحث فرهاد و فرزاد نیست. زرینچه را سرپرست می‌کنند و بعد می‌خواهند سرش را ببرند. خداراشکر این پسر خوب رفت. وقتی او می‌رود معلوم است مدیریت اصلا خوب نیست.

وی افزود:

بازیکن هم که می‌آید نباید مجیز کسی را بگوید. بازیکن برای باشگاه است. وقتی می آید و خوشحال است باید از باشگاه تشکر کند اما همه چیز قاطی شده است. همه امیدوارند امسال تیم فرهاد قهرمان شود. اگر این اتفاق نیفتد می‌گوید من گفته بودم مدیریت مشکل دارد. الان مدیریت چه خوب چه بد، اگر می‌شود که به کارشان ادامه بدهند. اگر بخواهند با هم کار کنند نمی‌شود وسط کار بگوید دیدید من گفتم؟! اگر خوب است یا علی مدد کار کنید. اگر خوب نیست ول کند و برود.

حسن روشن در مورد اینکه آینده استقلال را با این شرایط چطور می‌بیند، گفت:

صفر! هرجایی مدیریت خراب باشد آینده ندارد. این مسائل روی بازی با الهلال صددرصد تاثیر می‌گذارد. اگر ببرند می‌گوید من کردم اگر ببازند می‌گوید مدیریت بد بود. الان باید تکلیف هوادار را روشن کند. فوتبال قابل پیش بینی نیست اما با این شرایطی که فرهاد تعریف می‌کند این‌ها را می‌خواند که اگر مقابل الهلال شکست خوردند بگوید من گفتم مدیریت بد است.

وی تصریح کرد:

فرهاد نباید اذیت شود و باید فقط به داخل زمین فکر کند. الان تیم ملی را ببینید. این تیم را کریم باقری و وحید هاشمیان نگه داشته اند. ۵-۴ بازیکن اصلا به درد تیم ملی نمی خورند اما آرامش کلی درون تیم وجود دارد. تیم وارد زمین می‌شود و اگر بازیکنان اشتباه هم کنند مثل بازی با سوریه اما بالاخره نتیجه می‌گیرد. این به خاطر آرامشی است که مدیریت درست کرده و این شرط مهمی است.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: فرهاد مجیدی استقلال استقلال حسن روشن فرهاد مجیدی حسن روشن در مورد کمیته فنی خوب نیست گوید من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۰۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارده تغییر مدیریتی استقلال در یک دهه

به گزارش "ورزش سه"، علی خطیر به صورت ناگهانی و شبانه، از سمت خود در استقلال برکنار شد تا اتفاقی که از مدت ها پیش نیز قابل حدس بود، به وقوع بپیوندد. مدیرعامل آبی ها که از همان روزهای ابتدایی نشستن روی صندلی ریاست باشگاه با سرمربی تیم وارد چالش های شدید و بی پایان شده بود، با امضای سه عضو هیئت مدیره باشگاه، سمت مهمش را از دست داد.

این اتفاق در شرایطی رخ داد که پس از روی کار آمدن هلدینگ خلیج فارس و خریداری 85 درصد از سهام استقلال، شایعاتی پیرامون تغییرات مدیریتی در باشگاه به گوش می رسید ولی شاید اغلب علاقه مندان به فوتبال تصور می کردند که این اتفاقات در پایان فصل رخ دهد اما شب گذشته و به یکباره، خبر برکناری علی خطیر رسانه ای شد.

با کنار رفتن علی خطیر، هیئت مدیره استقلال در مقطع فعلی تصمیم گرفته است تا سکان مدیریت باشگاه را در اختیار فرشید سمیعی قرار دهد. نائب رئیس هیئت مدیره استقلال که از زمان مصطفی آجورلو و به عنوان مسئول حقوقی آبی ها وارد باشگاه شد و پس از آن نیز توانسته است که حضور خود در جمع مدیران باشگاه را حفظ کند.

