Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، رضا حاجی‌پور امشب در نشست خبری با اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی این شهرستان با اشاره به مباحثی مبنی بر ناکارآمدی داروی رمدسیور برای درمان بیماران کرونایی در بیمارستان‌ها و تداوم تجویز این دارو همچنان به بیماران کرونایی، بیان کرد: هم‌اکنون بحث‌های زیادی مبنی بر ناکارآمدی رمدسیور مطرح شده و قرار است طی روزهای آینده در صحن مجلس و کمیسیون بهداشت و درمان به صورت تخصصی به آن پرداخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسؤول افزود: برای همه جای سؤوال دارد که با توجه به نظرات و صحبت‌های فراوان کارشناسان و متخصصان در مورد کارآیی نداشتن این داروی گران‌قیمت همچنان اصرار بر مصرف آن است و در مجلس با جدیت موضوع پیگیری می‌شود.

حاجی‌پور با اشاره به وجود مستندات تصویری و علمی که با صراحت مصرف این دارو را منع می‌کند، یادآور شد: با توجه به اینکه اذهان مردم در مصرف آن به هم ریخته و نگران است در روزهای آینده در صحن علنی مجلس پیگیر آن هستیم.

وی در ادامه با اعلام معضل پسماند و زباله در شهرهای شمال کشور، یادآور شد: اولویت نخست کاری ما بحث زباله در شهرستان آمل بود زیرا پسماند از اهمیت خیلی زیادی برخوردار است و خطر بسیار بزرگ و تهدیدکننده سلامت در حال و آینده خواهد بود.

حاجی‌پور با اشاره به اینکه زباله باید در برنامه‌ریزی درازمدت و استراتژیک امکان‌سنجی می‌شد، افزود: باید به این سؤوالات پاسخ داده شود که چرا سد هراز در کنار کوهی از زباله منطقه عمارت مصوب شده و حتی در مصوبه وزارت نیرو باید قبل آبگیری، عمارت کاملا تخلیه شود ولی چگونه و به چه صورت جای تعجب دارد.

وی با اعلام وجود مافیای زباله و مخالفت با طرح جمع‌آوری مکانیزه، گفت: دنیا زباله را طلای کثیف می‎داند و در جهان پسماند درآمد فراوان دارد ولی پس از دو سال از تصدی نمایندگی مجلس بر سر جانمایی سایت زباله در آمل اختلافات فراوان است هر چند مناطقی همانند منال، استار و پاساکش مطرح بوده و بنا به دلایلی رد شد البته از منطقه سنگچالک و معدن جوان بازدید داشتیم و مشاهده کردیم که مسیر در محل آبرفت و سیلاب قرار دارد و قابلیت جمع‎آوری و تبدیل زباله به صورت مکانیزه و دفن وجود ندارد.

حاجی‌پور با اشاره به اینکه مسؤولان استانی در بحث زباله و پسماند مشکل دارند، بیان کرد: زیرا اگر مشکل وجود نداشت باید ۱۰ سال جلوتر این اتفاق می‌افتاد، معتقدم با برنامه سد هراز باید زباله از منطقه عمارت آمل جمع می‌شد.

وی با اشاره به اینکه نمایندگان باید مطالبه‌گر باشند، ادامه داد: نخستین صحبت پس از تحلیف رئیس جمهور با رئیسی، معاونان و وزیر کشور بیان زباله به عنوان نخستین معضل شمال کشور بود زیرا نیاز به خدمت ملی و همراهی کامل سه قوه مجریه، مقننه و قضائیه داریم.

نماینده مردم آمل در مجلس با اعلام اینکه مازندران آخرین روزهای هر هفته حدود ۱۰ میلیون مسافر را در خود جای می‌دهد ولی در زمینه زباله کمترین خدمات را شاهد است، گفت: نباید با ایجاد سد شیرابه‌ها را به داخل آن بریزیم.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اگر فعالیت خبرنگاران نبود حتی بسیاری از تخلفات مسؤولان پنهان می‌ماند و از افشای رانت و نجومی‌بگیران خبری نبود، تصریح کرد: امروزه در شرایطی زندگی می‌کنیم که کرونا بسیاری از خانواده‌ها را داغدار کرده و در این عرصه سخت، دلخراش و دشوار نیز هشدارها و آگاهی دادن برای سلامت جامعه برعهده خبرنگاران است. 

 وی با اعلام اینکه خبرنگاران تحت پوشش هیچ سازمان و فضای حمایتی و پوششی نیستند و با کمترین دستمزد برای رضایت خداوند و گره گشودن از کار مردم تلاش دارند، ادامه داد: باید مسؤولان به دنبال حقوق خبرنگاران باشند و در این بین انتظار داریم نمایندگان مجلس کمک کنند تا در کنار این افراد باشند. 

