Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیته امنیت و دفاع پارلمان عراق امروز، شنبه از تصمیم این کشور برای عقد قرارداد با فرانسه جهت دستیابی به هواپیماها و سلاح‌های دفاع هوایی خبر داد، درحالی‌که نخست‌وزیر این کشور در سفر قریب‌الوقوعش به پاکستان راه‌های همکاری نظامی بین دو کشور را که شامل مسائل مختلف از جمله آموزش خلبانان عراقی است بررسی خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، محمد رضا آل حیدر، رئیس کمیته امنیت و دفاع پارلمان عراق گفت، در جریان سفرهای مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر و جمعه عناد وزیر دفاع عراق به فرانسه یادداشت تفاهمی در زمینه انعقاد قرارداد خرید رادارهای شناسایی و سلاح‌های دفاع هوایی و نیز جنگنده‌های رافال و غیره امضا شد.

او در خلاصه گزارشی به خبرنگاران اشاره کرد، کمیته دفاع در پارلمان موضوع مبالغ مالی و سلاح‌هایی که در دهه‌های هشتاد و نود منعقد شده‌اند و عراق تاکنون آنها را تحویل نگرفته با نخست‌وزیر مطرح خواهد کرد.

به نقل از العربی الجدید، محمدرضا اشاره کرد: این مساله قبلا از سوی کمیته در جریان سفرش به فرانسه مطرح شده بود و همچنین در جریان سفر رئیس کمیته دفاع فرانسه به عراق مطرح شد و امیدواریم به نتایجی در این باره برسیم.

همچنین طبق گفته احمد علی امجد، سفیر پاکستان در عراق در گفت‌وگو با روزنامه الصباح عراق، بغداد آماده انعقاد توافقاتی در زمینه‌های مختلف با پاکستان از جمله همکاری نظامی است.

او تصریح کرد، سفر مصطفی الکاظمی به پاکستان شاهد امضای یادداشت‌های تفاهم و همکاری بین دو کشور در زمینه‌های مختلف خواهد بود.

امجد ادامه داد: ما در حال بررسی چندین قرارداد با ارتش عراق در راستای حمایت لجستیکی و آموزش خلبانان هستیم.

او خاطرنشان کرد: عراق نقش مهمی در منطقه دارد و آنچه اخیرا در بغداد برگزار شد و رهبران منطقه را دور یک میز جمع کرد، گامی مهم و مثبت بود و انتظار داریم انتخابات آینده با موفقیت برگزار شود تا عراق به نقش مهم بین‌المللی خود در جهان بازگردد.

این سفیر اشاره کرد: همکاری مثبتی بین دو کشور در زمینه‌های مختلف از جمله همکاری نظامی و دفاعی وجود دارد و دانشجویان و کارمندان وزارت دفاع عراق در ارتش پاکستان در دوره‌های آموزشی در حال آموزش هستند و همچنین تعداد زیادی دیپلمات‌های عراقی در وزارت خارجه پاکستان آموزش‌های دیپلماتیک می‌بینند.

یک مسؤول وزارت دفاع عراق به العربی الجدید گفت، عراق به دنبال توسعه توانمندی‌ نظامی خود از طریق استفاده از سلاح‌ها و تجارب دیگران است.

او تصریح کرد: تمایل به خرید سلاح‌های فرانسه یا عقد قرارداد نظامی با پاکستان و دیگر مسائل امنیتی مشترک با کشورهای دیگر با هدف افزایش توانمندی ارتش عراق است که همچنان در جنگ غیرآسان با داعش است و این مساله مستلزم تعقیب بقایای داعش با استفاده از جنگنده‌ها و سلاح‌های مدرن و نیروهای آموزش دیده است.

این مسؤول ادامه داد: گشایش نظامی عراق با برخی کشورها نمی‌تواند بر تفاهمات قبلی با آمریکا تاثیر بگذارد که در طول سال‌های گذشته از طریق رهبری ائتلاف بین‌المللی برای تضعیف داعش تلاش کرد. آمریکا و دیگر کشورهای ائتلاف همچنان از عراق حمایت نظامی می‌کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: عراق پاكستان فرانسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۲۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حجاب در المپیک پاریس برای زنان فرانسه!