خطیر که تیر ماه سال قبل به سمت مدیرعاملی باشگاه منصوب شد، اواسط اردیبهشت ماه به کار خود پایان داد. چنانچه به 10 سال اخیر و تغییرات مدیریتی در باشگاه نگاهی بیندازیم، مشخص می شود که با چهارده بار جابجایی مدیرعاملان در استقلال، دوازده فرد مختلف روی صندلی ریاست باشگاه نشسته اند.

علی فتح الله زاده که از خرداد 89 به عنوان مدیرعامل استقلال انتخاب شده بود، در اردیبهشت 1393 از این سمت کنار رفت. او با بیان اینکه خوشحال است فرد بزرگی مثل بهرام افشارزاده مدیرعامل این باشگاه شده است گفته بود: «نگران بودم که ایشان این سمت را قبول نکنند که خدا را شکر پذیرفتند و امیدوارم در کارشان موفق باشند.»

بهرام افشارزاده نیز دو سال و سه ماه صندلی ریاست استقلال را در اختیار داشت. در مرداد 1395 بود که او با حکم وزارت ورزش از سمتش برکنار شد. پس از او، رضا حسنی خو به این سمت منصوب شد که دوران مدیریت او فقط سه روز به طول انجامید و او با انتشار نامه ای، از قبول ریاست باشگاه خودداری کرد. حسنی خو دلیل تصمیمش را وجود افراد کارآمدتر برای این پست عنوان کرده بود.

در ادامه این رضا افتخاری بود که یک سال و یازده ماه به عنوان مدیرعامل استقلال مشغول فعالیت بود. پس از جنجال های پیرامون جدایی مامه تیام و سرور جپاروف، او هم مجبور به استعفا شد. افتخاری گفته بود: مشكل جسمی دلیل استعفای من نبود بلكه به دلیل نسبت دادن كم كاری مجبور به استعفا شدم.

پنجمین مدیرعامل استقلال از اردیبهشت 93 به بعد، امیرحسین فتحی بود. اخراج وینفرد شفر، نخستین تجربه مربیگری فرهاد مجیدی و آمدن و رفتن استراماچونی، همگی مهمترین رویدادها و اتفاقات دوران مدیریت او بود. 19 آذر ماه 98 مازیار ناظمی، سخنگوی وقت وزارت ورزش و جوانان درباره اینکه آیا امیرحسین فتحی از مدیریت استقلال استعفا کرده، گفت: ایشان استعفای خود را اعلام کرده است.

پس از فتحی، صندلی ریاست باشگاه استقلال به یک چهره جنجالی رسید. اسماعیل خلیل زاده که عضو هیئت مدیره آبی ها بود، 15 ماه مدیرعامل باشگاه بود. مدیری که مأمور بازگشت استراماچونی به ایران شد ولی هرگز در این امر موفق نبود و در نهایت نیز فرهاد مجیدی را به عنوان جانشین سرمربی ایتالیایی معرفی کرد. خلیل زاده پس از جنجال های فراوان، مشکلات شخصی و برخی مسائل دیگر، از سمت خود استعفا داد.

هفتمین تغییر مدیریتی در استقلال، بازگشت یک چهره آشنا بود. علی فتح الله زاده که یکی از اعضای هیئت مدیره بود، جانشین خلیل زاده شد ولی پس از ابتلا به کرونا و بهانه هایی مبنی بر فراهم نبودن زمینه ها، یک ماه بعد از سمت خود کناره گیری کرد تا صندلی لرزان مدیریت به احمد سعادتمند برسد.

این مدیر پرحاشیه نیز که طرح های اقتصادی خبرسازی مانند پفک آبی را مطرح کرد، با فرهاد مجیدی وارد اختلافات جدی شد و پس از شکست استقلال در فینال جام حذفی، از تلاش هایش برای بازگشت استراماچونی خبر داد اما عمر مدیریت او کم بود و خیلی زود با انتشار نامه ای از سوی هیئت مدیره باشگاه استقلال، از سمتش برکنار شد.