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در دولت فعلی و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از بدنه مجموعه فرهنگی و هنری کشور بوده و در این مجموعه رشد کرده و معرفی شد، افزود: برای تأمین بخشی از منافع خبرنگاران در چارچوب قانون با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی جلساتی خواهیم داشت تا تصمیمات لازم اتخاذ شود. 

این مسؤول با اعلام اینکه باید خبرنگاران با توجه به حوزه‌های فعالیت، از طریق همان حوزه‌ها به کمترین دریافتی خود برسند، تصریح کرد: باید در این زمینه لایحه و پیشنهادی در کمیسیون فرهنگی مطرح کنیم یا طرحی برای بحث حمایتی خبرنگاران بیان شده تا در قالب لایحه به مجلس کشانده شود. 

حاجی‌پور با اعلام اینکه یک قلم زدن خبرنگاران در سرای خدمت به مردم و مطالبه‌گری حقوق مردم یک کشور را دغدغه‌مند کند، گفت: همانند خبری در مورد انتقال آب پایین دست سد لار و حمایت‌های خبری که با تلاش خبرنگاران، هوشیاری و انعکاس یک واقعیت باعث شد تا مسؤولان و نمایندگان را وادار به واکنش جدی کند. 

وی با اشاره به اینکه مسؤولان مجبورند پشت سر خبرنگاران و مردم راه بیافتند، ادامه داد: قلم و انعکاس مطالب خبرنگاران بسیار اثرگذار و کارساز خواهد بود و باید کمبودها و نواقص سطح شهرستان با قلم خبرنگاران به بهبودی کشیده شود.

انتهای پیام/۸۶۰۱۲/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: رضا حاجی پور نماینده مجلس حاجی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۲۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد

مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان مجلس نسبت به تغییرات ایجاد شده در طرح مالیات بر سوداگری گفت: شورای نگهبان به برخی مواد طرح مالیات بر سوداگری از جمله ماده ۸ این طرح ایرادات و ابهاماتی را وارد کرده است.

وی افزود: با توجه به اینکه ماده ۸ از مواد زیرساختی طرح مالیات بر سوداگری به شمار می‌رود که پایه‌های اطلاعاتی برای اجرای این طرح را فراهم می‌کند، بنابراین ماده ۸ یکی از مواد مفصل طرح است که رفع ابهام از برخی دیگر از مواد طرح نیز منوط به اصلاح همین ماده شده است.

طغیانی با رد ادعای برخی نمایندگان مجلس که معتقدند کمیسیون اقتصادی برای جلب نظر شورای نگهبان اقدام به قانون‌گذاری جدید کرده، گفت: به هیچ عنوان چنین اتفاقی نیفتاده و ما در کمیسیون صرفاً ایرادات و ابهامات شورای نگهبان به طرح را رفع کردیم. به طور مثال یکی از ابهاماتی که شورای نگهبان به طرح وارد کرده این است که بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی چه تعداد از تراکنش‌ها در حساب‌های غیرتجاری را مورد بررسی قرار می‌دهند.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در اصلاحیه‌ای که جهت مرتفع کردن نظر شورای نگهبان در کمیسیون صورت گرفت، تصریح شد که تنها ۵ دهم درصد از تراکنش‌های مرتبط با حساب‌های غیرتجاری افراد که بالاترین اعداد را داشته باشند مورد بررسی قرار می‌گیرند؛ بنابراین اینطور نیست که این قانون تمام مردم را شامل شود.

وی خاطرنشان کرد: البته یک شائبه درباره این بخش از طرح وجود داشت که این نیم دهم درصد آیا ناظر به اشخاصی است که بالاترین تراکنش‌ها را داشتند یا اینکه ناظر به کل جمعیت کشور است که ما توضیح دادیم ملاک ما در بررسی‌ها، کل جمعیت کشور است. به عبارت دقیق‌تر اگر جمعیت کشور را ۸۵ میلیون نفر در نظر بگیریم، تنها حساب غیرتجاری ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر از اشخاصی که بالاترین تراکنش‌ها را در این دسته از حساب‌های بانکی خود داشته باشند، مورد بررسی قرار می‌گیرد و سایر مردم از بررسی‌ها معاف هستند.

منبع: رکنا

tags # بانک مرکزی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • تصویب جدول مربوط به مصارف استانی در مجلس
  • تصویب جدول مربوط در مورد مصارف استانی در مجلس
  • موافقت مجلس با جدول مربوط به هزینه‌کرد یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی
  • جدول مربوط به «تملک دارایی‌های مالی» تصویب شد
  • آغاز دومین روز بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • دومین روز بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در مجلس آغاز شد
  • دومین جلسه مجلس برای بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ آغاز شد
  • جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد
  • جلسه مجلس به دلیل به حدنصاب نرسیدن زودتر به پایان رسید
  • ارجاع جدول مربوط به تملک دارایی‌های مالی به کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