Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه سلیمانی، نویسنده ادبیات دفاع مقدس در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه ادبیات  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به مشکلات موجود در ادبیات پایداری اظهار کرد: بزرگ‌ترین مشکل در حوزه ادبیات پایداری این است که این جا,  نانویسنده‌ها داستان می‌نویسند و نمی‌دانم که آیا وزیر فرهنگ و ارشاد می‌تواند کاری در این حوزه انجام دهد یا خیر؟! و دلیل آن هم این است که برخی از ناشران و موسسات، به دلیل پرداخت دستمزد کم به این نانویسنده‌ها، از آن ها استفاده می‌کنند و کتاب‌های ضعیفی در این خصوص منتشر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: مثلا به کتاب‌های مدافعان حرم و ناشرانی که در این حوزه کار می‌کنند نگاه بیندازید، هر کسی که  در اینستاگرام کپشن خوبی می‌نویسد یا وبلاگ نویس است که دلیل نمی‌شود نویسنده خوبی برای ادبیات پایداری باشد. زیرا بسیاری از این اشخاص به دلیل این که دوره‌های داستان نویسی و خاطره نویسی نگذرانده اند خلاقیت لازم برای روایت یک داستان را ندارند و فقط اقدام به کپی کردن داستان از روی سایر کتاب‌های خاطره نویسی ادبیات جنگ می‌کنند و بدنبال آن، یکی از مشکلات دیگر ادبیات دفاع مقدس خصوصا دوران مدافعان حرم این است که صرفا با انبوهی از کتاب‌های خاطره نویسی مواجه هستیم که هیچ یک برتری‌ای نسبت به دیگری ندارد.

این نویسنده تصریح کرد: به همه مدافعان حرم احترام می‌گذارم، اما لزومی نمی‌بینم که همه زندگی نامه‌های زندگی شهدای مدافع حرم نوشته شود، چون زندگی‌های خصوصی اغلب آن ها شبیه به هم است و مردم بیشتر کنجکاو هستند تا درباره حضور شهید در جنگ با داعش در سوریه بدانند در صورتی که در کتاب‌های ما در این زمینه خلا وجود دارد و به نظر من اگر اندکی خلاقیتی در نوشتن آثار مدافعان حرم به خرج داده شود مشکلات حل می‌شود.

سلیمانی در پایان افزود: بهتر است که دانشگاه‌های ایران، علاوه بر جذب نخبگان افغان، نخبه‌های فرهنگی هم جذب کنند و زمینه تعامل نویسندگان با نویسندگان و فرهنگی‌های کشور‌های همسایه مخصوصا کشور‌های هم‌زبان مانند تاجیکستان و افغانستان فراهم شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ادبیات پایداری ادبیات دفاع مقدس مدافعان حرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۱۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهکار مدافعان پرسپولیس در چهار گل خورده!

به گزارش ورزش سه پرسپولیس تا دقیقه 84 بازی با آلومنیویم اراک با دو گل از میزبانش جلو بود که با توجه به نتایج قبلی سرخ‌ها در اراک دستاورد بزرگی به نظر می‌رسید اما با وجود تغییرات اوسمار برای استحکام بخشیدن به خط دفاع خود شرایط تیم در این خط بدتر شد و رو ی هر چهار گل خورده تقریبا تمام مدافعان پرسپولیس مقصر بودند.

در شرایطی که به خاطر نداریم پرسپولیس در یک مسابقه داخلی یا حتی خارجی طی سال‌های  اخیر چهار گل دریافت کرده باشد و سازمان تدافعی و دروازه‌بان این تیم همواره به گونه‌ای کار کرده‌اند که عملکرد باثبات و درخشانی ارائه داده اند دریافت چهار گل در یک مسابقه حتی اگر مقابل گربه سیاه هم باشد پذیرفتنی نیست؛ نکته ای که اوسمرا ویرا نیز در نشست خبری بعد از حذف تیمش به عنوان مهمترین نگرانی بعد از این بازی از آن یاد کرد.

اما پرسپولیس حد فاصل دقایق 84 تا 122 چهار گل دریافت کرد که رد پای مدافعان این تیم و اشتباهات آنها را می توان در هر چهار گل پیدا کرد.

در صحنه منجر به گل اول ایرالکو این تیم از فضای پشت علی نعمتی استفاده کرد و توپ را روی دروازه پرسپولیس ریخت در حالی که نعمتی آمده بود تا قدرتمندتر از عبد الکرین حسن آن منطقه را ببندد و پوشش دهد.در این صحنه بعد از ارسال توپ روی دروازه کنعانی زادگان دفع توپ بدی داشت، گولسیانی فقط نظاره گر  شد و ریگی هم نتوانست در مواجهه با لیموچی کاری از پیش ببرد و دروازه تیمش باز شد.

در صحنه منجر به گل دوم میزبان توپ روی دروازه پرسپولیس ریخته شد و توسط کنعانی برگشت داده شد اما درست جایی که شروین بزرگ ایستاده بود. در صحنه منجر به این گل ریگی مقصر اصلی بود که اجازه داد بزرگ توپ بگیرد، بچرخد و ضربه نهایی را شلیک کند اما مدافعان هم در جای درستی حضور نداشتند و فضای مقابل شوت بزرگ را خالی کرده بودند.

در صحنه گل سوم حریف با ارسال کرنر از جناح چپ پرسپولیس غیر از گولسیانی که نتوانست توپ را بزند کنعانی و فرجی کوتاهی کردند و بزرگ از روی سر فرجی توپ را تبدیل به گل کرد.

در صحنه گل چهارم ایرالکو این تیم از فضای پشت فرشاد فرجی استفاده کرد و لیموچی بدون مزاحم پیش رفت و کنعانی هم نتوانست در مواجهه با او کاری از پیش ببرد که با پاس عرضی لیموچی توپ از گولسیانی و نعمتی هم عبور کرد و نقی زاده موفق به گلزنی شد. در واقع رد پای هر چهار مدافع پرسپولیس در گل تعیین کننده بازی در وقت های تلف شده  دیده می‌شود.

البته ناگفته نماند شاید اگر پرسپولیس در خط میانی و حمله قدرت حفظ توپ  را داشت و با نمایش بهتر و باکیفیت تر پنج نفر جلوی زمین اجازه نمی داد توپ از زمین حریف بیرون بیاید و خط دفاع تحت فشار قرار بگیرد، این تعداد اشتباه هم رخ نمی داد اما واقعیت اینکه مدافعان پرسپولیس نیز روز خوبی را در اراک پشت سر نگذاشتند.

دیگر خبرها

  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • کودکان با شعر زندگی موفق‌تری خواهند داشت
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در کهگیلویه و بویراحمد
  • جلد سوم تاریخ شفاهی دفاع مقدس به زودی چاپ می‌شود
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در استان
  • دفاع متزلزل پرسپولیس پیش از جدال حساس با سپاهان
  • شاهکار مدافعان پرسپولیس در چهار گل خورده!
  • ریشه‌یابی علل کمبود مدافعان چپ ممتاز در فوتبال مدرن
  • نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است