Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حیدری شامگاه شنبه در جلسه ستاد کرونای خرمشهر، میزان رضایت‌مندی شهروندان از خدمات درمانی بیمارستان ولی‌عصر (عج) و مراکز درمانی جزیره مینو را کم اعلام کرد و گفت: این امر باید در روزهای آینده بهتر شود.

فرماندار خرمشهر با یادآوری اینکه واکسیناسیون یکی از اصول اصلی پیشگیری از بیماری کروناست، افزود: طبق شرایط و استانداردهای اعلام شده ۴ - ۵ مرکز واکسیناسیون آماده در خرمشهر وجود دارد که می‌توانند روزانه دو هزار دوز واکسن کرونایی را تزریق کنند ولی این امر محقق نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی آبادان باید سهمیه واکسن خرمشهر را افزایش دهد، ایجاد اعتمادسازی مردم را در راستای واکسیناسیون لازم دانست و گفت: آموزش به زبان ساده به مردم در فضای مجازی درباره واکسیناسیون باید انجام شود تا مردم اقناع شوند.

حیدری بیان کرد: با توجه موج جدید بیماری کرونا تأکید شده تا اقدامات شدیدی به‌منظور کنترل مرزهای دریایی - زمینی اعمال شود و آزمایشگاه‌ها نیز در بندر و پایانه مرزی شلمچه باید کنترل بیشتری در این زمینه انجام دهند.

وی اضافه کرد: پرسنل بهداشت باید برنامه‌ریزی مناسب و ضروری را در راستای جلوگیری از ورود نوع ویروس جدید کرونا از مرز داشته باشند؛ همچنین در این مرحله باید ضریب کنترل به ۱۰۰ درصدی برسد تا امکان ورود فردی با ویروس جدید به داخل کشور امکان پذیر نباشد.

فرماندار خرمشهر با تأکید بر اینکه بندر باید امکانات لازم را برای کنترل بیماری کرونا در مرز دریایی و تست پی سی آر و پروتکل‌های بهداشتی فراهم کند، گفت: در پایانه مسافری دریایی باید کنترل لازم انجام شود که در غیر این صورت این خط دریایی تعطیل خواهد شد.

حیدری در ادامه به اجرای طرح شهید سلیمانی در خرمشهر اشاره کرد و افزود: برای این طرح در وزارت بهداشت اعتباراتی وجود دارد ولی میزان اعتبارات برای اجرای طرح شهید سلیمانی در خرمشهر ابهاماتی وجود دارد.

وی با تأکید بر اینکه بیماران گروه‌های هدف و پرخطر باید مشخص شود تا بتوان در این شرایط مرکز درمان را تقویت کرد، گفت: طرح شهید سلیمانی اهمیت بالایی دارد زیرا در این طرح با شناسایی و رهگیری و پیگیری افراد مبتلا می‌توان از ابتلای افراد دیگر جلوگیری کرد.

فرماندار خرمشهر تأکید کرد: در این راستای باید اعتبارات عمرانی – درمانی به بیمارستان ولی‌عصر (عج) خرمشهر تخصص داده شود و این در حالی است که اعتبارات ستاد ملی کرونا در حوزه درمان که نزدیک به ۱۰ هزار میلیارد ریال بوده که تاکنون میزان اعتبار تخصص داده شده به خرمشهر مشخص نشده است.

حیدری، تعیین اعتبار مشخص در حوزه کرونا را برای بیمارستان ولی‌عصر (عج) لازم است و تصریح کرد: طبق گزارش‌های آمده در مطب‌ها و داروخانه‌های این شهرستان ازدحام وجود دارد و پروتکل‌ها در این اماکن نیز رعایت نمی‌شود که ازاین‌رو نظام پزشکی به‌عنوان متولی این حوزه‌ها باید نظارت بیشتری داشته باشد و در صورت تخلف برخورد لازم را انجام دهد.

کد خبر 5296861

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان خرمشهر ویروس کرونا خدمات درمانی محمد حیدری بندر خرمشهر ویروس کرونا واکسن کرونا بوشهر آمار کرونا شیوع کرونا خطبه های نماز جمعه سیستان و بلوچستان اردبیل گرگان کرمانشاه آتش سوزی دولت سیزدهم تالاب انزلی هفته دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۳۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد

‌به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فاضلی هریکندی در بازدید از بیمارستان امام خمینی (ره) و دیدار با مدیرعامل و نایب رئیس هیأت مدیره سازمان سلامت کوثر و کارکنان این بیمارستان گفت: بیمارستان امام خمینی (ره) کرج تا سال ۱۴۰۰ و پس از چندین سال توقف فعالیت به دلیل برخی اشکالات قانونی در روند واگذاری و اقدامات پس از آن، بلاتکلیف بود.

رئیس کل دادگستری استان البرز مطرح کرد: تعطیلی این بیمارستان بزرگ علاوه بر توقف ارائه خدمات پزشکی، مشکلات متعددی را در زمینه مطالبات پرسنل و بازنشستگان ایجاد کرده بود که با ورود دادگستری کل استان البرز و همراهی استاندار سابق و فعلی و حمایت‌های نماینده ولی فقیه در استان در مرداد ماه ۱۴۰۰ با حضور رئیس قوه قضائیه فعالیت خود را از سر گرفت.

وی با اشاره به تاریخچه ۲۰ ساله مشکلات مرتبط با تغییر مالکیت و سپس مشکلات پیش آمده در واگذاری و مزایده بیمارستان تصریح کرد: یکی از نخستین موانع در ادامه فعالیت این بیمارستان، مربوط به فرایند واگذاری آن بود که شرایط مزایده به درستی رعایت نشده بود و پس از طرح دعوا و رسیدگی به آن در محاکم استان، رأی به ابطال مزایده صادر و بیمارستان به مالکان اصلی مسترد شد.

فاضلی هریکندی با بیان اینکه بخش دیگری از موانع موجود در احیای فعالیت این بیمارستان مربوط به مالکیت و همچنین مطالبات پزشکان و پرسنل و بازنشستگان بود اضافه کرد: در این مورد نیز با توجه به تأکیدات و دستورات رئیس قوه قضائیه در خصوص احیای بیمارستان و عدم توقف ارائه خدمات درمانی، مهلتی برای تسویه همه مطالبات تعیین و اقدامات برای آغاز مجدد فعالیت‌های درمانی بیمارستان آغاز شد.

رئیس کل دادگستری استان البرز خاطرنشان کرد: با برطرف شدن موانع در مسیر آغاز مجدد فعالیت این بیمارستان، در شرایطی که در پیک کرونا قرار داشتیم و با توجه به اهمیت و نیاز به ارائه خدمات درمانی به مردم استان البرز در مرداد ماه ۱۴۰۰ این بیمارستان با حضور رئیس قوه قضائیه فعالیت خود را دوباره آغاز کرد.

وی با یادآوری اینکه البرز از نظر سرانه درمانی و تخت بیمارستانی در شرایط معمول و استاندارد قرار ندارد، گفت: احیای این بیمارستان با ۱۰۸ تحت که طبق وعده مدیران بیمارستان تا پایان اردیبهشت سال جاری به ۱۲۸ تخت افزایش پیدا می‌کند نقش مهمی در رفع برخی از کمبودهای درمانی استان دارد. این مجموعه درمانی از ابتدای احیا تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به حدود ۱۳۰ هزار نفر از بیماران در بخش‌های مختلف خدمات درمانی ارائه کرده است.

فاضلی هریکندی با اشاره به اینکه در حال حاضر این بیمارستان همه مطالبات پرسنل و بازنشستگان را پرداخت کرده است و با بیان اینکه دادگستری البرز آمادگی دارد از ظرفیت‌های قانونی خود برای توسعه بیمارستان و افزایش خدمات درمانی به مردم استان استفاده کند، از پیگیری‌های نماینده ولی فقیه در البرز و تلاش‌های مسؤولان و همکاری با دبیرخانه شورای تحول قضائی البرز برای احیای این بیمارستان قدردانی کرد.

کد خبر 6099695

دیگر خبرها

  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی
  • ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی
  • ۱۳۰ هزار بیمار در بیمارستان امام کرج خدمات درمانی دریافت کردند
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • بازدید رئیس کل دادگستری البرز از بیمارستان امام کرج
  • اجرای ۵۷ عنوان برنامه امدادی ، درمانی و بشردوستانه در فارس
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید
  • دستیابی محققان به یک هدف درمانی جدید برای کنترل آسیب‌های مغزی