Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- موسیقی‌دانان سوئیسی با هدایت "گیوم برنی"(Guillaume Berney) رهبر ارکستر در سالن کنسرت "لوزان"(Lausanne)، سمفونی ناتمام شماره 10 بتهوون، آهنگساز بزرگ آلمانی را به وسیله هوش مصنوعی باز آفرینی می‌کنند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از تک‌اکسپلور، طرفداران و متخصصین موسیقی کلاسیک همیشه می‌خواستند بدانند که "لودویگ ون بتهوون"(Ludwig van Beethoven) پس از سمفونی بزرگ نهم خود چه قطعه‌ای می‌نوشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعدادی از موسیقی‌دانان و آهنگسازان این جسارت را به خرج دادند تا برخی از نوشته‌های قدیمی بتهوون که به اعتقاد آن‌ها اولین طرح‌های سمفونی بعدی او بود را تکمیل و تنظیم کنند. اما امسال، "برنی" و گروه ارکستر "Nexus" تصمیم گرفتند تا با استفاده از هوش مصنوعی قطعه‌ای چهار دقیقه‌ای به نام سمفونی "10.1 BeethovANN" ساخته و اجرا کنند.
"برنی" در اولین اجرا به حاضرین گفت: استفاده از حروف بزرگ "ANN" در نام بتهوون یک اشتباه تایپی نیست و اشاره به "artificial neural network" به معنای شبکه‌ی عصبی مصنوعی دارد که به وسیله آن این قطعه ساخته شده است. او پیش از اجرا به خبرگزاری فرانسه گفت: ما نمی‌دانیم این قطعه چگونه خواهد بود. نتیجه‌ی نهایی تنها چند ساعت قبل از اجرا تولید و چاپ شد. "فلوریان کلمبو"(Florian Colombo)، طراح برنامه‌های رایانه‌ای آخرین مراحل آن را نظارت کرد و پیش از آن که به نتیجه‌ی نهایی برسد تغییرات کوچکی انجام داد. با توزیع نت‌ها بین نوازندگان هیجان آن‌ها قابل مشاهده بود.
"برنی" با اشاره به این که این قطعه نبوغ بتهوون را کم داشت گفت: برخی از بخش‌های این قطعه بسیار خوب بودند و برخی از آن‌ها کمی ناهمانگی داشتند.
"کلمبو" که دانشمند کامپیوتر از دانشگاه پلی‌تکنیک فدرال لوزان است الگوریتم خود را با استفاده از یادگیری عمیق ایجاد کرده است. یادگیری عمیق زیرمجموعه‌ای از هوش مصنوعی است و هدف آن آموزش نحوه "تفکر" به رایانه‌ها به وسیله‌ی مدل‌های مغز انسان یا شبکه عصبی مصنوعی است.
"کلمبو" برای تولید این قطعه که می‌تواند بخشی از سمفونی دهم بتهوون باشد، همه‌ی 16 کوارتت زهی بتهوون را به عنوان داده به رایانه داد و از آن خواست تا قطعه‌ای مشابه دست‌نوشته‌های پراکنده بتهوون که موسیقی‌شناسان معتقدند متعلق به یک سمفونی جدید است ایجاد کند.
"کلمبو" می‌گوید: ما می‌خواهیم تنها با فشار دادن یک دکمه یک قطعه کامل برای گروه ارکستر به وسیله‌ی رایانه فراهم کنیم بدون آن که نیاز به دخالت انسان‌ها باشد.
این برنامه‌نویس رایانه‌ای که نزدیک به یک دهه بر روی تولید قطعات موسیقی به وسیله‌ی یادگیری عمیق کار کرده است می‌گوید: استفاده از رایانه برای بازآفرینی قطعه‌ای که توسط یکی از نوابغ موسیقی جهان آغاز شده است باعث از بین رفتن فرآیند خلاقانه انسان نمی‌شود. او الگوریتم خود را ابزاری جدید برای بهبود فرآیند آهنگسازی و گسترش خلاقیت انسان می‌داند.
اگرچه این برنامه رایانه‌ای می‌تواند با استفاده از داده‌های قطعات قدیمی موسیقی قطعه مشابه تولید کند اما هدف از ساخت آن تولید قطعات موسیقی کاملا جدید است.
"برنی" تاکید کرد که هیچ‌کس قصد جایگزینی بتهوون را ندارد. در حقیقت به نظر می‌رسد این آهنگساز آلمانی نیز به الگوریتم‌ها علاقه‌مند بوده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سمفونی بتهوون قطعه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۰۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است

