Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نظر می‌رسد تشعشعات مرگبار فضایی محدودیت سختی برای زندگی در مریخ به وجود می‌آورد و نتایج یک تحقیق جدید نشان می‌دهد سفر به مریخ برای انسان تنها برای ماموریت‌های چهار ساله ایمن است.

به گزارش برنا و به نقل از آی ای، مقاله جدیدی که توسط یک گروه بین المللی از دانشمندان فضاشناس نوشته شده است، جزئیات تهدید تشعشعات و تابش ذرات بر استعمارگران آینده مریخ را شرح می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در یک بیانیه مطبوعاتی توضیح داده شده است که این یافته‌ها که به عنوان راهنمای ماموریت‌های مریخی آینده عمل می‌کند، نشان می‌دهد که بیش از چهار سال قرار گرفتن در معرض اشعه‌های کیهانی در سیاره سرخ برای انسان خطرناک است و از مرز ایمنی عبور می‌کند.

یکی از خطرات بزرگ برای کاشفان آینده مریخ، تابش تشعشعات و ذرات از خورشید و همچنین ستارگان و کهکشان‌های دور است. اگرچه انسان‌ها معمولاً توسط مغناطی‌سپهر(مگنتوسفر) کره زمین در برابر چنین اشعه‌هایی محافظت می‌شوند، اما سفر طولانی مدت به فضا باعث می‌شود فضانوردان در برابر آن آسیب‌پذیر شوند.

محققان توضیح می‌دهند که یک مأموریت مریخی که بیش از چهار سال طول بکشد، فضانوردان را در معرض سطوح خطرناکی از تشعشعات قرار می‌دهد که بیشتر آنها از خارج از منظومه شمسی ما می‌آیند.

برای دستیابی به این یافته‌ها محققانی از دانشگاه کالیفرنیا لس‌آنجلس(UCLA)، موسسه فناوری ماساچوست(MIT)، موسسه علم و فناوری "اسکولکوو" در مسکو و مرکز "GFZ پوتسدام" مدل‌های ژئوفیزیکی تابش ذرات را با مدل‌های اثرات تابش بر روی انسان و فضاپیماها ترکیب کردند.

خورشید می‌تواند فضانوردان مریخی آینده را از بدترین تشعشعات محافظت کند

این مطالعه جدید که در مجله Space Weather منتشر شده است، نشان می‌دهد که چگونه باید ماموریت آینده در مریخ را زمان‌بندی کرد. به گفته این مطالعه، با داشتن محافظ کافی در سفینه فضایی مریخی، ماموریت انسان در مریخ باید از چهار سال کوتاه‌تر باشد تا فضانوردان از شر این تشعشعات در امان بمانند.

انسان چه زمانی در مریخ ساکن می‌شود؟

علاوه بر این، ماموریت مریخی باید در طول حداکثر فعالیت خورشیدی از زمین پرتاب شود که زمانی است که فعالیت خورشیدی در اوج خود قرار دارد. این به این دلیل است که خطرناک‌ترین ذرات کهکشان‌های دور با افزایش فعالیت خورشیدی منحرف می‌شوند و در واقع خورشید می‌تواند به نوعی از فضانوردان در حال سفر به مریخ محافظت کند.

"یوری شپریتز"، ژئوفیزیک‌دان UCLA و یکی از نویسندگان این مقاله می‌گوید: با توجه به فناوری‌های موجود، انتظار می‌رود یک پرواز فضایی به مریخ تقریباً ۹ ماه به طول انجامد، بنابراین رفت و برگشت انسان به مریخ بیش از یک سال و نیم طول می‌کشد.

وی توضیح داد: این مطالعه نشان می‌دهد که در حالی که تابش فضایی محدودیت‌های شدیدی را در مورد وزن فضاپیما و زمان پرتاب آن و همچنین مشکلات فناورانه را برای مأموریت‌های انسانی به مریخ ایجاد می‌کند، اما انجام چنین ماموریتی ممکن است.

با توجه به اینکه چین در ماه ژوئن اعلام کرده بود که قصد دارد اولین انسان‌ها را در دهه ۲۰۳۰ به مریخ بفرستد و شرکت "اسپیس‌ایکس" نیز در تدارک اولین سفر خود به مریخ است، این مطالعه جدید به آژانس‌ها و شرکت‌های فضایی کمک می‌کند تا زمان دقیق ماموریت‌های مریخی خود را تعیین کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا مریخ سیاره سرخ زمین منظومه شمسی فناوری علم و فناوری مسکو رفت و برگشت فضاپیما مشکلات چین مریخ نشان می دهد چهار سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۰۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ

آژانس فضایی اروپا گزارش داده است یک پدیده منحصر به فرد روی مریخ، با عنکبوت‌هایی که در سطح سیاره راه می‌روند اشتباه گرفته می‌شود.

به گزارش فارس، مدارگرد مریخ اکسپرس تصاویری عنکبوت مانند گرفته است، که در واقع فقط ویژگی‌های کوچک و تیره رنگی هستند که با تابش آفتاب بر روی دی‌اکسیدکربن رسوب شده در ماه‌های زمستانی سیاره شروع به شکل گیری می‌کنند.

به گفته آژانس فضایی، نور باعث می‌شود یخ دی اکسید کربن در پایین رسوبات به گاز تبدیل شود، که می‌ترکد و گرد و غبار را به بیرون پرتاب می‌کند.

در حالی که لکه‌ها ممکن است از فضا کوچک به نظر برسند، اما در واقع نسبتا بزرگ هستند. آژانس فضایی اروپا گفت که پهنای این تکه‌ها به ۴۴ متر می‌رسد و در بزرگ‌ترین حالت ممکن است بیش از ۸۰۴ متر عرض داشته باشند.

الگو‌های عنکبوت اولین بار توسط مدارگرد گازی ExoMars Trace مشاهده شده که در سال ۲۰۱۶ به فضا پرتاب شد و در حال مطالعه مریخ برای نشانه‌هایی از حیات احتمالی در گذشته است.

این منطقه که در سال ۱۹۷۲ توسط کاوشگر ناسا کشف شد، به نام Angustus Labyrinthus نیز شناخته می‌شود و در نزدیکی کلاهک قطبی جنوبی سیاره قرار دارد.

به گفته ناسا، مریخ در حال حاضر هوای بهاری را تجربه می‌کند. این آژانس در بیانیه‌ای اعلام کرد مریخ‌نورد کنجکاوی از هوای گرم‌تر این سیاره لذت می‌برد و روی پایش محیطی و کاوش دهانه گیل مریخ کار می‌کند.

دیگر خبرها

  • قطعی ۱۷ ساعته آب منازل شهرک سازمانی والفجر در پرندک
  • چین اولین کشوری خواهد بود که خاک مریخ را به زمین می‌آورد
  • «مست عشق» فیلم قابل قبولی نیست/ فروش بالا نمی‌تواند دلیل بر کامل بودن یک اثر باشد
  • خسروی: خوشحالی بعد از گل من، یک کار شخصی بود
  • عصبانیت پوچتینو: وی‌اِی‌آر بارها به من و تیمم آسیب زده
  • آیا صدام حسین واقعا «دیوانه خاورمیانه» بود؟
  • (عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • مصدومیت ستاره بایرن در آستانه بازی با رئال
  • ورزش واقعا باعث رشد قد می‌شود؟
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند