Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@04:24:18 GMT

کرونا دلتا در کودکان چگونه است؟

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۱۳۰۸۶

کرونا دلتا در کودکان چگونه است؟

به گزارش هلث لاین، داده‌هایی وجود دارد که نشان می‌دهد ممکن است کرونای دلتا باعث علائمی شدیدتری شود. دانشکده پزشکی ییل گزارش داد که سرفه و از دست دادن بویایی در نوع دلتا کمتر رایج است، در حالی که سردرد، گلودرد، آبریزش بینی و تب از جمله علائم اصلی هستند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از انتخاب، برخلاف نسخه‌های قبلی ویروس کرونا، که در بیشتر موارد، کودکان را درگیر نمی‌کرد، نوع جدید دلتا آسیب قابل توجهی به کودکان وارد می‌کند، به ویژه با توجه به این که کودکان زیر ۱۲ سال هنوز واکسینه نشده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اطلاعات مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC)، نوع دلتا بیش از دو برابر انواع قبلی مسری است. داده‌های موجود نشان می‌دهد که ممکن است این نوع ویروس، باعث بیماری شدیدتری در افرادی شود که واکسینه نشدند.

از آنجا که اکثر کودکان واکسینه نشده اند، این امر آن‌ها را در خطر بالاتری از ابتلا به ویروس قرار می‌دهد.

علائم اصلی نوع دلتا در کودکان چیست؟

هنوز خیلی زود است که بگوییم تفاوت‌های قابل توجهی در علائم نوع دلتا نسبت به انواع قبلی وجود دارد یا خیر. دانشکده پزشکی ییل گزارش داد که سرفه و از دست دادن بویایی در نوع دلتا کمتر رایج است، در حالی که سردرد، گلودرد، آبریزش بینی و تب از جمله علائم اصلی هستند.

 مایکل گروسو، مدیر  ارشد و متخصص اطفال در بیمارستان هانتینگتون نورثول گفت: "خیلی زود است که شاهد مطالعاتی با کیفیت بالا درباره ابتلای اطفال باشیم، اما  شایع‌ترین علائم در کودکان و نوجوانان تب و سرفه است و علائم گوارشی و بثورات بسیار کمترند".

پربیننده ترین با خوراکی قاتل کلسترول بیشتر آشنا شوید علائم خطرناک سرگیجه ۵ اقدام ساده برای خواب راحت صدور کارت دیجیتال واکسن کرونا برای تردد در شهر آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۶/۱۲)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کرونای دلتا نوع دلتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۳۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزاران کودک بی سرپرست و پناهجو در اروپا ناپدید شده اند

بنابر گزارش منتشر شده در رسانه‌های بلژیک بیش از ۵۰ هزار کودک بی‌سرپرست که در ۳ سال گذشته به اروپا مهاجرت کرده‌اند، ناپدید شده‌اند.

به گزارش ایسنا،‌ سه رسانه‌ بلژیکی در پی انجام مطالعاتی در این باره اعلام کردند از ۵۱ هزار و ۴۳۳ کودک مهاجر که بدون بستگان خود بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ به اروپا رفته‌اند، خبری نیست.

تخمین زده می‌شود که این کودکان ممکن است به دست گروه‌های جنایت سازمان یافته افتاده یا مجبور به کار شده باشند.

بیشترین تعداد کودکان بی سرپرست گمشده در ایتالیا با ۲۲ هزار و ۸۹۹ نفر ثبت شده است.

اتریش نیز با ۲۰ هزار و ۷۷ نفر و بلژیک نیز با ۲ هزار و ۲۴۱ کودک ناپدید شده در رده‌های بعدی قرار دارند.

با این حال تخمین زده می‌شود که تعداد واقعی، بسیار بیشتر باشد زیرا ۱۳ کشور از ۳۲ کشور اطلاعاتی را در محدوده تحقیق ارائه نکرده‌اند.

به گزارش آناتولی، «آخی لیون»، دبیرکل فدراسیون کودکان گمشده در اروپا، یک سازمان غیردولتی مستقر در بلژیک که در ۲۷ کشور اروپایی در مورد کودکان گم شده فعالیت می‌کند، تأکید کرد این ارقام نگران کننده است و گفت: افزایش تعداد گزارش‌های مربوط به ناپدید شدن «خردسالانِ بدون همراه» بسیار نگران کننده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • هزاران کودک بی سرپرست و پناهجو در اروپا ناپدید شده اند
  • ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال در اروپا
  • این کشور رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان شد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • واکنش چمران به حواشی جلسه قبلی شورای شهر تهران
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