در ماه سپتامبر، کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) به صراحت اعلام کرد که ورزشکاران در پاریس می‌توانند به راحتی علاوه بر کشورشان، نماینده ایمان خود هم باشند. 

سخنگوی این کمیته به خبرگزاری رویترز گفت: «در دهکده المپیک، قوانین کمیته بین‌المللی المپیک اعمال خواهد شد و هیچ محدودیتی برای داشتن حجاب یا هر لباس مذهبی و فرهنگی دیگری وجود ندارد.»

اما به تیم فرانسه چیز دیگری گفته شده است.

در ماه مارس، از پوستر رسمی بازی‌ها که شامل مکان‌های دیدنی پاریس است که در کنار هم قرار گرفته و یک استادیوم را تشکیل داده‌اند، رونمایی شد.

طراح پوستر، با حذف صلیب طلایی بالای هتل اینوالیدس، به بحث‌هایی پیرامون میزان پایبندی این بازی‌ها، که برای مالیات دهندگان فرانسوی چندین میلیارد یورو هزینه دارد، به اصول لائیسیته دامن زد.

جمهوری فرانسه تا حدی بر اساس رد مذهب کاتولیک بنا شده است و هر زمان که بحث دین مطرح می‌شود، احساس خطر می‌کند. ترس شدیدی به خصوص در میان نسل‌های قدیمی‌تر نسبت به اعمال نفوذ دین در جامعه و دولت وجود دارد.

این بحث در حوزه‌هایی مانند آموزش و پرورش و ورزش که تفاوت‌های جمعیتی بارزتر است، بیشتر مطرح می‌شود.

در طول ماه رمضان سال گذشته، فدراسیون فوتبال فرانسه (FFF) در حکمی به داوران اعلام کرد تا مسابقات را برای افطار بازیکنان مسلمان متوقف نکنند. زیرا این حرکت بی‌احترامی به مفاد اساسنامه FFF است.

در ماه رمضان امسال، FFF تأیید کرد که زمان غذا خوردن و تمرین‌ها را به خاطر بازیکنان مسلمان تغییر نمی‌دهد و از روزه گرفتن آنها در اردوی تیم‌های ملی رده‌ّهای سنی مختلف، از جمله بزرگسالان جلوگیری می‌کند. 

حتی در مسابقات محلی سطح پایین، بازیکنان مسلمان زن معمولاً از پوشیدن حجاب منع می‌شوند، زیرا لیگ‌ها توسط نهادهای عمومی سازماندهی و اداره می‌شوند. کلاهک‌های محافظ نیز به‌عنوان راه حلی که برخی از بازیکنان تلاش کرده‌اند از آن استفاده کنند، توسط برخی داوران ناسازگار با قوانین تلقی شده است.

کاربرد لائیسیته در ورزش‌های پایه باعث ترک ورزش قبل از رسیدن به مرحله حرفه‌ای برای برخی ورزشکاران باحجاب شده است.

اما تابستان امسال آن‌ها با دو راهی جدی‌تری مواجه هستند، انتخاب بین پوشیدن لباس تیم ملی در المپیک ۲۰۲۴ پاریس و حفظ ایمان شخصی. 

دیگر خبرها

  • چرا ایران هسته ای برای منطقه و جهان امنیت‌زا است؟
  • چرا ایران دارای سلاح هسته‌ ای برای منطقه و جهان امنیت‌زا است؟
  • تعطیلی یک دانشگاه در فرانسه به دنبال اعتراضات
  • مکرون: اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌دانم
  • واکنش رسانه اصولگرا به گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی و موضع گیری زیباکلام
  • هشدار انصارالله به آمریکا درباره تشدید تنش نظامی علیه یمن
  • پاکستان اولین زیردریایی پیشرفته خود را از چین تحویل گرفت
  • چاپلوسی فرانسه برای تل آویو: به دنبال تحریم‌های جدید علیه ایران هستیم
  • ممنوعیت حجاب در المپیک پاریس برای زنان فرانسه!
  • دادگاه بین‌المللی دادگستری در خصوص پرونده نسل‌کشی آلمان در غزه رای می‌دهد