به گزارش قدس آنلاین، «محمد جلیلی» در گردهمایی اساتید و مربیان حرفه حسابرسی به مناسبت فرا رسیدن «روز معلم» با اشاره به «مکتب شهید مطهری» اظهار داشت: هر جا از معیارهای واقعی انقلاب، از جمله اندیشه ها و منطق مطهر فاصله گرفتیم ضربه خوردیم؛ برای مثال در زمینه مفهوم عدالت، شهید مطهری نگاهی عمیق، فراگیر و نو ارائه داده است که هنوز هم کاربردی است و باید قدر و قیمت آن شناسانده شود.

وی با تاکید بر اینکه آموزش‌های آینده سازمان با برنامه ها هماهنگ می‌شود، توضیح داد: از آنجایی که حسابرسی داده محور، به یک مبنای قدرتمند از جمله فناوری حقوقی نیاز دارد، برای توسعه این بُعد از دانش حسابرسی، باید قوانین را واکاوی و شناسایی کنیم.

رئیس هیات عامل سازمان حسابرسی با بیان اینکه عبور از نگاه سنتی در حسابرسی یک ضرورت است، ادامه داد: ظرفیت های سازمان در زمینه آموزش، منحصر به فرد است، اما بنا داریم از ظرفیت همه نخبگان استفاده کنیم؛ مشارکت با کسانی که در حوزه حسابرسی تجربه دارند را بالا ببریم و درهای سازمان را به روی کسانی که قصد برنامه های «تحول خواهانه» دارند، باز کنیم.

برونگرایی در سازمان حسابرسی از محوری ترین برنامه های ما است

مدیرعامل سازمان حسابرسی با تاکید بر «استراتژی برون‌گرایی» بیان‌داشت: در برنامه های تحولی به تجربه کشورهای صاحب سبک و نوآور نیز نیاز داریم و تلاش می کنیم که برای تغییر و توسعه این حرفه، از این ظرفیت بیرونی استفاده کنیم؛ بنابراین نگاه به بیرون و استفاده از ظرفیت های بی شمار و تجربه های جهانی یکی از سیاست های سازمان در برنامه های آینده است.

وی در ادامه گفت: در آموزش های تعریف شده، مهارت های درک محیطی همکاران توسعه خواهد یافت، زیرا بر این باوریم که برای تحول در این حرفه، می بایست مهارت های چند بعدی و کلان محور، برای پرورش یک مدیر توانمند، آموزش داده شود.

مدیرعامل سازمان حسابرسی همچنین به نقش تعیین کننده آموزش اشاره کرد و یادآور شد: آموزش یک سرمایه گذاری زود بازده است، بنابراین باید در گام نخست، نیازهای آموزش را به خوبی شناسایی کنیم و با تحول ابزارهای آموزشی و نگاه به آینده، به مسائل و چالش های حرفه حسابرسی پاسخ دهیم.

در پایان این برنامه، از ۵۵ نفر از اساتید سازمان حسابرسی تقدیر شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌ان
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌اند
  • انتشار کتاب «سمفونی رنگ، هارمونی خط»
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • ظهور شاه‌کلید قفل‌های دیجیتال/ رایانه‌های کوانتومی رمزگذاری را بی‌معنا می‌کنند
  • قطعه‌ای مسحور کننده از ویولن‌نوازی استاد نصرالله شیرین آبادی + ویدئو
  • تولید اکسل خودرو در شرکت دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • جوجه ریزی ۱۰۰ میلیون قطعه‌ای در مرغداری‌های مازندران