Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از جماران،  اسماعیل حسین زهی، نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس با تأکید بر اینکه استان سیستان و بلوچستان از حیث محرومیت در همه شاخص ها رتبه اول کشور را دارد، گفت: رئیس جمهور سرزده به استان سیستان و بلوچستان آمد، اما در سه-چهار شهرستان بیشتر حضور نداشت. این استان نزدیک به ۳۰ شهرستان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی شاید نزدیک ۵۰ درصد از جمعیت سیستان و بلوچستان متأسفانه دیداری با ایشان نداشتند. ان شاء الله خود رئیس جمهور هماهنگی های لازم را انجام خواهد داد تا در سفرهای بعدی به شهرستان های دیگر هم بروند.

حسین زهی در خصوص سفر رئیس جمهور به استان سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: استان سیستان و بلوچستان در یک منطقه سوق الجیشی قرار دارد و با حدود ۹۰۰ هزار کیلومتر مساحت، ۱۱.۵ درصد از مساحت کشور عزیزمان را تشکیل می دهد اما از حیث محرومیت استان سیستان و بلوچستان در همه شاخص ها رتبه اول کشور را دارد. البته به معنای این نیست که خدای ناکرده خدماتی توسط نظام ارائه نشده است؛ خدماتی بوده ولی متأسفانه توزیع ناعادلانه بودجه در ۱۰ سال گذشته محرومیت این استان را بیشتر کرده است.

ان شاء الله رئیس جمهور در سفرهای بعدی به شهرستان های دیگر هم بروند

نماینده مردم خاش و میرجاوه در مجلس شورای اسلامی افزود: رئیس جمهور سرزده به استان سیستان و بلوچستان آمد، اما در سه-چهار شهرستان بیشتر حضور نداشت. این استان نزدیک به ۳۰ شهرستان دارد. یعنی شاید نزدیک ۵۰ درصد از جمعیت سیستان و بلوچستان متأسفانه دیداری با ایشان نداشتند. ان شاء الله خود رئیس جمهور هماهنگی های لازم را انجام خواهد داد تا در سفرهای بعدی به شهرستان های دیگر هم بروند.

عمده مشکلات سیستان و بلوچستان در رابطه با آب، راه و برق است

وی با اشاره به اینکه عمده مشکلات سیستان و بلوچستان در رابطه با آب، راه و برق است، گفت: متأسفانه در گذشته مسئولین به یک قطعه از استان توجه می کردند و از بقیه شهرستان ها غافل بوده اند. بحث آلونک سازی که آقای رئیسی در چابهار بازدید داشته را در بقیه شهرستان ها هم داریم. اینها از کوتاهی های مدیران استانی بوده اند که نتوانسته اند خدمات مناسبی در زمینه آب، راه و برق به مردم داشته باشند.

حسین زهی تصریح کرد: بعضی از شهرستان های استان ما با حدود ۷۰ تا ۸۰ هزار نفر جمعیت با مشکل کمبود آب مواجه هستند. وقتی آب کشاورزی روستائیان خشک شده مجبور هستند از روستاها به حاشیه نشینی روی بیاورند تا آب به آنها برسد. البته آب هم بوده ولی بحث مدیریت منابع انسانی است که نتوانسته مدیریت آبرسانی را انجام بدهد.

وی افزود: آقای رئیسی وعده هایی در بحث آب، بازارچه های مرزی، توسعه سواحل مکران و زاغه نشینی داشتند و بنا شد که در مرکز برای بودجه این امور تصمیم گیری شود. اگر پیگیری و نظارت عالی انجام بگیرد قطعا این وعده ها قابل تحقق خواهد بود و مطمئن باشید که ما هم به عنوان نماینده مردم این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.

کد خبر 624681 برچسب‌ها سید ابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سید ابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی استان سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان شهرستان ها رئیس جمهور حسین زهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۱۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع سومین محموله کمک رسانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان

سومین محموله کمک رسانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه بین سیل زدگان جنوب استان سیستان و بلوچستان توزیع شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سرتیپ پاسدار سید حسن مرتضوی فرمانده قرارگاه منطقه‌ای قدس جنوب شرق نیروی زمینی سپاه با اعلام این خبر گفت: قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه از ابتدای حادثه سیل اخیر در منطقه سیستان و بلوچستان اقدامات و خدمات موثری را به مردم این منطقه ارایه نموده و در ادامه این خدمات جریانی جهادی امروز محموله‌ای بزرگ شامل آرد، موادغذایی از قبیل برنج، روغن، انواع کنسروجات، ماکارانی، آب معدنی، رب و همچنین البسه ورزشی برای کودکان و نیز لوازم التحریر مدرسه بین مردم مناطق سیل زده در حال توزیع می‌باشد.


فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در ادامه با بیان اینکه تاکنون کمک‌های نیروی زمینی سپاه مبالغی بالغ بر ۵ میلیارد تومان بوده که در مناطق سیل زده جنوب استان توزیع شده است.


فرمانده قرارگاه منطقه‌ای قدس نیروی زمینی سپاه اضافه کرد: نیرو‌های امدادی این قرارگاه به صورت مداوم و شبانه روزی در مناطق سیل زده حضور دارند و به انجام ماموریت‌های امداد و نجات می‌پردازند.


سرتیپ پاسدار مرتضوی تأکید کرد این کمک‌ها تا زمانی که نیاز مردم منطقه باشد، در کنار سایر خدمات جهادی و امدادرسانی سپاه ادامه خواهد یافت.
وی ادامه داد: قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه از آغاز سیل در استان سیستان و بلوچستان همواره در کنار مردم این خطه بوده و به کمک‌های خود ادامه می‌دهد.

دیگر خبرها

  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • سیل ۱۰ روزه در ۱۳ شهرستان سیستان و بلوچستان/ نزدیک به ۵۶ هزار نفر امدادرسانی شدند
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • باد و باران باعث خسارت به ۳۷ اصله پایه شبکه برق سیستان و بلوچستان شد
  • خدمات رسانی ۱۱۱ تیم عملیاتی هلال احمر به سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • دیدار نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان با رئیس دیوان عالی کشور
  • هاشمی: مراسم تجلیل از قهرمانان در سال ۱۴۰۲ با حضور رئیس جمهور برگزار خواهد شد/ نسبت به سال گذشته، ۹۴ درصد رشد در افتتاح پروژه‌ها داشته‌ایم