Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@20:41:27 GMT

بهترین عکس از کرونا باز هم خوب نیست!

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۱۳۳۰۵

بهترین عکس از کرونا باز هم خوب نیست!

مهدی کاظمی بومه درباره مشکلات هنر عکاسی گفت: «در کشور ما عکاسان خیلی جدی گرفته نمی‌شوند و بهایی به عکاسی و عکاسانی که در این رشته در حال فعالیت هستند، داده نمی‌شود؛ مگر اینکه مناسبتی باشد.»

مهدی کاظمی بومه ـ هنرمند عکاس ـ که اخیرا در جشنواره بین المللی عکس «فوتو ایموشن» از او برای عکس «مجسمه» تقدیر به عمل آمده است، درباره سبک کاری خود به ایسنا اظهار کرد: «من به دنبال سوژه‌هایی هستم که چهره خاصی داشته باشند و چهره‌شان حرفی برای گفتن داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به کوچه و خیابان می‌روم تا بتوانم آدم‌ها را پیدا کنم و از آن‌ها عکاسی کنم.» 

او با اشاره به اینکه در معماری بیشتر به دنبال سازه‌های مدرن است، اضافه کرد: «در معماری بیشتر به دنبال سازه‌های مدرن هستم و عکاسی از معماری ساختمان‌ها نیز انجام می‌دهم.»

کاظمی ضمن تأکید بر این نکته که عکاسی، هنر دیدن است و این دیدن با هر ابزاری قابل مشاهده است، درباره جایگاه این حوزه در کشور گفت: «به عکاسی ایرانی تا جایی که من اطلاع دارم خیلی پرداخته نمی‌شود.» به عقیده این هنرمند کمبود امکانات در این حوزه مثل سابق مطرح نیست؛ چراکه امروزه با یک دوربین ساده نیز می‌توان عکاسی کرد. 

کاظمی در عین حال خاطرنشان کرد: «البته این نکته هم وجود دارد که در برخی از حوزه‌ها مثل عکاسی حیات وحش، به امکانات پیشرفته‌تری نیاز است.» 
به گفته او در عکاسی مستند، ارتباط با سوژه و چگونگی ارتباط گرفتن از طرفی و همذات پنداری با سوژه از طرف دیگر اهمیت بالایی دارد.

کاظمی ضمن اشاره به این نکته که کشور ما برای یک عکاس خیابانی پر از سوژه‌های خوبی است که قابل کشف هستند، درباره تأثیر ویروس کرونا بر هنر عکاسی گفت: «می‌توانم بگویم تأثیر این ویروس بر حوزه عکاسی بیشتر بوده است؛ چراکه یک عکاس باید به محیط بیرون برود تا عکاسی کند اما در رشته‌های دیگر، تولید اثر در یک محیط انفرادی نیز ممکن است.» 

او همچنین در پاسخ به سوالی درباره اینکه ویروس کرونا تبدیل به سوژه‌ای مهم و غالب برای عکاسان شده است، اظهار کرد: «حتی اگر بهترین سوژه هم از این بیماری به دست بیاوریم، باز هم خوب نیست؛ چون ویروس کرونا ذاتا یک پدیده شر است. ولی از طرفی یک عکس با موضوع این بیماری می‌تواند پیام‌آور خیلی از چیزها و اتفاقاتی باشد که در بیمارستان‌ها رخ می‌دهد و آدم‌های عادی نمی‌توانند ببینند.» 

کاظمی، عکاس و هنرمند درباره تجربه برگزاری نمایشگاه های مجازی با توجه به طولانی شدن روند شیوع ویروس کرونا در دنیا، اضافه کرد: «به واسطه برخی از نمایشگاه‌ها، تعدادی از آثار به صورت مجازی به نمایش گذاشته شدند. این اتفاق یک نکته مثبت داشت و آن توجه به فضای مجازی در قالب عکس دیدن بیش از گذشته بود. زمانی که این اتفاق می‌افتد شما می‌توانید مخاطب بیشتری داشته باشید؛ چراکه یک عکس را در فضای مجازی هزاران نفر می‌توانند مشاهده کنند در صورتی که در نمایشگاه فیزیکی این امکان کمتر وجود دارد.» 