نهمین مدیر استقلال از اردیبهشت 93 به بعد، یک چهره جنجالی دیگر بود. احمد مددی که مخالفان زیادی میان هواداران داشت و رابطه اش با فرهاد مجیدی نیز شکراب شده بود، از سمت خود کناره گیری کرد. او در مهر ماه 99 آمد و پس از اعتراضات شدید به مدیریت، هواداران باشگاه استقلال در محل وزارت ورزش و جوانان تجمع کرده و خواستار برکناری احمدی از سمت مدیرعاملی استقلال شدند. پس از این تجمع، احمد مددی به ساختمان خیابان سئول رفت و جلسه‌ای را با معاون وزیر ورزش و جوانان برگزار و ساعاتی پس از این نشست، مددی از سمت مدیرعاملی استقلال استعفا کرد.

پس از آن، صندلی ریاست استقلال به یک نام آشنا رسید. مصطفی آجورلو به عنوان مدیرعامل آبی ها معرفی شد و این تیم توانست در نهایت قهرمان لیگ برتر شود. با جدایی مجیدی، مدیریت استقلال تصمیم گرفت تا ساپینتو را به عنوان جانشین سرمربی تیم قهرمان معرفی کند اما در نهایت نیز آجورلو در 23 مهر 1401 برکنار شد.

یکی از خبرگزاری های رسمی در آن زمان نوشت آجورلو به این دلیل از سمت خود در این باشگاه برکنار شده که همه تصمیمات را به صورت شخصی و بدون هماهنگی با هیئت مدیره باشگاه استقلال اتخاذ می‌کرد؛ اتفاقی که باعث دلخوری تعدادی از اعضای هیئت مدیره این باشگاه شد و در نهایت هم برکناری آجورلو را به دنبال داشت.

یازدهمین تغییر مدیریتی، بازگشت چندباره یک چهره آشنا و امتحان پس داده بود که در نهایت و مطابق پیش بینی ها، خیلی زود از سمتش کنار رفت. علی فتح الله زاده که جانشین آجورلو شده بود، در طول 6 ماه حضور در باشگاه استقلال، در بخش درآمدزایی ناتوان بود و به دلیل عدم پرداخت مطالبات استراماچونی و حذف استقلال از لیگ قهرمانان، مجبور به استعفا شد.

دوازدهمین تغییر مدیریتی استقلال، آمدن حجت کریمی بود. او توانست با دریافت وام از بانک شهر، طلب استراماچونی را پرداخت کند اما جنجال ها و اختلافات میان او و ساپینتو، منجر به از دست رفتن قهرمانی در هر دو جام شد. پس از آن، کریمی با طی کردن یک بازه زمانی طولانی و فرسایشی، توانست مجوز حضور جواد نکونام در استقلال را دریافت کند اما بلندپروازی های او برای جذب علیرضا بیرانوند و شکست بزرگ نقل و انتقالاتی سبب شد تا او هم تن به استعفا بدهد.

و بالاخره سیزدهمین مدیر استقلال از اردیبهشت 93 تاکنون، علی خطیر بود که همه در جریان ریز و درشت اتفاقات رخ داده در دوره مدیریتی وی هستیم. حالا و در شرایطی که فرشید سمیعی به عنوان سرپرست مدیرعاملی استقلال منصوب شده که او چهاردهمین مدیر استقلال در 10 سال گذشته است. باید دید که آیا حکم موقت سمیعی قطعی خواهد شد یا اینکه نفر پانزدهم روی صندلی ریاست باشگاه خواهد نشست.

دیگر خبرها

  • نکونام قهرمانی استقلال را قطعی کرد (ویدیو)
  • تهدید رجب‌زاده: مطمئن باشید به CAS شکایت می‌کنیم
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند
  • سایه‌روشن‌های هفته بیست‌وپنجم؛ مدعیان، جام را به هم تعارف کردند!
  • حجازی سرپرست تیم استقلال شد
  • چهارده تغییر مدیریتی استقلال در یک دهه
  • چرا در استقلال کودتا به پا شد؟ / دست رد به سینه پرسپولیس!
  • فرصت ویژه جواد نکونام برای شکستن رکورد فرهاد مجیدی
  • اختصاصی: سند برکناری علی خطیر از مدیریت استقلال
  • حسن روشن: نام باشگاه استقلال را نباید تغییر داد