این عکاس همچنین در پاسخ به پرسشی که از او درباره سرنوشت هنر عکاسی با توجه به طولانی شدن روند شیوع ویروس کرونا پرسیده شد، اظهار کرد: «در صورتی که نتوانیم عصر پساکرونا را تصور کنیم، باز هم با این وجود عکاسی به راه خودش ادامه می‌دهد اما شاید کمی کندتر. با این حال اما عکاسی در این دوره صدایی برای آیندگان خواهد بود تا درباره آنچه رخ داده به آن‌ها اطلاع رسانی کند.» 

کاظمی در آخر ضمن اشاره به این نکته که هر عکاسی بر اساس موضوعاتی که دوست دارد عکاسی می‌کند، گفت: «اگر موضوعی باعث پویایی هنر عکاسی شود دنبال کردن آن هیچ منعی ندارد.» 

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: عکاسی در دوران کرونا مهدی کاظمی بومه ویروس کرونا هنر عکاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۳۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ

آفتاب‌‌نیوز :

«ملوک طلوع‌نژاد» بازیگر گلستانی سریال پایتخت، پیشکسوت نمایش رادیو گلستان، تئاتر و تلویزیون پس از چند روز بستری در بیمارستان به دلیل ابتلا به کرونا و زخم سیاه ناشی از کاهش سیستم ایمنی بدن جان خود را از دست داد. وی در سری نخست سریال پایتخت در کنار بازیگران این سریال بخصوص «احمد مهرانفر»، «محسن تنابنده» و «ریما رامین‌فر» ایفای نقش کرد. وی سال‌های سال در عرصه تئاتر نیز فعالیت داشت.

دلیل اصلی مرگ بازیگر سریال پایتخت

خانم ملوک طلوع نژاد بعد از مبتلا شدن به قارچ سیاه تحت عمل جراحی قرار گرفت، اما متاسفانه به علت عفونت ناشی از بیماری کرونا و زخم‌های قارچ سیاه دستگاه ایمنی بدن او به شدت پایین آمده بود و بر اثر عفونت کرونا درگذشت. گفتنی است سریال پایتخت به کارگردانی سیروس مقدم باعث را که بازی خانم ملوک طلوع نژاد به خوبی دیده شود.

او در فیلم‌های تاکسی برگشتی که از شبکه تبرستان پخش می‌شد نیز بازی کرده بود فیلمی که توسط آقای محمد حسین صفری کارگردانی شد.

خانم طلوع نژاد در سریال پایتخت نقش لیدر نقی معمولی را بر عهده داشت نقی در پایتخت ۵ در مسابقات ورزشی کشتی شرکت کرده بود و خانم طلوع نژاد به عنوان لیدر در سریال بازی می‌کرد.

روز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ ملوک طلوع نژاد بازیگر تئاتر و تلویزیون متولد گلستان و هنرمند پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون و گروه نمایش رادیو گلستان که با بازی در سریال پایتخت ۵ و پایتخت ۶ به شهرت رسید بر اثر بیماری شایع قارچ سیاه و کرونا و ابتلا به بیماری از شایع‌ترین خبر‌های امسال دارفانی را وداع گفت.

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • درخشش مربی قزوینی در مسابقه عکس سال
  • طنین «آواز آن پرنده آتشین» در نمایشگاه کتاب
  • قدیمی ترین تصاویر رنگی از عتبات عالیات
  • استان اردبیل در تنش آبی قرار دارد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • رهاسازی آب سد سفیدرود
  • تصویری کمتر دیده شده از شهیدان کاظمی، مهتدی و زاهدی
  • ویژگی‌های معلم خوب در مدرسه شهید کاظمی اردبیل
  • کارگاه عکاسی «حاکی» حوزه هنری انقلاب اسلامی شاهرود افتتاح شد